- 29 Ocak 2024
- 35
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ovulasyontest
-
Eşin hiç vitamin takviyesi kullandı mı yada sende bir problem varmı? Hemen acil tüp bebek mi dediler?Arkadaşlar tüp bebek için her transferde ayrı mı para alınıyor. Yani 80000 ödüyorsun yumurta spermi dölleyip anne rahmine atıyolar tutmazsa yünemi para ödeniyor. Bütçemiz yok doğal yoldan da çocuğumuz olmuyor eşimin morfoloji 1 hızı düşük. İşten izin vermiyorlar ki gidip doktorla görüşelim yüz yüze. Telefonda da bilgi vermiyorlar. Devlet desen sıra yok randevu vermiyorlar. Çaresizim bilgisi olan varmı. Tek seferde tutmayabilirmiş çünkü.
Eşim bir kaç aydır vitamin kullanıyor sigara tamamen bıraktı spor yapıyor keçiboynuzu kullanıyor fakat tekrar yapılan testlerde hızında ufak bir oynama oldu morfoloji 1 hala. 2 buçuk yıldır evliyimEşin hiç vitamin takviyesi kullandı mı yada sende bir problem varmı? Hemen acil tüp bebek mi dediler?
Bende 1 buçuk yıllık evliyim. Bizimde morfoloji 1 di hiç yükselmedi. Ama sperm hızı arttı. İlk başta ileri hareketli hiç yoktu sonra minik minik arttı o sırada da gebelik oldu. 3 ay kadar pharma supra life kullandı. Sürekli keçiboynuzu yedi cebinde gezdiriyorduEşim bir kaç aydır vitamin kullanıyor sigara tamamen bıraktı spor yapıyor keçiboynuzu kullanıyor fakat tekrar yapılan testlerde hızında ufak bir oynama oldu morfoloji 1 hala. 2 buçuk yıldır evliyim
Hayırlı olsun hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun umarımBende 1 buçuk yıllık evliyim. Bizimde morfoloji 1 di hiç yükselmedi. Ama sperm hızı arttı. İlk başta ileri hareketli hiç yoktu sonra minik minik arttı o sırada da gebelik oldu. 3 ay kadar pharma supra life kullandı. Sürekli keçiboynuzu yedi cebinde gezdiriyorduilk gittiğimiz doktor hemen tüp bebek dedi bize eşim 43 yaşında i. Sonrasında başka bir doktora gittim vitaminlerde en az 6 ay dene öyle hel sonuç olarak 1 adet sperm lazım hızlı yada yavaş fark etmez sağlıklı olması önemli dedi. Bu sürede ovulasyon takibi yaptım bende kendim. 6 ay sonunda oldu. Ama bu konudan tüp bebek yaptıran çok arkadaşım var kadında bir sorun olmadığı için tutma oranı daha yüksek olduğunu duymuştum ama direk hakim olduğum bir konu değil tabiki
Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin sağlıkla inşallahHayırlı olsun hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun umarım6 ay sonunda doğal yollamı oldu peki
O stresi bırakmak zaten dünyanın en zor işi benim düşünen tanıdıklarımın hep çocuğu oldu bu beni iyice strese çoktu azalmak yerine gün geçtikce dahada artıyor stresimTeşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin sağlıkla inşallahevet kendisi oldu. Hatta artık tüp bebek için randevumu da almıştım regl olmayı bekliyordum doktora gitmek için. Ama sanırım evlendiğimden beri acaba olacak mı stresi yapmadan ilişkiye girdiğim tek zamandı çünkü olmayacağından emindim artık tüp bebek randevularını da almıştım herhalde kendi kendime daha öncesinde de çok stres yapıyordum
Slm ben tek denedim tutmadim insallah siziki tutar ikiciye baslàdimArkadaşlar tüp bebek için her transferde ayrı mı para alınıyor. Yani 80000 ödüyorsun yumurta spermi dölleyip anne rahmine atıyolar tutmazsa yünemi para ödeniyor. Bütçemiz yok doğal yoldan da çocuğumuz olmuyor eşimin morfoloji 1 hızı düşük. İşten izin vermiyorlar ki gidip doktorla görüşelim yüz yüze. Telefonda da bilgi vermiyorlar. Devlet desen sıra yok randevu vermiyorlar. Çaresizim bilgisi olan varmı. Tek seferde tutmayabilirmiş çünkü.
Ne kadar harcadınız pekiSlm ben tek denedim tutmadim insallah siziki tutar ikiciye baslàdim
Inan ki cok gitdi kiprisda yaptirdim.istersiniz arayin bir konusun bilgi alin Gülşen hemşire var cok iyi bilgiler veriyor Musteri gore degisiyor fiyat lar bazıları sorunlu bazıları sorunsuz ona göre ayarliyorlarNe kadar harcadınız peki
Siz neden tüp benek kararı verdiniz peki sorun nedir sizde bellimiInan ki cok gitdi kiprisda yaptirdim.istersiniz arayin bir konusun bilgi alin Gülşen hemşire var cok iyi bilgiler veriyor Musteri gore degisiyor fiyat lar bazıları sorunlu bazıları sorunsuz ona göre ayarliyorlar
Evet beliSiz neden tüp benek kararı verdiniz peki sorun nedir ev
Sorun nedir peki bizimki gibi mi benim eşimin değerleri kötü çünkü. Bilmek istiyorum çünkü çok masraflı ve zorlu bir süreç tüp bebekEvet beli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?