Evet bende içim çok rahat olarak gidiyorum kendisine... çok teşekkür ederim.. inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım..Hayirlisir olsun inşallah bu denemede kaliteli yumurtalarınız olsunFunda hoca ne oneriyorsa mutlaka size ve tedavinize iyo gelecek seyi öneriyordr umarim güzel haberlerinizi alalim
Ben gitmeden soru hazirlayip hepsini tek tek arayıp görüştüm sorularımı sordum, irenbe de ümit hoca , tavmergende Erol hocayi öneririm. Merak ettiginiz tüm sorulari hazirlayin onlar bazen is körlüğu oluştuğu icin atlatabiliyorlar arayıp konusmak gitmeden önce cok fayda sagliyor hem raporu sorarsiniz umarim cok güzel olurBana hepsi izmir olcak zaten uzak ama ben de görüşmenin önemli olacağını düşünüyorum. Gidecek olursak diğer adetimde tek tek 4 merkezle de bir görüşmeyi dusunuyoruz bakalim içimize hangisi sinerse. Ben rapor işini onlara sorayim o zaman. Egotim araştırma haklı ve 3 asilama olduktan sonra tüp bebeğe geçiş yapıyormuş raporu da o zaman veriyor sanırım ozellerde nasil yapacaklar bakalim.
Aynenherkes kafasında bin soruyla gidiyor bu durumda doktora asıl sorması gerekenleri unutuyor bazen çok teşekkür ederim
Tabi opu dan önce 5 yumurta görünüyordu ama 3 ü boş çıktı sadede 2 tanesi ile işlem yapılabildi..Yumurtanin kaliteli olup olmadığını sadece toplamadan sonra anlayabiliyorlar değil mi başka türlü bilmezler
Yarın gideceğim 6 ay önce tüm tetkiklerim yapılmıştı umarım baştan almazlar tüm değerlendirmeleriÖnce bir doktora gidip ilk tedaviyle başlayabilirsiniz. Genelde femera ilacı verip yumurta büyütme yapiyorlar ilk.
Insallah hepimizin gönlüne göre olsunEvet bende içim çok rahat olarak gidiyorum kendisine... çok teşekkür ederim.. inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım..
Evet biz de hazırlayalım dedik artık unutmayalimBen gitmeden soru hazirlayip hepsini tek tek arayıp görüştüm sorularımı sordum, irenbe de ümit hoca , tavmergende Erol hocayi öneririm. Merak ettiginiz tüm sorulari hazirlayin onlar bazen is körlüğu oluştuğu icin atlatabiliyorlar arayıp konusmak gitmeden önce cok fayda sagliyor hem raporu sorarsiniz umarim cok güzel olur
Aynen oyle 3 asilama hala devam sanirim. Ki bende asilama ile bile değil bir adım oncesi ile başladılar. Bakalim sanirim özel olacak gibi daha da ağır basıyor. TesekkurlerEğitim araştırma hastanelerinde rapor çıkarmak için 3 aşılama şartı aranıyordu şuan da aynı prosedür devam ediyor mu bilmiyorum..
2 yıl bir şekilde ugrasmissiniz yaşınız 32 devlet hastanesinde ki doktordan da beklediğiniz ilgiyi görememissiniz bence özelde vakit kaybetmeden başlayın..
Hayırlısı olsun sizin için de. Özele gidiyorsanız anlatınca sonraki aşamaya geçiyorlar.Yarın gideceğim 6 ay önce tüm tetkiklerim yapılmıştı umarım baştan almazlar tüm değerlendirmeleri
Devlete gitmeyi planlıyorum Şuanlık ama buradan da güzel haberler vermeyi yararlı bilgiler paylaşmayı çok istiyorum rabbim isteyen herkese bu hazzı yaşatsınHayırlısı olsun sizin için de. Özele gidiyorsanız anlatınca sonraki aşamaya geçiyorlar.
Ben İstanbuldayım iyi bi doktor tanıdığınız var mı?İstanbul'da olsaydınız öneride bulabilirdim ama o çevreyi hiç bilmiyorum . Sadece doktora istediğiniz herşeyi sorabilin . Devlet ya da özel farketmez . İstediğiniz zaman ulasilabilir olsun . Bol şans diliyorum şimdiden . Gonlunuzdeki gerçekleşsin