Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte iki embriyo transferi oldum fakat sonuç negatif..gercekten zor bir surecteyim bitkisel karışımlar falan deneyenleriniz oldu mu hiç ne denemeliyim ne yapmaliyim kafam durdu..
Tüp bebekte iki embriyo transferi oldum fakat sonuç negatif..gercekten zor bir surecteyim bitkisel karışımlar falan deneyenleriniz oldu mu hiç ne denemeliyim ne yapmaliyim kafam durdu..Merka
Merhaba canım bende aynı durumdaydım ekim başında transfer olmuştum.şimdi yeni transfer için süreç başladı yarın rshim kalınlığım ölçülecekBakalım artık
Merhaba canım bende aynı durumdaydım ekim başında transfer olmuştum.şimdi yeni transfer için süreç başladı yarın rshim kalınlığım ölçülecekBakalım artık
Geçmiş olsun inşallah olumlu hayırlı sonuç alırsınız ben transfer için bekliyorum neler olacak ne ilaç kullanıcam bilmiyorum opu sonrası 2. Reglimi bekliyorum bana bilgi verirmisiniz
Tüp bebekte iki embriyo transferi oldum fakat sonuç negatif..gercekten zor bir surecteyim bitkisel karışımlar falan deneyenleriniz oldu mu hiç ne denemeliyim ne yapmaliyim kafam durdu..
Geçmiş olsun inşallah olumlu hayırlı sonuç alırsınız ben transfer için bekliyorum neler olacak ne ilaç kullanıcam bilmiyorum opu sonrası 2. Reglimi bekliyorum bana bilgi verirmisiniz
Herkese farklı tedavi uyguluyorlar ben progestan iğneleri coraspirin kullandim birde climara forte bantlar kullandim insallah tutar Rabbım bu yoldaki kimseyi boş bırakmasın nasip etsin o evlat duygusunu insallah transferden sonra çok üzüldüm kendimi toparlayıp ikinci tedaviyi deneyeceğim