Tüp bebek serum tedavisi

Maviyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
356
428
36
Merhaba arkadaşlar 3 doğal gebelik 1 tüp bebek olarak tekrarlayan düşüklerim var bu tedavide intralipit clınoleıc serum tedavisi yapılacak daha önce bu tedavi uygulanmış arkadaşlar bilgi rica ediyorum nasıl uygulandı kaç gün ara ile kaç defa aldınız transferden öncesi kullanan var mı

merhaba, ben mayıs ayında serum tedavili transfer yaptırdım bahçecide ve şuan da 20 haftalık gebeyim.
toplamda 3 kere uygulandı. ilki transfer günü bahçecide takıldı. transfere 1 gün kala clınoleıc i reçete yazdılar bize. ama eczaneden bulamamıştık. bahçeci biz takarız burda dedi tam 4 katı fiyatına ve muadili olan omagaven takmıştı.
sonrasında haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha taktırdık. clınoleıc eczaneden tedarik ettik ve reçeteyi gösterince özel hastane ücreti karşılığında takmıştı. 2 saate yakın sürüyor. yavaş veriyorlar ve hemen peşine damarları açması için izotenik su takılıyor yine. intralipd midir bilmiyorum o başka birşey sanırım ama clınoleıc ya da omagaven i bağışıklığı baskılamak için vermişti bana. vücut embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışmasın diye.
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

içerikleri aynı mıdır araştırmadım. ama dediğim gibi bize clınoleıc i reçete edip bahçecide omagaven takmışlardı. sonrasında biz bulamadık deyince sorun değil ikisi de olur demişlerdi.

bu arada benimde doğal yolla 1 boş gebelik 3 kimyasal ve 4 tüp bebek denemem var bu kadar çok olumsuzluktan sonra 5. için genetik taramalı transfer yaptırmak istedik. 25 tane yumurtadan 2 tane sağlam geldi. ve onlardan 1 tanesi yüklendi. biraz maliyetli kabul ediyorum ama size de genetik testi tavsiye ederim. insanın bir kez daha negatifi görmeye tahammülü kalmıyor.

Çok teşekkür ederim eczanede çalişiyorum buldum aldım kimisine transferden önce de takılıyormuş o yüzden merak ettim sağlıkla kucağına al inşallah senin düşüklerin mi var yoksa olumsuz tüp bebek denemeleri mi

bu arada benimde doğal yolla 1 boş gebelik 3 kimyasal ve 4 tüp bebek denemem var bu kadar çok olumsuzluktan sonra 5. için genetik taramalı transfer yaptırmak istedik. 25 tane yumurtadan 2 tane sağlam geldi. ve onlardan 1 tanesi yüklendi. biraz maliyetli kabul ediyorum ama size de genetik testi tavsiye ederim. insanın bir kez daha negatifi görmeye tahammülü kalmıyor.
Şuan bir emrıyom var okadar çok test yapıldı ki bi tek emrıyoya genetik yapılmadı oda tek olduğu için nasıl olacak bilmiyorum artık benimde dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldum

merhaba, ben mayıs ayında serum tedavili transfer yaptırdım bahçecide ve şuan da 20 haftalık gebeyim.
toplamda 3 kere uygulandı. ilki transfer günü bahçecide takıldı. transfere 1 gün kala clınoleıc i reçete yazdılar bize. ama eczaneden bulamamıştık. bahçeci biz takarız burda dedi tam 4 katı fiyatına ve muadili olan omagaven takmıştı.
sonrasında haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha taktırdık. clınoleıc eczaneden tedarik ettik ve reçeteyi gösterince özel hastane ücreti karşılığında takmıştı. 2 saate yakın sürüyor. yavaş veriyorlar ve hemen peşine damarları açması için izotenik su takılıyor yine. intralipd midir bilmiyorum o başka birşey sanırım ama clınoleıc ya da omagaven i bağışıklığı baskılamak için vermişti bana. vücut embriyoyu yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışmasın diye.
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

içerikleri aynı mıdır araştırmadım. ama dediğim gibi bize clınoleıc i reçete edip bahçecide omagaven takmışlardı. sonrasında biz bulamadık deyince sorun değil ikisi de olur demişlerdi.
N nisayurt
mayıs ayındaki fiyatları
clınoleıc 800 küsür
omagaven 300 küsürdü.

N nisayurt peki bu dediğiniz serumları reçete ettirmeden eczaneden alıp taktırabilir miyiz? Neden soruyorum çünkü devlette tedavi görüyorum. Şuan geçici menapoz dayım. Transfer regl olunca gerçekleşecek. Ve orda benimle tedaviye başlayan arkadaşlarıma progestan fitil+progestan iğne+estrofem+coraspirin. Veriliyor. Bunun dışında bişey yok. Benimde 1 kimyasal bir de aşılama da düşük Yaptım. Eğer takılabilirse yada nereye yazdırabiliriz taktırmak için. Faydası ne idi?

Reçetesiz hastaneler yapmaz reçetesiz satıyoruz ama yaptıramazsın birde transfer olunca hemen yapılıyormuş sanırım bağışıklık destekleyici ben geçen sefer doktoruma kullanım dedim arada Kaldı bende size bırakıyorum dedim yapmadık kısmet tabi elden bişey gelmiyor ben estrofem progestan dex iğne kortizon ve kan sulandırıcı iğne oluyordum

Şuan fiyatı 996 tl çok zor buldum stok sıkıntısı var ara ara geliyor depolara ben ilkini hastanede transferde olacağım sonrasını evde taktırım doktor arkadaşım var o yapar

Reçetesiz hastaneler yapmaz reçetesiz satıyoruz ama yaptıramazsın birde transfer olunca hemen yapılıyormuş sanırım bağışıklık destekleyici ben geçen sefer doktoruma kullanım dedim arada Kaldı bende size bırakıyorum dedim yapmadık kısmet tabi elden bişey gelmiyor ben estrofem progestan dex iğne kortizon ve kan sulandırıcı iğne oluyordum

Canım cevabın için teşekkür ederim. Bi fayda sağlıyorsa yaptırmak lazım. Nerde reçete ettirebilirim peki bilgin var mı?

4 denemem devlette oldu ve hepsi olumsuz sonuçlandı. dediğiniz gibi hep standart herkese aynı uygulanan ilaçlar. artık taakitim kalmadığı için son çare bahçecide denemek istedik ve ilk seferde pozitifi gördük çok şükür. ve orda estrofem hiç kullanmadım mesela. duphoston verdiler sonra cetrotıde yada merıofert hiç kullanmadım .fitil hiç yok. prolutex ve clexan igne kullandım. kan sulandırıcıya hala devam ediyorum .

Son düzenleme:
Merhaba 25 de 2 tane mi sağıklı geldi.Bende 3 düşük sonrası genetik taramalı tüp bebek denedim ama 7 embriyodan hiç sağlıklı gelmedi.Ekim ayında tekrar deneyeceğim ama korkuyorum

Merhaba 25 de 2 tane mi sağıklı geldi.Bende 3 düşük sonrası genetik taramalı tüp bebek denedim ama 7 embriyodan hiç sağlıklı gelmedi.Ekim ayında tekrar deneyeceğim ama korkuyorum

25 taneden sadece 6 tane döllenip 5.güne ulaştı, onlardan da 2 tane sağlam geldi.
bizim problemimiz kaliteydi. hem ben pcos tum hem eşimde morfoloji sorunu vardı. o yüzden tedaviye başlamadan önce kaliteyi arttırmak için çok uğraştım. başka bir başlıkta yazmıştım hatırladığım kadarıyla. aşağıya kopyalıyorum. belki faydası olur.
merhaba, bilmelisin ki yalnız değilsin. 3 opu , 5 transfer geçiren biri olarak yazıyorum, çok zor ve uzun bir süreç tüp bebek tedavisi. allah yardımcın olsun, dirayetini arttırsın inşaallah. sakın pes etme. teslim ol, elinden gelenin en iyisini yaptığına emin ol ve takdiri rabbine bırak. bu konuda acizis. sen bir şeyleri yanlış yaptığın için değil rabbim ol demediği için olmuyor.

kendini suçlama ve sakın ola da benden bu kadar yumurta çıkıyor , eşimin şu kadar spermi var diye üzülme. unutma ki ihtiyacımız olan sadece 1 er adet kaliteli sperm ve yumurta. fazlasına gerek yok.

3 yıl içerisinde o kadar çok şey yaptım ki. burdan ne okuduysam kimden ne duyduysam hepsini denedim. biz sperm sayısı nedeniyle başladığımız bu yolda bir de kalite problemiyle karşılaştık. o yüzden son opu öncesi yaklaşık olarak 3-4 ay boyunca kaliteyi arttırabilmek için yaptıklarımı hatırladığım kadarıyla paylaşmak istedim seninle.

-sigara hiç kullanmadığımız için o bizim artımız oldu
-kolayı aşırı tüketirdim, sıfıra indi
-türk kahvesi, nescafe haftada 1
-bol yeşillikli mutfak tarzına geçtim
-düzenli balık tükettim
-paketli gıda hiç yok
-fasfood yemek sıfır
-karın bölgeme oksijeni arttırıp yumurtalara bol ve temiz kan gitmesi için masaj yaptım.
-2 litreden az su içmemeye özen gösterdim
-hergün kuru incir yedim 1-2 tane (prolaktin değeriniz önemli burda. eğer yüksekse yemeyiniz)
-saf arı sütü,
-polen
-aktarın hazırlamış olduğu özel karışım (bay bayan için ayrı. içine özellikle nar, kırmızı pancar, hayıt otu ve üzüm çekirdeği ekstraktı koymasını istedim. gerisini ona bıraktım. birçok şey vardı ama aklımda kalanlardan keçibonuzu pekmezinin içine saf bal ceviz fındık yaban mersini falan katmıştı)
-hergün 1 çay bardağı nar suyu
-yine her gün taze sıkılmış havuç ve portakal suyu. içerisine bir kaç damla zeytin yağı, çörek otu yağı ve bal koydum
-bununla birlikte tabiki takviye vitaminlerde kullandık.
-2 şer kutu argifertil bitirdik. bay bayan ayrı hapları. ki kocaman terlik gibi. içmesi o kadar zorki .öğüre öğüre içmiştim
-2 kutu yine eşim proxeed plus içti
-2 şer kutu felixon şase kullandık yine bay bayan ayrı. bununda tadı kötüydü. hergün sıktığım portakal ve havuç suyunun içine katarak içtik
-1 kutu yine eşim ımprly kullandı.
-hergün 1 avuç çerez tükettik

herşeyden öte son opu da kendime bir söz vermiştim. sürece asla müdahale etmeyecek, teslim olacaktım. doktor ne derse harfiyen uyacak asla ama asla yönlendirmeyecektim.
tüm bunların sonunda 25 tane yumurtam toplandı, 17 tanesi dolu çıktı. bunlardan 6 tanesi 5.güne gitti.
2 tane genetik teste gönderdik. anamoli çıktı. moraller yerle bir. hüsran gözyaşı,dünya başıma yıkılmış onca emek , çaba, ilaç, tedavi , para.. hepsini bir kenara bıraktık. devam dedik. elimizden ne geliyorsa hepsini yapıp takdiri Allaha bıraktık.

hemen 2 tane daha gönderdik çok şükür onlar sağlam geldi. 1 tanesi yüklendi ve 12 haftalık gebeyim
şuan klinikte 1 tane genetiği sağlam, 2 tanesinin ne durumda olduğunu bilmediğimiz 3 embryomuz var.

Rabbim herkesin yardımcısı olsun. her daim dua ederken tanıdığım tanımadığım bildiğim bilmediğim bu uğurda emek veren el açıp çocuk isteyen gözyaşı döken kim varsa rabbim herkesin yardımcı ol diye dua ettim hep. etmeye de devam ediyorum. allah işinizi kolaylaştırsın, hakkınızda hayırlı olana gönlünüzü razı etsin.

önemli not: bunlar sadece tavsiyedir, doktorunuza danışmadan, tıbben gerekli olan tüm tahlillerinizi yaptırmadan bu ürünleri kullanmayın. bazı değerleri düzeltelim derken herşeyi mahvedebilirsiniz.

Merhaba bende clinoleic serum taktırmak istiyorum ama Dr bana içinden 4cc alıyoruz gerisi çöp oluyor dedi. Alıp almamakta kararsızım

25 taneden sadece 6 tane döllenip 5.güne ulaştı, onlardan da 2 tane sağlam geldi.
bizim problemimiz kaliteydi. hem ben pcos tum hem eşimde morfoloji sorunu vardı. o yüzden tedaviye başlamadan önce kaliteyi arttırmak için çok uğraştım. başka bir başlıkta yazmıştım hatırladığım kadarıyla. aşağıya kopyalıyorum. belki faydası olur.
Bize de glutatyon serum uygulamıştı kaliteyi arttırmak İçin biz faydasını gördük serum sonrası toplanan embriyolar da ilk transfer de pozıtıf ı gördük ondan öncekiler hep negatif ile sonuçlandı

X