Tüp Bebek öncesi rahim filmin

meral_yunus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
16
6
22
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim daha önce hiç rahim filmi çektirmedim. Tüp Bebek tedavisine başladık doktorum da rahim filmi istemedi tüp Bebek yaptık malesef olumsuz sonuçlandı daha önce rahim filmi cektirmeden tüp Bebek yaptırıp olumlu sonuçlar alan oldu mu?

Olmazsa olmaz olan bir tetkik varsa o da rahim filmidir. Tüpleriniz tıkalı olabilir, sıvı olabilir veya polip görülebilir vs vs. Bunlar varken zaten gebe kalmak çok zor, bu devirde hala nasıl rahim filmi olmadan embriyo transferi yapılır aklım almıyor. Doktorunuzu değiştirmekle kalmayın ekstra şikayet de edin bence

Benim doktorumda istemedi hatta ben ısrarla çektirmek istiyorum dedim gerek duymadı bizdeki cihazlar tüm işlevi görüyor dedi vücudun farklı bı işlem görmesine gerek yok demişti çok şükür hamileyim

Benim doktorumda istemedi hatta ben ısrarla çektirmek istiyorum dedim gerek duymadı bizdeki cihazlar tüm işlevi görüyor dedi vücudun farklı bı işlem görmesine gerek yok demişti çok şükür hamileyim
Sanıyorum siz de şafak beyin hastasıydınız değil mi? Ben rahim filmi sonrasında tedaviye başladım, benden istedi. Rahim filmi tüp bebek için olmazsa olmaz bir tetkiktir. Sağlık geçmişi veya ilişki geçmişi farklı olabilir. Benim tıkalıydı mesela. rahim filminden başka hiçbir şeyle anlaşılmadı. Embriyo konsa bile geri akan sıvı sebebiyle düşer tutmaz dedi. Tüplere başka türlü bakılamıyormuş.
Kesinlikle rahim filmi çektirmenizi öneriyorum. Hiçbir şey kaybetmezsiniz, 15 dakikalık bir işlem.

İnşallah temiz çıkmıştır içiniz rahat eder böylelikle
Evet şafak beyin yanında tedavi oldum ya şöyle daha önce iki defa cektirmistim rahim filmini dış merkezden gittiğimiz için ön gorusmeyi telefonda yaptık ve o zaman sormuştum gelmeden önce cektireyim dedim gerek görmedi buradaki cihazlarımız o işlevi görüyor demişti belkide daha önce cektirdigim içinde istemedi bu arada sizin süreciniz ne aşamada

Evet muhtemelen daha önce çekmiş olduğunuz için gerek görmemiştir ben transfer bekliyorum inşallah yani daha doğrusu regl olmayı

Açıkçası ben çok araştırmıştım, sizin mesajlarınızın da çok etkisi oldu biliyor musunuz siz tabi gebeliği öğrenmiştiniz o zaman ama ben size çok dua etmiştim
Yaa çok teşekkür ederim Rabb'im senide en güzeliyle mukafatlandirsin hayırlı güzel sonuçları almayı nasip etsin lütfen içinde hep olacağına inan öyle yada böyle bebeğin seninle olacak ben hep öyle yapıyordum biliyordum Rabb'im hiç bir kulunu darda bırakmaz benide bırakmadı eminim ki senide bırakmayacak geçen sene bu zamanlar bende doktor arayışındaydim hatta ilk seçeneğim Kayseri Mustafa taştı orayla da konuşmuştum sonra şafak hocayla tesadüfen yolarimiz denk gelmişti iyikide denk geldi şuan miniğim benimle evet çok zorlu süreçler geçirdik riskli bı gebelik halende tam geçmiş değil ama değer gecrcekten bugün bu duyguları yaşıyorsam omce Rabbimin izniyle sonrada şafak hocanın sayesinde Rabb'im onun ayağına taş degdirmesin

Amin Allah razı olsun, inşallah her şey güzel olacak bir kez bile kötü düşünmedim. Hep inandım, iyi olacağını biliyorum çünkü kaderden öte yol yok. Nasipte ne varsa ne zaman varsa o zaman olacak sağlıklı doğumunuz da olsun inşallah. Siz sürece Antalya’da mı devam ediyorsunuz?

Amin Allah razı olsun yok malesef vandan Antalya ya gittim ben sürecim burdan devam ediyor sen nerden gidiyon oraya

Ben 6 kasımda transfer oldum. Ama bundan yaklaşık 5 ay önce hsg çekilmiştim aşılama yapan doktorum istemisti. Tüp bebekdeki doktorum buna bakıp tekrar istemedi. Ve sanırım sonucum olumlu gibi idrarda cikiyor henüz kan vermedim . Hsg genelde 1 yıl geçerli diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…