Tüp bebek öncesi Histeroskopi

Merhaba kızlar sizi korkutmak istemem ama bende transfer öncesi histeroskopi olmuştum ve buna bağlı olarak erken doğum yaptım. Çok şükür bebeğim sağlıkla yanımda ama size tavsiyem inşallah minnoşlarınız sıkı sıkı tutunduğunda özellikle son aylarınızda rahim uzunluğunu ölçtürün gerekirse yatarak geçirirsiniZ. Benim çok incelmiş rahim ve bebeği daha fazla taşıyamamış
Histeroskopi bebeğin tutunmasını engelliyor mu yani son aylarda

Histeroskopi bebeğin tutunmasını engelliyor mu yani son aylarda
Yok yok şimdi o yara kapanmadığı için erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Yani benim erken doğum sebebim o oldu. Tabi yine de bilimsel kanıtlanmış bir şey yok. Burada histeroskopi sonrası hemen hamile kalıp sonuna kadar gidenler de var. Ama yine de son aylarınızda rahim uzunluğunu ölçtürmekte fayda var derim

Yok yok şimdi o yara kapanmadığı için erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Yani benim erken doğum sebebim o oldu. Tabi yine de bilimsel kanıtlanmış bir şey yok. Burada histeroskopi sonrası hemen hamile kalıp sonuna kadar gidenler de var. Ama yine de son aylarınızda rahim uzunluğunu ölçtürmekte fayda var derim
Peki ölçtürünce kısa çıkarsa ne oluyor bir de siz histeroskopi yapıldığı ay mı hamile kaldınız acaba

Yani benim bir hafta sürmüştü hafif hafif. ama sanki yakın zamanda da adet olmuştum diye hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun arkadaşlar aranıza yeni katıldım 14 Aralıkta operatif histeroskopi oldum 3 nedensiz düşükten dolayı ve y ye yakın t kalp rahim şeklinden dolayı dar alanlar genişletildi bir miktar hafif kanama lekelenme var fakat asıl merak ettiğim normalde ağrılı adet olurum hep çok ağrılı ameliyat sonrası ilk 4 gün ağrı olmadı kasıklarımda şimdi ise dün ve bugün adet ağrısı gibi ağrı var yumurtlama ağrısı mı bu amaliyatlamı ilgilidir ağrınız ve kanamanız ne kadar sürdü ? bu ağrı geçecekmi ?? 🙁dr yumurtlama olabileceğini söyledi yardım edin lütfen 🥺

Back
X