Tüp bebek serüvenim

Nurellamm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
146
73
18
30
Kızlarrrr merhaba..Dün tüp bebek transfer isleMi yaptırdım sonunda.Baktım bende bi sorun yok esimde yok artık 3 yıl oldu 3 kez catlatma 1 kez asilama ise yaramadi.Bende istanbulda aci bademde tup bebek islemi yaptirdim.Merak ettikleriniz sormak istedikleriniz yada benim bilmemi dikkat etmemi istedikleriniz varsa buyrun

Hayırlı olsun inşallah doktorunuz kim bende Maslak Acıbadem’e gidiyorum transfer hazırlığındayım

merhaba. Bende pazartesi günü transfer işlemi yaptırdım. İnşallah olumlu sonuçlar. Bende acıbadem atakent e gidiyorum

Hayırlı olsun cnm güzel Sonuç alırsın umarım
Bende transferin 8. Günündeyim heycanla sonuç bekliyorum..

Sizin kaç embriyonuz oluştu, tek tek mi dondurdular, çift mi . Ben tek transfer istiyordum ama çift dondurmuşlar . Sizinde öyle öi merak ettim.
Benim toplam 16 tane yumurta vardi 12 si saglam kaldi hepside kaliteliydi fakat en kaliteli 6 tane vardi birini bana geri verdiler 5 tanesinide dondurdular

Benim toplam 16 tane yumurta vardi 12 si saglam kaldi hepside kaliteliydi fakat en kaliteli 6 tane vardi birini bana geri verdiler 5 tanesinide dondurdular
Kalan 5 taneyi tek tek mi dondurdular biliyormusujuz acaba. Benimde 5 adet donduruldu 1+2+2 olarak dondurmuşlardı.5 deneme yapacakken 3 hakkım oldu. Tek transfer istiyordum ben çözdürürlen dejanere oldu dedi embriyolog. Çok üzüldüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…