İnanki hic bir bilgim yokKalan 5 taneyi tek tek mi dondurdular biliyormusujuz acaba. Benimde 5 adet donduruldu 1+2+2 olarak dondurmuşlardı.5 deneme yapacakken 3 hakkım oldu. Tek transfer istiyordum ben çözdürürlen dejanere oldu dedi embriyolog. Çok üzüldüm çok
Bende de çift emb.var dondurulmuş şuanda hamileyim hamd olsun şunu çok merak ediyorum ikinci gebelikte doğaldan olmazsa o iki emb. teke dusurebiliyorlarmi transfer zamanında yoksa çiftli yerleştirmek zorundalarSizin kaç embriyonuz oluştu, tek tek mi dondurdular, çift mi . Ben tek transfer istiyordum ama çift dondurmuşlar . Sizinde öyle öi merak ettim.
Evet düşürebiliyorlar tabi ama birtanesi imha ediyorlar. Çözdürüp tekrar dondurmak embriyoda sorun yaratıyormuş .Bende de çift emb.var dondurulmuş şuanda hamileyim hamd olsun şunu çok merak ediyorum ikinci gebelikte doğaldan olmazsa o iki emb. teke dusurebiliyorlarmi transfer zamanında yoksa çiftli yerleştirmek zorundalar
Merhaba, hayırlısı ile olur inşallah ,Kızlarrrr merhaba..Dün tüp bebek transfer isleMi yaptırdım sonunda.Baktım bende bi sorun yok esimde yok artık 3 yıl oldu 3 kez catlatma 1 kez asilama ise yaramadi.Bende istanbulda aci bademde tup bebek islemi yaptirdim.Merak ettikleriniz sormak istedikleriniz yada benim bilmemi dikkat etmemi istedikleriniz varsa buyrun
Tedavi oncesi yumurtalarim buyutuldu cesitli ignelerle + olarak takviye vs kullanmadim.Sadece ne verdiler ilac onlar.Bugun transfer gununu saymazsak 6. Gunum.Belirti aramiyorum ama karin kasik agrisi disinda gogus hassasiyetim var baskada biseyim yok ara ara bel agrim oluyor.Zannediyorum hala o gobekten vurdugum igneler agri yapiyor baya agir geldiler banaMerhaba, hayırlısı ile olur inşallah ,
En önemlisi yaşınız kaç, tedavi öncesi neler yaptınız, takviye kullandınız mı, süreç nasıl ilerledi, gibi bilgiler paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada yasim 29 bendede esimdede hic bir problem yok.Esiminde benimde ikinci evliligimiz.Ben ilk evliligimde ilk gece gebe kalmistm fakat karnimda ölmüstu beslenememis.Esiminde 2 tane cocugu var.Benim iki evlilik arasi yaklasik 10 yil surdu suan 3 yillik evliyiz ilk sene istemedik 2 yildirda bir fiil ugrasiyoruz ama olmadi.Klomen catlatma igneleri yumurta buyutmeler sunlar bunlar sonra bi kere asilama yaptk fakat olmadiTedavi oncesi yumurtalarim buyutuldu cesitli ignelerle + olarak takviye vs kullanmadim.Sadece ne verdiler ilac onlar.Bugun transfer gununu saymazsak 6. Gunum.Belirti aramiyorum ama karin kasik agrisi disinda gogus hassasiyetim var baskada biseyim yok ara ara bel agrim oluyor.Zannediyorum hala o gobekten vurdugum igneler agri yapiyor baya agir geldiler bana
Canim naptn merak ettm sonuc nedir?merhaba. Bende pazartesi günü transfer işlemi yaptırdım. İnşallah olumlu sonuçlar. Bende acıbadem atakent e gidiyorum
sonucunuz nedir :) inşallah güzel haberler vardırKizlar merhabaa kan verdim. Sonuc bekliyorum dualariniza ihtiyacm varkandilde transfer oldum bugunde sonuc bekliyorum hayirlisi olsun insallah
Çok şükür ilk deneme ve hamileyimsonucunuz nedir :) inşallah güzel haberler vardır
yaaa süper haber bu çok sevindim umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu süreciniziÇok şükür ilk deneme ve hamileyimrabbim kimseye aratmasin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin cok bekledim rabbimin izniyle 20 gune kalp atisi ve kese gormeye gdicez
Allah razi olsun canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede en saglikli zamanda kucagimiza almayi insallahyaaa süper haber bu çok sevindim umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu sürecinizi
Cok ama cok tesekkur ederm guzel dilekleriniz icin rabbim isteyen tum kardeslerime de nasip etsinSonucun Olumlu olmasına çok Sevindim canım.
Allah Şİmdiden analı babalı büyütsün, bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olsun. Sizi ve eşinizi kutlarım.
Merhaba doktorunuz Turgut Aydın beymiydi? Ne kadar rakamı gözden çıkarmalıyız ? Bebeğinizi kucağınıza aldınız mı inşallah sağlıkla almışsınızdırCok ama cok tesekkur ederm guzel dilekleriniz icin rabbim isteyen tum kardeslerime de nasip etsin
17 ekimde insallah henuz kavusmadikMerhaba doktorunuz Turgut Aydın beymiydi? Ne kadar rakamı gözden çıkarmalıyız ? Bebeğinizi kucağınıza aldınız mı inşallah sağlıkla almışsınızdır
Merhaba çok geç oldu umarım görürsünüz bende o doktora gidiyorum merak ettiğim acaba herkese aynı tedavimi uyguluyor size ne ilaç verildi mesela17 ekimde insallah henuz kavusmadikevet aydin beydi doktorum ben yaptrdigim zaman yanilmiyorsam bi 200-250 bin kadar harcamistk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?