• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek öncesi Mucize olmuş olabilir mi

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba ben bu ay ki reglimle beraber tedaviye başlayacam ama hep bir mucize bekliyorum acaba kendiliğimden kalsam diye. neden derseniz? eşim varikosel ameliyatı oldu ve 100,000 ml olan sperm sayısı şuan sadece 50 tane ama ameliyattan oönce hareketli sayısı hiç yoktu şimdi ise 50 tanenin %14 olsa bile hareketli. acaba bu %14 ten bir iki tanesi ulaşmış olabilir mi :(
ben en son mayıs 17
nisan 20
martt 25 te hastalanmıştım
bu ayki bende ki değişiklikler ise 10 gun önceden şişen gögüslerim ve karnım davul gibi gerilmişti gaz dolu gibi. ara ara bel agrıları ama bu bel agrıları tam hesaplamalarıma göre yumurtlama zamanımda sonra
canım bazen yemek istiyor bazen istemiyor
arada gece midem bulanıyor çok uyku hali var
idararım sık ve çok koyu
dun idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
dün gece regli olacagaım anı gibi bir an yaşadım
dizlerim içi sızladı dizlerimden çekilme gibi oldu tamam dedim hastalandım dedim ama olmadım bu gunde sag yumurtalağımda bir agrı var ama sızlıyor
çok hızlı hareket etsem sanki yerinden kopacakmış gibi:)
birde eşimle kavgalayım kesin bu ay hastalanırsam tedaviyede başlayamıyacagım
kabul etmeyecek çünkü yalvarıyorum bir mucize olsun

canım olabilir inşallah hamilesindir nasılsa tüp bebekten önce test yapılacaktır Rabbim gönlüne göre versin

Arkadasim neden olmasinki. Benim arkadasim 2 hafta önce tüp bebek tedavisine basliyacakti, ondaki sorunda erkek infertiletesi doktor hatta 2% sans vermis normal yolla kalmaya bunlarda zaman kaybetmeden tüpe baslacaklardi ve hatta adetini bekliyordu ona göre ilaclara start verilecekti. 1-2-3 gün adet gelmeyince test aliyor bide ne görsün kiz hamile. Sok sok sok oluyorlar. Böylesi mucizelerle karsilasan cok kisi var ama o arkadas esine 3 ay önce keciboynuzu kuru uyguladi yani faydasi varmis sonucunda gebe kaldi Şeniz

bende arkadaşa katılıyorum canım hiç belli olmaz kendine dikkat et hareketlerini kısıtla bu sitede tüp bebek özelde okumuştum kadın tüp bebek ilaçlarını kendiliğinden hamile kaldığı için bağışlamıştı inş hamilesindir müjdeli haberi bize yazarsın beninde transferim dün oldu test günümü bekliyorum kolay gelsin herkese....

olabilir canm
cunku bende olduu..
tup bebek icin tedavi olacaktim bi turlu adet olamadim bi baktim hamisimmmm
14 gun sonra oglusum gelcek ins

denizcim şuanki hallerimi seninkine benzettim...bende bu ay adet olup tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum yani düşünüyoruz....adetimi bekliyorum pkostan dolayı gecikmeli olur geçen ay düzenli olmuştu bugünde 31. günüm...bekliyorum...aslında umutsuzum...ama çok fazla akıntım var 2-3 gündür ve değişik bi akıntı...hatta bugün öyle çok geldiki birden hastalandım zannettim ama bi avuç içi kadar sarı-beyaz karışımlı ve böyle katı-sıvı karışık..iltihaba benzettim ama bilemiyorum dedim ya ilk defa oluyo böyle bişi...o yüzden birazcık şüphe düştü içime acaba hamilemiyim diye?!?...
ve aynen bende senin gibi eşimle küsüm..şuanda bile ben ayrı odadayım o ayrı :(.....ve adet olunca bende nasıl söylicem diyorum çünkü hemen randevu alıp valiz hazırlamam lazım ist dışındayım çünkü...ve huzursuz bi ortamda çocuk istemek ne kadar mantıklı ve tüp bebek sürecindede böyle olursak nasıl olucak nasıl tutacak bilmiyorum...ayy çok fazla yazdım kusura bakmayın içimi dökmek istedim galiba...çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum...Rabbim kimsenin evini,yuvasını çocuksuz ve huzursuz eylemesin inşallah...

merhaba ben bu ay ki reglimle beraber tedaviye başlayacam ama hep bir mucize bekliyorum acaba kendiliğimden kalsam diye. neden derseniz? eşim varikosel ameliyatı oldu ve 100,000 ml olan sperm sayısı şuan sadece 50 tane ama ameliyattan oönce hareketli sayısı hiç yoktu şimdi ise 50 tanenin %14 olsa bile hareketli. acaba bu %14 ten bir iki tanesi ulaşmış olabilir mi :(
ben en son mayıs 17
nisan 20
martt 25 te hastalanmıştım
bu ayki bende ki değişiklikler ise 10 gun önceden şişen gögüslerim ve karnım davul gibi gerilmişti gaz dolu gibi. ara ara bel agrıları ama bu bel agrıları tam hesaplamalarıma göre yumurtlama zamanımda sonra
canım bazen yemek istiyor bazen istemiyor
arada gece midem bulanıyor çok uyku hali var
idararım sık ve çok koyu
dun idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
dün gece regli olacagaım anı gibi bir an yaşadım
dizlerim içi sızladı dizlerimden çekilme gibi oldu tamam dedim hastalandım dedim ama olmadım bu gunde sag yumurtalağımda bir agrı var ama sızlıyor
çok hızlı hareket etsem sanki yerinden kopacakmış gibi:)
birde eşimle kavgalayım kesin bu ay hastalanırsam tedaviyede başlayamıyacagım
kabul etmeyecek çünkü yalvarıyorum bir mucize olsun

bende mucize oldu yüzde 5 kendiliğinden olma olasılığı vardı
4 tüp bebek negatif tam tedaviye başlayacağım ay oldu işte
hamileymişim hala inanamıyorum....
sen de ümidini kaybetme zamanı ise gelmiştir dua et:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba bende burda yeniyim bi kaç gündür okuyorum forumdaki yazıları
1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı bi türlü en son doktora gittiğimizde eşimin spermlerinin yeterli olmadığını öğrendik doktor önce aşılama olmazsa hemen tüp bebek dedi
kredi borcumuz olduğu için biraz ertelemek zorunda kaldık
mayısın 20 sinde son adetimi oldumnedense aklımda 10 die kalmış pzt günü test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım bi tane daha aldım o da çift çizgi çıktı
akşam doktora gittik daha çok yeni görünmeyebilir ama bakalım dedi belli belirsiz bi şeyler var kan tahlili yaptır dedi yaptırdım 101,4mlU/ml yani gebeyim ama değer biraz düşük dedi cuma günü tekrar yaptır tahlili dedi doktor ben dayanamadım bu sabah tekrar kan verdim ilk tahlilden 36 saat sonra yani değer 137,3 çıktı iyimi kötü mü anlayamadım. küçük olduğu için düşük çıkabilir dediler bakalım cuma günü tekrar tahlilş yaptırıp doktora göstericem. sizce durum nedir?

canımheran herşey olabilirrrr..benimde bir arkadaşım yıllarca çocuk için uğraştı.tüpbebeğe karar verdi ve tedaviye start vermek için adet günü beklemeye başladı ama bir türlü gelemedi o adet günü..dr u aradı hadi özlem hanım tedavi tarihiniz geldi dedi..ama tık yokk..dr lütfen bir tahlil yaptırın dedi oda umursuzca dr a gitti ve test yaptırdıı ,testin sonucunu kendi almadı bile hamilelik yoktur diye düşünerek ama test sonucunda hamile olduğunu öğreniyor ve bütün tüpbebek işlemmleriiptal oluyorrrrr..inşallah sanada hiç gerek olmaz ve kendiliğinden oluverir..

kızlar inş hamişsinizdir. umutsuz olmayın. hayat mucizelerle dolu... ben de eşime keçiboynuzu kürü kendime de soğan kürü yaptım eşimin kürü bitmemişti
ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı duvara dayadım sonra da 3-4 saat sağ yanıma dönüp cenin şeklinde yattım bunu denediğim ilk ay hamiş kaldım bi deneyin siz de
silik de olsa çift çizgi gebelik demektir. korkmayın endişelenmeyin her şey yoluna girer dr bana da hemen aşılama sonra da tüp bebek demişti de ben bi daha dr.a filan gitmemiştim moralim çok bozulmuştu çünkü. ama kendiliğimden gebe kaldım

Back