• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek negatif sonuç alanlar

Lila2455

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2021
2.314
2.080
83
Kızlar merhaba tüp bebek yaptırıp olumsuz sonuç alanlar adet olunca et parçası gibi beyaz bir şey geldi mi. Doktoruma sordum embriyolar düşmüştür dedi transfer üzerinden 16 gün geçince adet oldum. Böyle bir şey başına gelen var mı? Embriyo düşmesi ne demek avuç içi kadardi düşen şey.

Kızlar merhaba tüp bebek yaptırıp olumsuz sonuç alanlar adet olunca et parçası gibi beyaz bir şey geldi mi. Doktoruma sordum embriyolar düşmüştür dedi transfer üzerinden 16 gün geçince adet oldum. Böyle bir şey başına gelen var mı? Embriyo düşmesi ne demek avuç içi kadardi düşen şey.

Rahim çok fazla kalınlaştığı için ilaçları bırakınca parçalanıyor öyle bana da doktor öyle demişti normal yani o şekilde olması

Merhaba. Doktorunuz negatif sonuçtan sonra kontrole çağırdı mı?

Rahim çok fazla kalınlaştığı için ilaçları bırakınca parçalanıyor öyle bana da doktor öyle demişti normal yani o şekilde olması
Merhaba negatiften sonra adet oldum bu ikinci adetimi olmam gerek ama hala olmadım sizde gecikme yaşadınız mı normal mi acaba

Merhaba negatiften sonra adet oldum bu ikinci adetimi olmam gerek ama hala olmadım sizde gecikme yaşadınız mı normal mi acaba
Evet norma l ama yine de doktora gidin ben iki ay sonra olmuştum ilaçla

Merhaba. Doktorunuz negatif sonuçtan sonra kontrole çağırdı mı?
2 ay sonra gel demişti hiçbir sorunum yoktu aslinda küçük çikolata kistim vardı sağ yumurtalıkta 2 kere kimyasal geçirdim ondan sonra karar vermistim doktor çok umutluydu olmaması için sebep yok demişti ama maalesef negatif oldu nasip demekki bu işler her şey mükemmel olsada olmuyor ama ben tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Bıraktım artık😊

Adet oldunuz mu acaba benimde dün olmam gerekiyordu ama çok az kahverengi lekelenmem ve ara sıra kaşık ve bel sancım var tabiki umitlenmek istemiyorum sizde yaşadınız mı böyle şeyler

2 ay sonra gel demişti hiçbir sorunum yoktu aslinda küçük çikolata kistim vardı sağ yumurtalıkta 2 kere kimyasal geçirdim ondan sonra karar vermistim doktor çok umutluydu olmaması için sebep yok demişti ama maalesef negatif oldu nasip demekki bu işler her şey mükemmel olsada olmuyor ama ben tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Bıraktım artık😊
Belki de simdi kendiliğinden olur:) benim de bir arkadaşım pko hastasiydi aşılama yaptırdı olmadi tüp bebek randevusu aldı pandemi patladı iptal oldu. Amaaaan bırakıyorum bu işin peşini dedi veeeee yazın hamile kaldı şimdi cok tatli bir kızı var:)

Back