Tüp Bebek öncesi rahim filmin

Biri bunun aşırı ağrılı bir şey olduğunuda söylemeli hayatımda böyle bir ağrı hissetmemistim

Biri bunun aşırı ağrılı bir şey olduğunuda söylemeli hayatımda böyle bir ağrı hissetmemistim
Benim işlemim anestezili olmuştu ve sonrasında hiç ağrım olmadı acı eşeyim de çok yüksek değildir normalde. Doktorum ağrı kesici içebileceğimi söylemişti, gerek duymamıştım. Aynı şekilde opu işleminden sonra da ağrım olmadı benim. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım

Ben anestezi almadan yaptırdım. Fenaydı fenaaa . Birde bana antibiyotik verdiler 3 günlük. Enfeksiyona karşı.

Ayyyy anestezi almadan yapılacak bir işlem değil, geçmiş olsun diyeyim. Evet antibiyotik ben de kullanmıştım. Sizin anestezisiz olduğu için de sonrasında ağrımış olabilir
Operasyon 10 dk sürdü ama ben sedyeden kalkamadım dizlerim tutmadı doğum yapmış kadın gibi oldum. Sonrasında ayılıp bayılıyorum gibi oldum rahimde 1 saat kadar felaket bi adet sancısı vurur gibi ağrılar oldu ama böyle soğuk terler boşaldım resmen. 1 saat sonra her şey normale döndü Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…