• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası depresyon

Birkaç kez gittim ağır depresyon teşhisi koyuldu ve ilaç başlandı fakat devam etmedim.. bu süreçte bana yaşatılanları bağıra bağıra birine anlatıp içimden çıkarmam gerekiyor..ama henüz sindiremedim

Birkaç kez gittim ağır depresyon teşhisi koyuldu ve ilaç başlandı fakat devam etmedim.. bu süreçte bana yaşatılanları bağıra bağıra birine anlatıp içimden çıkarmam gerekiyor..ama henüz sindiremedim
Canım İnan çok zor bnde üç tüp bebek onca ilaç onca emek hala kucağım boş ama pes etmeyeceğim kafamı toparlamaya çalışıyorum sende lütfen başka şeylerle ilgilen o zaman bira olsun unutuyorsun bu şekilde hem kendine hem evliliğine zarar verirsin

Haklısınız yaşayan biliyor. Nerde tüp bebek tedavisi gören birini görsem duysam ağlamak geliyor içimden çünkü yaşadığını çok iyi biliyorum insanlar evleniyor diyor şubatta çocuk yapacam oluyo.. ya da hamile kalıp sokağa atıyo ben bu dünyadaki sistemi anlamadım

Kendinizi hazır hissettiğinizde terapiye başlamanızı öneririm. Psikiyatri iyi güzel de bir psikolog ile konuşma terapisi en iyisi oluyor. Hatta ilk seferde doğru kişiyi bile bulamayabilirsiniz ama pes etmeyin. Hayatınıza anlam katan başka şeyler bulmaya çalışın çünkü başka türlü devam etmek zor olacaktır

Merhaba arkadaşlar içimi dökmek istedim.. Ben 6 yıllık evliyim son 3 yılımı çocuk sahibi olmak için geçirdim 3 aşılama 3 tüp bebek transferi sonuç hüsran.. eskiden çocuğum olsun diye dua ederdim.. şimdi sabah kalkmamak ölmek için ediyorum.. çok bunaldım
Rabbim kalbine yüregine inşirah ferahlığı şifa versin inşallah 🤲 çok zor süreçler emin olun yalnız değilsiniz siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Rabbimin takdiri dilerim Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun inşallah sakın umudunu kaybetme Allahtan ümit kesilmez inşallah 📿 💕

Rabbim kalbine yüregine inşirah ferahlığı şifa versin inşallah 🤲 çok zor süreçler emin olun yalnız değilsiniz siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Rabbimin takdiri dilerim Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun inşallah sakın umudunu kaybetme Allahtan ümit kesilmez inşallah 📿 💕
Amin Allah razı olsun

Aslında onu doktora söyledim önerdiğiniz biri var mı bulamadım sizin var mı bildiğiniz..online da olabilir
Özellikle infertilite alanında çalışan psikologlar var. Ben Billur Güneş Oksayoğlu ile terapiye başladım yeni. Geçenlerde bir psikolog başlık açtı tüp bebek kısmında başlıkları tararsanız ismini bulabilirsiniz. Klasik Google araması yapabilirsiniz. Başka psikologlar da var bu alanda çalışan

Özellikle infertilite alanında çalışan psikologlar var. Ben Billur Güneş Oksayoğlu ile terapiye başladım yeni. Geçenlerde bir psikolog başlık açtı tüp bebek kısmında başlıkları tararsanız ismini bulabilirsiniz. Klasik Google araması yapabilirsiniz. Başka psikologlar da var bu alanda çalışan
İyi hissettiniz mi peki

Herşey Allah'tan çocuk hersey demek değil cnm inan bana bu dünyaya birdaha gelmeyeceğiz bi kere kendini bırakırsan hep olumsuz hep kötü şeyler ard arda geliyor buda bizim imtihanımız olup daha kötü mücadelelerimizde olabilir böle düşün ve kesinlikle psikolojik tedavi al özellikle tüp bebek için ilgilenen kişiler var cok iyi geliyor

Haklısınız güçsüz biride değildim..çevreme yenildim..kendimde psikolojik danışmanım..süreçte bildiğim bilgileri kendime uyguladım..ancak sonra baktım bu haldeyim..şaka gibi heryer hamile sağım solum haftada bir bebek doğumu için nerdeyse hayırlı olsuna gidiyorum.. sanki evren benle dalga geçiyor. Nerdeyse çevremdeki erkekler bile hamile

Back