Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz onamı gittiniz miAnkara Memorial Prof Dr Aygül Demirol hocayı da araştırmanızı tavsiye ederim. Kurumsal hastane daha uygun fiyatlar. Hoca tecrübeli ve başarılı. Berfu hoca da iyi diyorlar ama merkez çok paracı. Adım başı her şey para diyorlar
ne zaman gittiniz siz olumlu sonuç aldınız mıben bahçecide tedavi gördüm berfu hoca iyidir bilgili deneyimli. klinik de güzel. paracı olduğunu düşünmüyorum çok yer gördüm her yer gibi yani, toplama günü ücret ödüyosunuz kanlara para vermiyosunuz muayene ücreti belli bi ayla sınırlı. düşünebilirsiniz
Evet ben memnunum tavsiye ederim. Hiç hiçbir yerde rahim dinlendirme zamanı ücret alınmazken burda bu adıyla alınıyor çoğu kişide bundan şikayetçi burdan okuyabilirsiniz konularda.siz onamı gittiniz mi
rahim dinlendirmede ne yapılıyorEvet ben memnunum tavsiye ederim. Hiç hiçbir yerde rahim dinlendirme zamanı ücret alınmazken burda bu adıyla alınıyor çoğu kişide bundan şikayetçi burdan okuyabilirsiniz konularda.
rahim dinlendirmede ne yapılıyor
Hiç birşey yapılmıyor. Bekliyorsunuz bir tedavi yok. Dinleniyorsunuz. Ama ektra sizin dinlenmenizin ücretini alıyorlar
Hiç birşey yapılmıyor. Bekliyorsunuz bir tedavi yok. Dinleniyorsunuz. Ama ektra sizin dinlenmenizin ücretini alıyorlar
Sadece bu merkezde var diye biliyorum eski konulara bir bak istersen. Öyle küçük rakamlarda değil istenen.şaka gibi yaa baya bi saçmalık bişey yapmadığın şeye para veriyosun üstüne