TÜP BEBEK ÖNCESİ HİSTERESKOPİ YAPTIRANLAR

Ayyy amiin insallahh hepimizin bebisi olsun.

bilemedim bende artik doktor neyi uygun gorurse onu yapacam. Ama beklemekte mantikli geliyor ama baska vi arkadasta canlandirmadan bahsettiya oyle birsey varsa hemen yapilmasi daha iyi

Arkadaslar kafam cok karısık bende histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum 3. Denemeden önce şimdi histeroskopiyı yaptırdıgım aynı ay içinde transfer yapılabılıyomu yoksa bırdaha kı ay mı yapılıyo

Canlandirma derken histeroskopi mi yoksa histeriskopi sirasinda baska bi islemmi yapiliyor.
canım histeroskopi sırasında oradaki kök hücrelere çizik atarak canlandırma işlemi yapılıyormuş böylece rahim gebelik için daha uygun hale geliyormuş

canım benim histeroskopim adetin 20. günü yapıldı 21. gün lucrin ile tedavime başladım şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum hiç ara vermeyelim dedi bakalım ne derlerse uyguluyoruz mübarek cuma gün rabbim görsün emeklerimizi

kızlar inşallah yeni başlayacak denemelerde mutlu sona ulaşırız :) Allah hepimize nasip eder inşallah

merhaba arkadaşlar rahim yapısal anomalliği sebebi ile histereskopi olmam gerekiyor operatif histereskopi ve tanısal laparaskopi .... riskleri okuyunca çok korktum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle

merhaba arkadaşlar rahim yapısal anomalliği sebebi ile histereskopi olmam gerekiyor operatif histereskopi ve tanısal laparaskopi .... riskleri okuyunca çok korktum bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle

ben iki kez histereskopi yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı. öncesinde anesteziyle uyutulduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun. korkulacak bir işlem değil

ben iki kez histereskopi yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı. öncesinde anesteziyle uyutulduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun. korkulacak bir işlem değil
laparaskopi oldun mu peki hiç ? bğırsak yaralanabilir damarda öyle imiş.

ikini aynı anda olcam anestezi altında

yok yaa benim histereskopi yapıldı ikisinde de... rahimde polip ve yapışıklık vardı onlar temizlendi. ama doğal yolla olmaz dedi doktorum önümüzdeki ay inş hayırlısıyla tüp bebeğe başlayacaz

Aynen bende korktum hep basit bi islem gibi baktim ama bide okudumki neler yazio bide histersk kendim istedim gerci internetede cok takilmamak lazim

yok yaa benim histereskopi yapıldı ikisinde de... rahimde polip ve yapışıklık vardı onlar temizlendi. ama doğal yolla olmaz dedi doktorum önümüzdeki ay inş hayırlısıyla tüp bebeğe başlayacaz
hyırlı olsun tedavin şimdiden canım

Aynen bende korktum hep basit bi islem gibi baktim ama bide okudumki neler yazio bide histersk kendim istedim gerci internetede cok takilmamak lazim
histerskopi kolay bir işlemmiş laparoskopi zor olan ama ikiside gerdi beni yapmamayı düşünyorum kısmen yapılma sebebleri rahmi 2 3 cm büyütmek

histerskopi kolay bir işlemmiş laparoskopi zor olan ama ikiside gerdi beni yapmamayı düşünyorum kısmen yapılma sebebleri rahmi 2 3 cm büyütmek
bende her gittigim doktor laporoskopi dediginde hayir bunlar bilmiyo anlamiyo bir baklaim ne var diye emin olmadan ifadelrri yuzunden hep ereteledim tedaviye baslayamadim bir turlu ama sinunda nr oldu laporoskopiyi oldum iyimi olur kotumu olur bilmem ama yaptik iste simdi tup bebek yapacam ins onada pek guvenemiyorum sectigm doktor cok basarli olsada sanki ozensiz is yapiyolar gibi nr bilim guvenemiyorum ama tek carem tup bebek ve maddi olarakta hepsi ozel devlete de yaptiramiyorum rabbim yardimcin olsun zaman kaybetme profesorlere git tup bebek merkezlerinin onlardanda ayni cevabi alirsan bir an once basla tedavine simdiye kadar yapsam belki bebegim kucagimdaydi suan yillarim gecti bos bos

Peki hiç hamile kaldın mı dar rahimle tüp bile tutunmuyo..önce histereskopiyle tıraşlanıyor laporoskopide de fayda var en azından doktorun gözüyle görür..rahim filmi yanıltabilir..ayrıca çok zor sayılmaz ben 3 kez geçirdim bunları gerekiyo dediler ben de güvendim başkentte oldum ..

doktorun kimdi senin ? ben ve eşim aynı hastalığı taşıdığımızda hep korunuk pgt yaptırmak için gittik ama başka şeyler ile de uğraşıyorum malesef

doktorun kimdi senin ? ben ve eşim aynı hastalığı taşıdığımızda hep korunuk pgt yaptırmak için gittik ama başka şeyler ile de uğraşıyorum malesef
Korunduysan bilemezsin gerçi belki hamile kalırdın ama bana istatistikleri göstermisti canlı doğum oranı sıfırdı yani düşük oluyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…