- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.357
Kizlar 2 yıldır deniyoruz. Bunun yarim yili bilinçsizce yarım yılı ovulasyon testiyle yarım yılı kendi haline bırakarak yarım yılı da tedavi süreciyle geçti sayılır kabaca. Özel muayenede ilerledik hep bu süreçleri. Eşimin sperm testi iyi, benim tahlilleri ultrasonum iyi,hsg çektirdik tupler acik yani şuana kadar söylenen sebepsiz olduğu yönünde.tedavi için de 3 Ay femera kullandim(2 si de kist olusturdu) 1 kez asilama yaptık sırada tüp bebek var.ancak tüp bebek için maddi olarak surekli artıyor fiyatlar suan sadece 1 kez deneyebilecek paramız var. Egitim araştırma hastanesine gidelim dedik. Doktor en baştan başlattı gibi adetimjn 2.gunu gittik femeraya başlattı ve ben o süreçleri baştan sona tekrar yaşamak istemiyorum psikolojik olarak. Ancak bulunduğumuz şehirde özel tüp bebekerkezi yok izmir e gitmemiz gerekiyor. Size yorum olarak bırakacağım kısım burasi. Eğitim araştırmada devm edip her şeye en baştan başlamalı miyiz(bu bizi ta tedavinin en başına 7 Ay öncesine goturuyor) yoksa izmir e gidip özel bir tüp bebekerkezinde ilk denemeyi yapmalı miyiz. Yasımız 32 buarada. Kararsızım fikirlerinizi bekliyorum