merhaba ben bu ay ki reglimle beraber tedaviye başlayacam ama hep bir mucize bekliyorum acaba kendiliğimden kalsam diye. neden derseniz? eşim varikosel ameliyatı oldu ve 100,000 ml olan sperm sayısı şuan sadece 50 tane ama ameliyattan oönce hareketli sayısı hiç yoktu şimdi ise 50 tanenin %14 olsa bile hareketli. acaba bu %14 ten bir iki tanesi ulaşmış olabilir mi
ben en son mayıs 17
nisan 20
martt 25 te hastalanmıştım
bu ayki bende ki değişiklikler ise 10 gun önceden şişen gögüslerim ve karnım davul gibi gerilmişti gaz dolu gibi. ara ara bel agrıları ama bu bel agrıları tam hesaplamalarıma göre yumurtlama zamanımda sonra
canım bazen yemek istiyor bazen istemiyor
arada gece midem bulanıyor çok uyku hali var
idararım sık ve çok koyu
dun idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
dün gece regli olacagaım anı gibi bir an yaşadım
dizlerim içi sızladı dizlerimden çekilme gibi oldu tamam dedim hastalandım dedim ama olmadım bu gunde sag yumurtalağımda bir agrı var ama sızlıyor
çok hızlı hareket etsem sanki yerinden kopacakmış gibi:)
birde eşimle kavgalayım kesin bu ay hastalanırsam tedaviyede başlayamıyacagım
kabul etmeyecek çünkü yalvarıyorum bir mucize olsun
ben en son mayıs 17
nisan 20
martt 25 te hastalanmıştım
bu ayki bende ki değişiklikler ise 10 gun önceden şişen gögüslerim ve karnım davul gibi gerilmişti gaz dolu gibi. ara ara bel agrıları ama bu bel agrıları tam hesaplamalarıma göre yumurtlama zamanımda sonra
canım bazen yemek istiyor bazen istemiyor
arada gece midem bulanıyor çok uyku hali var
idararım sık ve çok koyu
dun idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı
dün gece regli olacagaım anı gibi bir an yaşadım
dizlerim içi sızladı dizlerimden çekilme gibi oldu tamam dedim hastalandım dedim ama olmadım bu gunde sag yumurtalağımda bir agrı var ama sızlıyor
çok hızlı hareket etsem sanki yerinden kopacakmış gibi:)
birde eşimle kavgalayım kesin bu ay hastalanırsam tedaviyede başlayamıyacagım
kabul etmeyecek çünkü yalvarıyorum bir mucize olsun