Hayırlı olsun inşallah doktorunuz kim bende Maslak Acıbadem’e gidiyorum transfer hazırlığındayımKızlarrrr merhaba..Dün tüp bebek transfer isleMi yaptırdım sonunda.Baktım bende bi sorun yok esimde yok artık 3 yıl oldu 3 kez catlatma 1 kez asilama ise yaramadi.Bende istanbulda aci bademde tup bebek islemi yaptirdim.Merak ettikleriniz sormak istedikleriniz yada benim bilmemi dikkat etmemi istedikleriniz varsa buyrun
merhaba. Bende pazartesi günü transfer işlemi yaptırdım. İnşallah olumlu sonuçlar. Bende acıbadem atakent e gidiyorumKızlarrrr merhaba..Dün tüp bebek transfer isleMi yaptırdım sonunda.Baktım bende bi sorun yok esimde yok artık 3 yıl oldu 3 kez catlatma 1 kez asilama ise yaramadi.Bende istanbulda aci bademde tup bebek islemi yaptirdim.Merak ettikleriniz sormak istedikleriniz yada benim bilmemi dikkat etmemi istedikleriniz varsa buyrun
Doktorum halkali aci bademde turgut aydin hayatim.Hadi hayirlisi olsun senin icindeHayırlı olsun inşallah doktorunuz kim bende Maslak Acıbadem’e gidiyorum transfer hazırlığındayım
Ay hadi insallah bu kadar agriya aciya degecek rabbimin izniylemerhaba. Bende pazartesi günü transfer işlemi yaptırdım. İnşallah olumlu sonuçlar. Bende acıbadem atakent e gidiyorum
Ay hadi insallah bu kadar agriya aciya degecek rabbimin izniyle
hem bende orada yaptirdim doktorun kimdiAy hadi insallah bu kadar agriya aciya degecek rabbimin izniyle
Yaa hayırlısı olsunnn, bende elif hocaya gidiyorum. İnşallah değecek çektiklerimizeDoktorum halkali aci bademde turgut aydin hayatim.Hadi hayirlisi olsun senin icinde
Sizin kaç embriyonuz oluştu, tek tek mi dondurdular, çift mi . Ben tek transfer istiyordum ama çift dondurmuşlar . Sizinde öyle öi merak ettim.Doktorum halkali aci bademde turgut aydin hayatim.Hadi hayirlisi olsun senin icinde
Dr nadiye köroglu mu dr canımmerhaba. Bende pazartesi günü transfer işlemi yaptırdım. İnşallah olumlu sonuçlar. Bende acıbadem atakent e gidiyorum
Yaa inşallahAy hadi insallah bu kadar agriya aciya degecek rabbimin izniyle
Yok elif ganime aygün , okadar tatlı ki insan hiç gerilmiyor, iletişimi mükemmel. Uzun uzun anlatıyor , wp tanda her soruma cevap veriyor,Dr nadiye köroglu mu dr canım
Hayırlı olsun cnm güzel Sonuç alırsın umarımKızlarrrr merhaba..Dün tüp bebek transfer isleMi yaptırdım sonunda.Baktım bende bi sorun yok esimde yok artık 3 yıl oldu 3 kez catlatma 1 kez asilama ise yaramadi.Bende istanbulda aci bademde tup bebek islemi yaptirdim.Merak ettikleriniz sormak istedikleriniz yada benim bilmemi dikkat etmemi istedikleriniz varsa buyrun
Hayırlısı olsun inşallah, evde test yaptınızmıHayırlı olsun cnm güzel Sonuç alırsın umarım
Bende transferin 8. Günündeyim heycanla sonuç bekliyorum..
İnsallahhhhhhhhhhYaa hayırlısı olsunnn, bende elif hocaya gidiyorum. İnşallah değecek çektiklerimize
Benim toplam 16 tane yumurta vardi 12 si saglam kaldi hepside kaliteliydi fakat en kaliteli 6 tane vardi birini bana geri verdiler 5 tanesinide dondurdularSizin kaç embriyonuz oluştu, tek tek mi dondurdular, çift mi . Ben tek transfer istiyordum ama çift dondurmuşlar . Sizinde öyle öi merak ettim.
Yok turgut beydiDr nadiye köroglu mu dr canım
Rabbim dualarimizi dileklerimizi kabul etsin insallah canim benim hayirli haberler bekliyoruzHayırlı olsun cnm güzel Sonuç alırsın umarım
Bende transferin 8. Günündeyim heycanla sonuç bekliyorum..
Yani oyle diyorlar benimkide 5. Gun3.gün ile 5.gün embriyo arasında ne gibi fark var 5.gün olan dahamı yüksek tutunma ihtimali
Kalan 5 taneyi tek tek mi dondurdular biliyormusujuz acaba. Benimde 5 adet donduruldu 1+2+2 olarak dondurmuşlardı.5 deneme yapacakken 3 hakkım oldu. Tek transfer istiyordum ben çözdürürlen dejanere oldu dedi embriyolog. Çok üzüldüm çokBenim toplam 16 tane yumurta vardi 12 si saglam kaldi hepside kaliteliydi fakat en kaliteli 6 tane vardi birini bana geri verdiler 5 tanesinide dondurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?