- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hısteroskopı oldum.bır kac ay once.bana adetın bıtınce 2-3 gun ıcınde gel dedıler .ve oylede yaptık.ben ılk tup denemde dusuk oldu bı kac kucuk polıp varmıs ıkıncı tupe gecmeden yapıldı.en azından tutunmadakı problemler arastırıylıyomerhaba arkadaşlar
ben tüp bebek yaptıracam ancak doktorum öncesinde histereskopi yaptırmam gerektiğini söyledi. adetin beşinci günü yapılacakmış benim durumumda olan varsa yardımcı olsuunnn
Merhaba ben de tup bebek öncesi histereskopi yaptıracagim. Benim de kafamı karıştıran bir durum var acaba histereskopi günü adet mi kabul ediliyor ben cyclo progneva kullanıyorum birkaç aydır. Acaba histereskopi den sonra mı başlasam cyclo ya yoksa bu gün başlamam gerekiyordu bu gün mu başlasam. Sonrasında dondurulmus embriyo transferi yapılacak kafam karisti
Cnm histerskopi de genel anestiziylemi oluyoben adetin 5. günü oldum ancak doktorum yapışıklık fazla olduğu için önümüzdeki ay da yapacak
Cnm histerskopi de genel anestiziylemi oluyo
Cuma günü yapılacak bana bakalım hayırlısı benim adetin 10.gunu oluyor ...yapışık derken anlamadım yapışık Nerede var mis?
Doktorun kim hangi merkezde histereskopi oluyorsun ?rahimin içerisinde canım...doktor ameliyat cd sini verdi bir kısmını izledim içerisi pek de iyi görünmüyordu o yüzden tekrar yapılacak
Doktorun kim hangi merkezde histereskopi oluyorsun ?
aminnnnnnn inşallahİnşallah cnm Allah kucağıma almayi nasip etsin
Bu gün histereskopi mi oldum.ofis histereskopi si yapıldı.1. Aşama bitti şimdi ilaç kullanmaya başlayacağım adet sonrası tedaviye başlıyoruz kısmet inşallah rabbim gönlüme göre verir .
Arkadaslar bu islemi dun yaptirdim.
Anestezi gerek yok , agri yok, kanama yok. Kanamasi olanda regl kanamasinin sikilan su ile disari cikmasidir.
Cok kolay norman ultrason gibi ucunda kamera olan cubuk ve tazikli su veryorlar. Hsgye de girdim ilacli su degil bu.
Rahim agzini aletle bile acmiyorlar, o masaya benzeyen rahim acicidan bagiran benim
dun gikim cikmadi.
Ultrasona giriyormus gibi arkadaslar inanin .
Anestezilik bi sey yok.
Kalktiktan sonra wc girin yoksa benim gibi gidene kadar camasiriniz su icinde kalir.
Dis gebelik nedeni yapiskanliktan mi diye yapildi.sen de mi tüp bebek için yptırdın