• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bensibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
7
0
1
33
Merhaba yeni katıldım aranıza sanırım acemiyim katogari seçemedim 😁 tedavim bitti embriyom donduruldu arkadaşlar yarın kontrolum var tarnsfer için ♥️ Hiç heyecan yok sanırım kaptırmak istemiyorum 5. Gün blost embriyom bu arada şimdi üye oldum buraya sevgiler 🥰

Merhaba yeni katıldım aranıza sanırım acemiyim katogari seçemedim 😁 tedavim bitti embriyom donduruldu arkadaşlar yarın kontrolum var tarnsfer için ♥ Hiç heyecan yok sanırım kaptırmak istemiyorum 5. Gün blost embriyom bu arada şimdi üye oldum buraya sevgiler 🥰
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canım rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canım rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah
Meraba bende yarin adetimin 2.günu oluyo gidicem baslicaz tedaviye bende baya endiseli ve meraktayım Rabbim hayirlisini versin hepimizedr insallah

Back
X