Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bebiş çok küçük, her zaman olabilme ihtimali küçük veya büyük vardır. Riske atma. Birazcık arada zaman olsun minnoş ile. An azından 1 sene ara ver hem de senim vücut toplasınArkadaşlar tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu şuan 2,5 aylık.
Benim normal yoldan çocuğum olmuyor diye korunmuyoruz da şuan. Benim gibi olup normal yoldan hemen hamile kalan var mı ya da ikinci tüp bebek denemeden şansım daha yüksek olur mu
Olabilir neden olmasın. Yumurta rezervin var sonuçtaArkadaşlar tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu şuan 2,5 aylık.
Benim normal yoldan çocuğum olmuyor diye korunmuyoruz da şuan. Benim gibi olup normal yoldan hemen hamile kalan var mı ya da ikinci tüp bebek denemeden şansım daha yüksek olur mu
yumurta rezervim çok düşük erken menepoza girme riskim var yasim da 32 o yüzden hemen istiyorumOlabilir neden olmasın. Yumurta rezervin var sonuçta
Bir arkadaşım vardı onun eşinde sorun vardı ilk kızı tüp bebekti ikincisine kendiliğinden hamile kaldı hatta ben hiç korunmuyorum zaten olmuyor diyordu oda çok şaşırmıştı nasip işi bende hiç korunmuyorum zaten olmuyor diyeArkadaşlar tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu şuan 2,5 aylık.
Himm aslında henüz çok yakında anne olmuşsun sağlık bakanlığı bile 2 yıl beklemeyi tavsiye ediyor. Zaten tüp bebek yaptiranlara da hemen yapılmıyor tekrar diye biliyorum. Yasin bence çok genç millet 40indan sonra bile doğuruyor. İstersen korunmadan devam et baktın olmuyor tüp bebekle denersin tekraryumurta rezervim çok düşük erken menepoza girme riskim var yasim da 32 o yüzden hemen istiyorum