- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- Konu Sahibi dilekbeybi35
Bence en son verdiğiniz lab.da verin. Takibi daha kolay olur. Değişebiliyor laboratuvara göreTüp bebek merkezinde mi versem yoksa acil demi acaba ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence en son verdiğiniz lab.da verin. Takibi daha kolay olur. Değişebiliyor laboratuvara göreTüp bebek merkezinde mi versem yoksa acil demi acaba ne dersiniz
Benim iki sonuçta aynı hastanede verdim siz farklimi.acabaTüp bebek merkezinde mi versem yoksa acil demi acaba ne dersiniz
Benden resmen adet kanı gene 7.5 haftalık hamileyimArkadaşlar Dün test verdim beta hcg 62.93 çıktı bugün transfer 12.gunu lekelenmelerum var kan rengi ama normal mi transferin 12. Günü olması normalmi bı gün sonra katlanmışmi ona baktiricam adet oluyorum diye çok korkuyorum
Hangi ildesinizTek bir kan tahliline 470 ₺ dediler vay halimize valla Allah kimseyi düşürmesin gerçekten işimiz zor
Benm 12 gün başladı ara ara oldu pruloton iğne vuruluyorum riskli gebelik uzmanına devam ediyorumAy umarım çok teşekkür ediyorum Allah bağışlasın sizede transferin kaçıncı günü oldu kanamaniz
Yazdım öyle diyor da bilemedim net konuşmuyor gibi o modelim bozulmasjn diye hemşiresi pazartesi beta bakalım net sonuç için dedi sadeceMerhaba, doktorunuza yazmalısınız bence. Böyle kanamalar olabiliyor deniliyor
Prolutab bulamadim bende progesteron iğnesi vuruldjm dilek hanım çok teşekkür ederim yazdığınız için biraz rahatladım Allah razı olsun sizde sagsalim kucağıniza alın in sBenm 12 gün başladı ara ara oldu pruloton iğne vuruluyorum riskli gebelik uzmanına devam ediyorum
Ayni şey progestan fitili icmeni öneririm orayı kurcaladikcankan gelioProlutab bulamadim bende progesteron iğnesi vuruldjm dilek hanım çok teşekkür ederim yazdığınız için biraz rahatladım Allah razı olsun sizde sagsalim kucağıniza alın in s
İstanbuldayım arkadaşım bahçeciye gidiyorumHangi ildesiniz
Arkadaşlar Dün test verdim beta hcg 62.93 çıktı bugün transfer 12.gunu lekelenmelerum var kan rengi ama normal mi transferin 12. Günü olması normalmi bı gün sonra katlanmışmi ona baktiricam adet oluyorum diye çok korkuyorum
Benim de olmuştu. Doktorum istirahat önerdi. Uzanır pozisyonda kaldım hep. Aynı şekilde prolutex iğne yaptık bir de. Siz de kendinizi yormayın, uzanın benceYazdım öyle diyor da bilemedim net konuşmuyor gibi o modelim bozulmasjn diye hemşiresi pazartesi beta bakalım net sonuç için dedi sadece
Acile git kanamam var de bedavaya yapiolarİstanbuldayım arkadaşım bahçeciye gidiyorum
Aynen dikkat ediyorum zaten de bugün az yürüdüm böyle oldu anladım saolun çok teşekkürler sonucunuz ne oldiBenim de olmuştu. Doktorum istirahat önerdi. Uzanır pozisyonda kaldım hep. Aynı şekilde prolutex iğne yaptık bir de. Siz de kendinizi yormayın, uzanın bence
Evet biliyorum yapıyorlar o sıkıntı değil zaten aynı yerde yaptır dediniz ya en son bugün bahçeci de verdim yine aynı yer olsun değer de bir sıkıntı çıkmasın diye bahçeciye vereyim dedim doktoruma sordum tanıdık kendisi bakalım fark varsa söyler heralde gel buraya derse mecbur gidicezAcile git kanamam var de bedavaya yapiolar
Valla bence bugün devlette ver iki gün sonra gene ver egerki bebeğin sennleyse her şekilde seninledir içini ferah tut doktorum bana bı laf söyledi ilk kızdım şuan hakliymis o bebek saglikliysa damacana tasisan düşmez dedi ama sagliksizsa iğne ile diksek yine düşer demiştiEvet biliyorum yapıyorlar o sıkıntı değil zaten aynı yerde yaptır dediniz ya en son bugün bahçeci de verdim yine aynı yer olsun değer de bir sıkıntı çıkmasın diye bahçeciye vereyim dedim doktoruma sordum tanıdık kendisi bakalım fark varsa söyler heralde gel buraya derse mecbur gidicez
Çok haklısın rabbim ne dediyse o boşuna biz stres yapıyoruz olacak olan gene oluyor zatenValla bence bugün devlette ver iki gün sonra gene ver egerki bebeğin sennleyse her şekilde seninledir içini ferah tut doktorum bana bı laf söyledi ilk kızdım şuan hakliymis o bebek saglikliysa damacana tasisan düşmez dedi ama sagliksizsa iğne ile diksek yine düşer demişti