TÜP BEBEK ÖNCESİ HİSTERESKOPİ YAPTIRANLAR

Korunduysan bilemezsin gerçi belki hamile kalırdın ama bana istatistikleri göstermisti canlı doğum oranı sıfırdı yani düşük oluyodu..
tayfun bey dr um ... işini iyi yapıyora benziyor iki kere gittim kendisi ile ilk muaynemde yarım saat oturdu anlattı herşeyi internetten rahim şeklimi gösterdi vs... kaçıncı denemende hamile kaldın ? allah kucağına almayı nasip etsin

Cani
zeynegecirmistin st: 38667216 .!.:
Canim ben hsg de cekildim onda da anestezi almadim bildigim kadariyla asil onda anestezi veriyorlar .
Ben ofis histeroskopi oldum işinli rahime giris tazikli su ile.
bilemedim seninki farkli mi oldu
CaniM sen dış gebelik gecirmistin operasyonmu yaptılar nasıl sonlandı bilgi verirmisin acill

Canim ben hsg de cekildim onda da anestezi almadim bildigim kadariyla asil onda anestezi veriyorlar .
Ben ofis histeroskopi oldum işinli rahime giris tazikli su ile.
bilemedim seninki farkli mi oldu
Canım sen dış gebelik gecirmistin nasıl sonlandı doktor nasıl bir tedavi uyguladı

2.canım ilki kimyasaldı..amin..inş.darısı basına

Canım sen dış gebelik gecirmistin nasıl sonlandı doktor nasıl bir tedavi uyguladı
Merh. Evet dis gebelikmis belli bir sure normal gelisim sanmistim cunku sonuclarim 600 gelene kadar 2, 5 kati oldu hep fakat dr. Dedigi tuplerine tutunmayip rahim duvarina tutunsa saglikli gelisirdi fakat herseyin bi nedeni vardir dedi tekrar bi dis gebelik gecirecem diye cok korktum 3 yil once hem dis gebelik (kendiliginden)
Kist ameliyati beni rezerve azligina goturdu.
Bu sefer kanama oldu 1 hafta sonra tekrar kanama3 veya 5 gun surdu ve beyaz et parcasi dustu.
Bi operasyon gecirmedim zaten bazilarinda dusurmek icin igne yapiyorlarmis kanima bakildi sifirlandi

Kızlar ben de ofis histereskopi oldum. Rahimde miyom, polip vs hicbir sey cikmadi. Ardindan da bir sonraki adetimle birlikte tup bebek yaptırdim yine. Sonucu yarın öğrenecegim. Histereskopi zor degil, ben aç gordim doktor iceriye bakıp temizleneip temizlenmeyecegine gore anestezi verecekti, miyom polip vs olmadığı için anestezi vermedi. Anestezisiz oldum. Aonrasinda borkac gun kanamam oldu sdece.

Ca
canım teşekkür ederim cevabın için benim düzensiz inip çıktı değerlerin düşmüyor sahada çıktı sanırım müdahale gerekecek kendiliğinden düşme ihtimali sıfır bende tutmadiginami uzuleyim dış gebelik oldu onami uzuleyim sasirdim

kızlar mrb. bende 2. denem için mart ayında başlayacağım fakat benim doktorum tedaviye başlayıp iğnelerin 7. ve 8. günlerinde histereskopi yapacakmış ve transfer yaacağı bölgeye işaret koyacakmış v.s. ben böyle bişey hiç duymadm 1. denememde farklı doktorda olmuştu histereskopi hiç olmamıştım ilk kez olacağım ve ilk kez tedaviye başlayınca yapıldğnı duydum sizcce normal mi veya duydunuz mu bilgi için tşkelr.

hepinize hayırlı sonuçlar arkadaşlar

ben iki kez oldum ama ben de yapışıklık fazlaydı o yüzden... forumlarda senin durumunda olup histereskopi yapanları okumuştum geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…