çok güzel bir haber bu rabbim kucağınızada almayı nasip eder inş. benimde 4. denemem dondurulmuşlarla oldu ve sonucumu dün aldım 13.gün değerim 834 sizin 12. yada 13. gün değeriniz kaçtı merak ettim hani bizimde ikiz olabilirmi merak edşyorum inş bizde 2 hafta sonra görcez keseyi
bide bişey sorucam rahimde aynı adet olucakmışım gibi sızlama var acaba normalmi sizce
canım pardon şifa derken hangi hastane bu?
Amin canım,inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere.canım ben en az iki adet dönemi geçtikten sonra 3.adet döneminde başlanıyor diye biliyorum.şimdidein hayırlısı olsun. Smyrna da Funda hanım ve Bilgen bey birlikte yürütüyorlar.Ama en çok hemşireler ilgileniyorlar herşeyi anlatıyorlar yardımcı oluyorlar.Ortam güzel diyebilirm.Şimdiden kolay gelsin,..
normali o zaten canım çocuk tutunuyor ve yumurtalıkların çalışması demek tir bu hayırlısı ama çok iyii ağrı yoksa sorun var demektir
seni umutlandırmak istemem ama çoğul gebelik gibi gözüküyorr 13.gün değerinin 834 çıkmışşş benimmm 14.gün değerimmm 617 çıktıı ve doktorumm telefonda demişti zaten çoğul gebelik diyee de keseleri görmeden emin olamadık cumartesi günü gittik doktora çift keseleri gördükkdarısı başına canımmm
arkadaşlar ya bu arada bişe sormak istiyorum. istanbulda brüksel tüp bebek merkezinde deneme yapan varmı aranızda?
çok güzel bir haber bu rabbim kucağınızada almayı nasip eder inş. benimde 4. denemem dondurulmuşlarla oldu ve sonucumu dün aldım 13.gün değerim 834 sizin 12. yada 13. gün değeriniz kaçtı merak ettim hani bizimde ikiz olabilirmi merak edşyorum inş bizde 2 hafta sonra görcez keseyi
kızlarrrr bugün kontrolden önceki son testimi yaptım veee değerimmmm 619.07 çıktıııı doktorumu aradım hemen oda süper sonuç dedi yarın ilk ultrasyon kontrolümüzü yapıcazzz
izmirde bornova şifa hastanesi.izmir basmanedede var.sen nerdesin nerede yaptırıyosun yada yaptıracaksın tatlım?
canım biz orada yaptırdık işlerini şansa bırakmıyolar çok memnun kaldık biz.gitmeden çok araştırdık hiç kötü bi söz duymadım herkes çok memnundu.iki tane doktor var yücel karaman ile hüsamettin bey.iki denememide orada yaptırdım inşallah bu sondur ımsı yöntemi var diye gittik şükürler olsun bebişimize de kavuşacaz inşallah.
canım haberlerini takip ettik okuduk çook tebrik ediyorum öncelikle.inşallah kucağına almak da nasip olur hayırlısıyla.ben de test sonucunu cumartesi aldım 12.günümdü değerim 2666çıktı çift embriyo transfer edilmişti.şimdi de merak ediyorum acaba çoğul gebelik mi diye.haftaya salı günü( ayın 15)
doktor beni muayane etmek istedi .allahım herkese yardım etsinnazar::
Günaydın kızlar,nasılsınız?
neden fenalardasın?
:44:
canım çok sağol gerçekten içimi rahatlattın sanada transfer edildimi kaçıncı günün!