Ayyy amiin insallahh hepimizin bebisi olsun.merhaba, bayıltıldığın için hiç bişey hissetmiyorsun sonrasında da dnzderya'nında dediği gibi eve gidip dinleniyorsun. ben bi sonraki gün normal hayatıma geri dondum agrım sancım hiç olmadı sadece devam eden kanamam vardı o da bitmek üzere. doktorum bana bir sonraki adette isterseniz başlarız demişti ama acaba bir ay ara vermek daha mi iyi olur onu bilemedim. arkadasım histeroskopiden sonraki ayda tüp bebekle hemen hamile kaldı :) darısı başımıza kızlar
canım histeroskopi sırasında oradaki kök hücrelere çizik atarak canlandırma işlemi yapılıyormuş böylece rahim gebelik için daha uygun hale geliyormuşCanlandirma derken histeroskopi mi yoksa histeriskopi sirasinda baska bi islemmi yapiliyor.
canım benim histeroskopim adetin 20. günü yapıldı 21. gün lucrin ile tedavime başladım şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum hiç ara vermeyelim dedi bakalım ne derlerse uyguluyoruz mübarek cuma gün rabbim görsün emeklerimiziArkadaslar kafam cok karısık bende histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum 3. Denemeden önce şimdi histeroskopiyı yaptırdıgım aynı ay içinde transfer yapılabılıyomu yoksa bırdaha kı ay mı yapılıyo
merhaba arkadaşlar rahim yapısal anomalliği sebebi ile histereskopi olmam gerekiyor operatif histereskopi ve tanısal laparaskopi .... riskleri okuyunca çok korktum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle
laparaskopi oldun mu peki hiç ? bğırsak yaralanabilir damarda öyle imiş.ben iki kez histereskopi yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı. öncesinde anesteziyle uyutulduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun. korkulacak bir işlem değil
ikini aynı anda olcam anestezi altında
Aynen bende korktum hep basit bi islem gibi baktim ama bide okudumki neler yazio bide histersk kendim istedim gerci internetede cok takilmamak lazimmerhaba arkadaşlar rahim yapısal anomalliği sebebi ile histereskopi olmam gerekiyor operatif histereskopi ve tanısal laparaskopi .... riskleri okuyunca çok korktum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle
hyırlı olsun tedavin şimdiden canımyok yaa benim histereskopi yapıldı ikisinde de... rahimde polip ve yapışıklık vardı onlar temizlendi. ama doğal yolla olmaz dedi doktorum önümüzdeki ay inş hayırlısıyla tüp bebeğe başlayacaz
histerskopi kolay bir işlemmiş laparoskopi zor olan ama ikiside gerdi beni yapmamayı düşünyorum kısmen yapılma sebebleri rahmi 2 3 cm büyütmekAynen bende korktum hep basit bi islem gibi baktim ama bide okudumki neler yazio bide histersk kendim istedim gerci internetede cok takilmamak lazim
hyırlı olsun tedavin şimdiden canım
bende her gittigim doktor laporoskopi dediginde hayir bunlar bilmiyo anlamiyo bir baklaim ne var diye emin olmadan ifadelrri yuzunden hep ereteledim tedaviye baslayamadim bir turlu ama sinunda nr oldu laporoskopiyi oldum iyimi olur kotumu olur bilmem ama yaptik iste simdi tup bebek yapacam ins onada pek guvenemiyorum sectigm doktor cok basarli olsada sanki ozensiz is yapiyolar gibi nr bilim guvenemiyorum ama tek carem tup bebek ve maddi olarakta hepsi ozel devlete de yaptiramiyorum rabbim yardimcin olsun zaman kaybetme profesorlere git tup bebek merkezlerinin onlardanda ayni cevabi alirsan bir an once basla tedavine simdiye kadar yapsam belki bebegim kucagimdaydi suan yillarim gecti bos boshisterskopi kolay bir işlemmiş laparoskopi zor olan ama ikiside gerdi beni yapmamayı düşünyorum kısmen yapılma sebebleri rahmi 2 3 cm büyütmek
Peki hiç hamile kaldın mı dar rahimle tüp bile tutunmuyo..önce histereskopiyle tıraşlanıyor laporoskopide de fayda var en azından doktorun gözüyle görür..rahim filmi yanıltabilir..ayrıca çok zor sayılmaz ben 3 kez geçirdim bunları gerekiyo dediler ben de güvendim başkentte oldum ..histerskopi kolay bir işlemmiş laparoskopi zor olan ama ikiside gerdi beni yapmamayı düşünyorum kısmen yapılma sebebleri rahmi 2 3 cm büyütmek
Doktorun bu işte uzmansa hiçbi şey olmaz bence ..laparaskopi oldun mu peki hiç ? bğırsak yaralanabilir damarda öyle imiş.
doktorun kimdi senin ? ben ve eşim aynı hastalığı taşıdığımızda hep korunuk pgt yaptırmak için gittik ama başka şeyler ile de uğraşıyorum malesefPeki hiç hamile kaldın mı dar rahimle tüp bile tutunmuyo..önce histereskopiyle tıraşlanıyor laporoskopide de fayda var en azından doktorun gözüyle görür..rahim filmi yanıltabilir..ayrıca çok zor sayılmaz ben 3 kez geçirdim bunları gerekiyo dediler ben de güvendim başkentte oldum ..
Doktorum bülent bey sen kime gittin ben ona çok guvendim hep.doktorun kimdi senin ? ben ve eşim aynı hastalığı taşıdığımızda hep korunuk pgt yaptırmak için gittik ama başka şeyler ile de uğraşıyorum malesef
Korunduysan bilemezsin gerçi belki hamile kalırdın ama bana istatistikleri göstermisti canlı doğum oranı sıfırdı yani düşük oluyodu..doktorun kimdi senin ? ben ve eşim aynı hastalığı taşıdığımızda hep korunuk pgt yaptırmak için gittik ama başka şeyler ile de uğraşıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?