- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Bende T seklinden Histeroskopi oldum maalesef negatif sonuc aldim doktorum Histeroskopi olmamis T sekli duzelmemis tekrar histereskopi yapalim dedi baska doktora yaptirmisdim simdi tup bebek yapan doktoruma yaptircam insaAllah bu sefer olumlu sonuc alirizKızlar merhaba bir yıl önce hsg ve histeroskopi olmuştum ve ardımdan 2 ay sonra hamile kaldım ama 2 Atlıkonak kaybettim bebeğimi 7 ay oldu hala hamile kalamadım hsg çekildim doktoruma göre temiz sonra tüp bebeğe karar verdim ( tüp bebek doktorum hsgyi gördü ve rahmin içinde kürtajdan dolayı bozukluk olduğunu söyledi ) ultrasonda hsgnin aksine cok iyi olduğunu söyledi ve ne yazıkki her şey normal olmasına rağmen negatifle sonuçlandı ilk transferim. Şimdi histeroskopi olacacağım tekrardan lütfen tüp bebek önce histeroskopi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı çok korkuyorum
Nereye yaptırıyordunuz tüp bebeğiBende T seklinden Histeroskopi oldum maalesef negatif sonuc aldim doktorum Histeroskopi olmamis T sekli duzelmemis tekrar histereskopi yapalim dedi baska doktora yaptirmisdim simdi tup bebek yapan doktoruma yaptircam insaAllah bu sefer olumlu sonuc aliriz
Bahceci cem celik hocaya histereskopi ameliyatimi corluda erson aksuya olmustum ama sanirim geri yapismisNereye yaptırıyordunuz tüp bebeği
Hmm Allah karşımıza doğru düzgün doktorlar çıkartsın inşallahBahceci cem celik hocaya histereskopi ameliyatimi corluda erson aksuya olmustum ama sanirim geri yapismis
Aminnnn aminnnn insaAllahHmm Allah karşımıza doğru düzgün doktorlar çıkartsın inşallah
Merhaba,Kızlar merhaba bir yıl önce hsg ve histeroskopi olmuştum ve ardımdan 2 ay sonra hamile kaldım ama 2 Atlıkonak kaybettim bebeğimi 7 ay oldu hala hamile kalamadım hsg çekildim doktoruma göre temiz sonra tüp bebeğe karar verdim ( tüp bebek doktorum hsgyi gördü ve rahmin içinde kürtajdan dolayı bozukluk olduğunu söyledi ) ultrasonda hsgnin aksine cok iyi olduğunu söyledi ve ne yazıkki her şey normal olmasına rağmen negatifle sonuçlandı ilk transferim. Şimdi histeroskopi olacacağım tekrardan lütfen tüp bebek önce histeroskopi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı çok korkuyorum
Perşembe günü histeroskopi oldum ama hala kanamam var yeni pembe şekilde azar azar ne zaman biter acaba ya adet ağrısı gibi biraz da ağrım var acaba adet mi oldum tekrardan anlamadı.Merhaba,
Benim 2 tüp bebek denemem başarısız oldu ve gebe kalmamam hiç bir sebebi yoktu. Tanısan histereskopi yapıldı ve şuan çok şükür hamileyim. 3. denemem başarı ile sonuçlandı
Yani benim bir hafta sürmüştü hafif hafif. ama sanki yakın zamanda da adet olmuştum diye hatırlıyorumPerşembe günü histeroskopi oldum ama hala kanamam var yeni pembe şekilde azar azar ne zaman biter acaba ya adet ağrısı gibi biraz da ağrım var acaba adet mi oldum tekrardan anlamadı.
Bende carsamba histereskopi oldum benimde hala pempe lekelenmem oluyor.Perşembe günü histeroskopi oldum ama hala kanamam var yeni pembe şekilde azar azar ne zaman biter acaba ya adet ağrısı gibi biraz da ağrım var acaba adet mi oldum tekrardan anlamadı.
Akıntıyla karışık geliyor az az cok hareket ediyorum acaba ondan mıYani benim bir hafta sürmüştü hafif hafif. ama sanki yakın zamanda da adet olmuştum diye hatırlıyorum
Doktor normal dedi ama bakalım geçen histeroskopimde de gelmişti böyle sanki hatırlayamıyorum aslında birkaç gün bitti ondan sonra hemen adet olmuştumBende carsamba histereskopi oldum benimde hala pempe lekelenmem oluyor.
Bende ikinciyi oldum onda bukadar kanamam oldugunu hatırlamıyorum.Doktor normal dedi ama bakalım geçen histeroskopimde de gelmişti böyle sanki hatırlayamıyorum aslında birkaç gün bitti ondan sonra hemen adet olmuştum
Darısı başıma kürtajdan sonra yapışıklık olmuş onu açtım dedi siz neden ikinciyi oldunuzBende ikinciyi oldum onda bukadar kanamam oldugunu hatırlamıyorum.
Benim bugün bitti sanırım kahveye dönmüş
Ben de kürtaj olmuştum ama yapışıklık falan yoktu transfer öncesi Rahimi kontrol Edip Çizik atmak için oldumDarısı başıma kürtajdan sonra yapışıklık olmuş onu açtım dedi siz neden ikinciyi oldunuz
Ben transfer oldum negatif oldu kürtaj sonrası hsg çekilmiştim doktor biraz muallakta kaldı ultrasonda iyi görünce transferi yaptı ama tutmadıBen de kürtaj olmuştum ama yapışıklık falan yoktu transfer öncesi Rahimi kontrol Edip Çizik atmak için oldum
Keşke öncesinde tanısal histereskopi yapılsaydı en azından problem çözülürdüBen transfer oldum negatif oldu kürtaj sonrası hsg çekilmiştim doktor biraz muallakta kaldı ultrasonda iyi görünce transferi yaptı ama tutmadı
Muallakta kaldık bilemedik aynen öyle kısmetKeşke öncesinde tanısal histereskopi yapılsaydı en azından problem çözülürdü
Peki hayırlısı böyleymiş bundan sonrası güzel olsunMuallakta kaldık bilemedik aynen öyle kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?