kızlar bende hamileyim ve bir tüpçük bekliyorum allah kısmet ederse....benden tavsiye hiç bir belirtiye takımayın...benim yerleşme kanamam olmadı, sadece kasık ağrım oldu...ama aynı adet olacak gibi, o dönemde grip oldum hem hapşırıp hem öksürüyordum....çokta canım sıkkındı ama meleğim kaldı benimle şükür....
benimle tedavi olan bir arkadaşımın kanaması oldu onunda tuttu ama bir diğerinin kanaması oldu tutmadı, bir diğerinin kanaması olmadı tutmadı....ya o kadar farklı ki hepsi beklemek o kadar zorki anlıyorum ama nolur nolur belirti aramayın...başka bişilerle uğraşın...örgü örün, etamin işleyin,...ben dua etmiştim, fatiha okuyordum hergün 1 tane, içinde geçen mubinlere geldiğimde 7 tane mubin okuyordum...toplamda 41 tane adadım...bebeğim sağlıkla gelsin diye....hamile kaldıktan sonra düşük tehlikem oldu 3 hafta yattım evde ve hastede...bir gece acıdan bayılacak kadar acı çektim , acilde sabaha kadar bağırdım kustum , dedim gitti meleğim...ama o annesini utandırdı...inşallah sonuna kadarda utandırır...
işiniz zor evet ama şu an biğle içinizde bunu bilmek bile bir mutluluk değilmi? ben eminim bebekleriniz burda çoğunuzuda utandıracak...