Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Allahım tamamına erdirsin canım inşallah keseyi/kesecikleri görür kalp atışlarınıda duyarsın canım

bide bişey sorucam rahimde aynı adet olucakmışım gibi sızlama var acaba normalmi sizce

teşekkür ederim canım

çok sağol canım inş. hayırlısı olur hakkımızda bakalım 2 hafta sonra belli olacak bakalım

arkadaşlar ya bu arada bişe sormak istiyorum. istanbulda brüksel tüp bebek merkezinde deneme yapan varmı aranızda?

canım biz orada yaptırdık işlerini şansa bırakmıyolar çok memnun kaldık biz.gitmeden çok araştırdık hiç kötü bi söz duymadım herkes çok memnundu.iki tane doktor var yücel karaman ile hüsamettin bey.iki denememide orada yaptırdım inşallah bu sondur ımsı yöntemi var diye gittik şükürler olsun bebişimize de kavuşacaz inşallah.

canım çok çook tebrik ediyorum .hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.

kızlarrrr bugün kontrolden önceki son testimi yaptım veee değerimmmm 619.07 çıktıııı doktorumu aradım hemen oda süper sonuç dedi yarın ilk ultrasyon kontrolümüzü yapıcazzz

canım haberlerini takip ettik okuduk çook tebrik ediyorum öncelikle.inşallah kucağına almak da nasip olur hayırlısıyla.ben de test sonucunu cumartesi aldım 12.günümdü değerim 2666 çıktı çift embriyo transfer edilmişti.şimdi de merak ediyorum acaba çoğul gebelik mi diye.haftaya salı günü( ayın 15)
doktor beni muayane etmek istedi .allahım herkese yardım etsinnazar::

izmirde bornova şifa hastanesi.izmir basmanedede var.sen nerdesin nerede yaptırıyosun yada yaptıracaksın tatlım?

anladım canım. ben istanbuldayım pendikte. burdada şifa hasanesi varda orasımı dedim acaba? ben brükselde yaptırdım şişlide. ilk denememdi ama tutmadı malesef. dondurulmuş embriyolarımız var 4 tane.bi iki ay sonra deneyeceğiz inş. tekrar

bende orda yaptırdım canım. benimde ilk denememdi. malesef sonuç negatif dondurulmuşlarımız var orada. bi iki ay sonra inş tekrar deneyeceğiz. senin sonuç pozitif çıktı demi ikincisinde?birde bişey daha soracağım. ikinciyi dondurulmuşlamı yaptınız?

canım aynı şeyi sanada söylüyorum umutlandırmak istemem ama benimm 14.gün değerim 617 çıktı çoğul gebeliğide ultrasyoda gördük seninde 12.gün değerin 2666 benimkinin kaç katı seninde çoğul gebeliktir sanırım buarada bu hafta bebeklerimin kalp atışları oluşacakmışşş doktorum 1 hafta evde dinlen herşeyi yaptık tam olsun dedi haftaya pazartessine kadar dinlenicem evdeyimm

canım çok sağol gerçekten içimi rahatlattın sanada transfer edildimi kaçıncı günün!

canım transferim oldu bugün 16.günüm ve hamileyim çoğul gebelik hayırlısı bakalım allah kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ikinci denememdi sonucum pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…