• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Prof.dr berfu demir mi yoksa Prof.dr.mehtap polat mı yardımcı olurmusunuz kararbızım ilk defa tüp bebek sürecine gireceğim

Tus06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
9
0
1
31
Tüp bebek Prof.dr berfu demir mi yoksa Prof.dr.mehtap polat mı yardımcı olurmusunuz kararbızım ilk defa tüp bebek sürecine gireceğim

Ankara Memorial Prof Dr Aygül Demirol hocayı da araştırmanızı tavsiye ederim. Kurumsal hastane daha uygun fiyatlar. Hoca tecrübeli ve başarılı. Berfu hoca da iyi diyorlar ama merkez çok paracı. Adım başı her şey para diyorlar

ben bahçecide tedavi gördüm berfu hoca iyidir bilgili deneyimli. klinik de güzel. paracı olduğunu düşünmüyorum çok yer gördüm her yer gibi yani, toplama günü ücret ödüyosunuz kanlara para vermiyosunuz muayene ücreti belli bi ayla sınırlı. düşünebilirsiniz

Ankara Memorial Prof Dr Aygül Demirol hocayı da araştırmanızı tavsiye ederim. Kurumsal hastane daha uygun fiyatlar. Hoca tecrübeli ve başarılı. Berfu hoca da iyi diyorlar ama merkez çok paracı. Adım başı her şey para diyorlar
siz onamı gittiniz mi

ben bahçecide tedavi gördüm berfu hoca iyidir bilgili deneyimli. klinik de güzel. paracı olduğunu düşünmüyorum çok yer gördüm her yer gibi yani, toplama günü ücret ödüyosunuz kanlara para vermiyosunuz muayene ücreti belli bi ayla sınırlı. düşünebilirsiniz
ne zaman gittiniz siz olumlu sonuç aldınız mı

siz onamı gittiniz mi
Evet ben memnunum tavsiye ederim. Hiç hiçbir yerde rahim dinlendirme zamanı ücret alınmazken burda bu adıyla alınıyor çoğu kişide bundan şikayetçi burdan okuyabilirsiniz konularda.

Evet ben memnunum tavsiye ederim. Hiç hiçbir yerde rahim dinlendirme zamanı ücret alınmazken burda bu adıyla alınıyor çoğu kişide bundan şikayetçi burdan okuyabilirsiniz konularda.
rahim dinlendirmede ne yapılıyor

Berfu hoca gerçekten çok ilgili, bilgili ve muhteşem bi kadın. Hala ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapıyor, ilgileniyor. Çokça tavsiye ederim.

teşekkür ederim tüp bebek sürecinde şunları yapsaydım şunları yapmasaydım dediğiniz durum varmı

şaka gibi yaa baya bi saçmalık bişey yapmadığın şeye para veriyosun üstüne👀

şaka gibi yaa baya bi saçmalık bişey yapmadığın şeye para veriyosun üstüne👀
😅Sadece bu merkezde var diye biliyorum eski konulara bir bak istersen. Öyle küçük rakamlarda değil istenen.

Back