• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi arttırma

Birkacderdimvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
19
7
1
33
Merhaba ben birkaç ay önce 5. Gün embriyosu transferi oldum ancak gebelik oluşmadı. Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım. Devlette tedavi görüyorum ve doktorum takviye gıda vermeye gerek görmedi. Direkt iğne tedavisi dedi. (özeller bu konuda daha dikkatliler tutunmasa bile bunun sonucunu araştırıp bir şekilde tedaviyi destekliyorlar gördüğüm kadarıyla) Ben yine de yumurta kalitesini arttırmak için gıda takviyesi kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir takviye ya da folik asit var mı

Merhaba ben birkaç ay önce 5. Gün embriyosu transferi oldum ancak gebelik oluşmadı. Önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım. Devlette tedavi görüyorum ve doktorum takviye gıda vermeye gerek görmedi. Direkt iğne tedavisi dedi. (özeller bu konuda daha dikkatliler tutunmasa bile bunun sonucunu araştırıp bir şekilde tedaviyi destekliyorlar gördüğüm kadarıyla) Ben yine de yumurta kalitesini arttırmak için gıda takviyesi kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir takviye ya da folik asit var mı
Merhabalar. Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Tedaviden 1 ay önce eşim ve ben her akşam süt avokado muz ceviz fındık bal keçiboynuzu özü 2 bardak olacak şekilde ayarlayıp blendrdan geçirip içtik. Birde ben bu sürede her sabah arı sütü bal polen karışımı almıştım onu tükettim. Faydasını gördüğümü düşünüyorum Allahımın izniyle ilk tedavimde hamileyim sizde deneyebilirsiniz, şifa olsun inşallah 🙏🏻

Back