- 28 Mayıs 2024
- 27
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi iremirem06
Merhaba bende de ağır pkos var . Bende 1 buçuk yıllık evliyim . Bizde tupbebege başladık eşimde de azosperm var . Bana doktorum pkos olanlarda aşılamadan çok stupbebek daha çok şansı var demişti. Yani ben her türlü tüp bebeğe başlamak zorundayım eşimden dolayı. Ayrıca eşinizin de test vermesinde fayda var benceMerhaba kızlar ileri derece polikistik overim var zayıfım insülin direnci falan da yok ama diğer sorunlar hepsi var 2bucuk yıllık evliyim ilk 1sene bekledim.belki olur diye çünkü pko olup kendiliğinden hamile kalanları biliyordum sonra doktora gittim olmadığı için rahim.filmi çekildi 2tüpte tıkalı çıktı doktor ikisini de açtım hamile kalırsın problem yok dedi hemen ertesi ay tedaviye başladım femara ve ovitrelle 3tane yumurtam gelişti doktor çok iyi çoğul gebelik olabilir dedi bende tabi nasıl hevesleniyorum ama yumurtalar günde 1 veya 2mm büyümesi gerekirken benimki 4 5 mm çok hızlı büyüyordu 3gunde 20 mm yi buldu ovitrelle oldum doktor kesin tutar dedi 24 gün oldu ve adet oldum nasip olmadı sonra tekrar denemelere başladık aynı tedaviyi 4kez devam ettirdik her seferinde 1den fazla yumurta oluştu ama hiç bir gebelik oluşmadı derken 1yil daha geçti aradan yumurtalar çatlayıp salindigi halde gebelik olmaması beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan varmi aranizda bir sürü yumurtaya rağmen hüsran sonuç alan bu ve benzer durumlar yaşayan desteğe ihtiyacım var
Evet bakıldı hepsi normalhormon degerlerinize baktırdınız mı belki hormonlarınızda bi deger dengesizligi varsa embriyonun rahime yapısmasını engelliyodur
Evet eşime morfolojili baktı doktor esiminkine iyi dediEşinizin sperm değerlerini biliyor musunuz? Ya hareketli spermi yoksa ve sebep buysa? Sadece sizden kaynaklı bir durum olmayabilir bütüncül bakmak en iyisi
Yok eşime bakıldı spermleri çok iyi dendi tek sebep pko demekki ama maddi olarak gücüm olmadığı için bekliyorum halaMerhaba bende de ağır pkos var . Bende 1 buçuk yıllık evliyim . Bizde tupbebege başladık eşimde de azosperm var . Bana doktorum pkos olanlarda aşılamadan çok stupbebek daha çok şansı var demişti. Yani ben her türlü tüp bebeğe başlamak zorundayım eşimden dolayı. Ayrıca eşinizin de test vermesinde fayda var bence
Evet dediğiniz şeylere bakıldı sadece genetik hariç oda doktor genetiği gerek yok tüp bebekten sonra o dediesiniz sperm testi verdi mi? çünkü sizde her sey yolunda görünüyorsa esinizde sorun olanilir. ya da genetik testlerinizi yaptırın. gendeki bazı sorunlar döllenen yumurtanın tutunmasına izin vermez. önce her seyi araştırın. sonrasında tabii ki eğer sorunu tüp benek çözecekse ona yönelin. ama söylediğim şeylerde bir sorun var ve araştırılmazsa tüp bebek de boşa gidecektir
Evet iyi onunkiler pko baş sebep heraldeEşinizin sperm değerlerini biliyor musunuz? Ya hareketli spermi yoksa ve sebep buysa? Sadece sizden kaynaklı bir durum olmayabilir bütüncül bakmak en iyisi
Sizin ağır pkos nasıl belirti veriyor bende her ay kocaman kistler oluşuyor sivilce aşırı killanma varMerhaba bende de ağır pkos var . Bende 1 buçuk yıllık evliyim . Bizde tupbebege başladık eşimde de azosperm var . Bana doktorum pkos olanlarda aşılamadan çok stupbebek daha çok şansı var demişti. Yani ben her türlü tüp bebeğe başlamak zorundayım eşimden dolayı. Ayrıca eşinizin de test vermesinde fayda var bence
bana sacma geliyor valla. genetiğe de şimdi bakılsın. o kadar para vereceksiniz tüp bebeğe. benim bir arkadasimin esinin aonıçları genetiğe gönderildi mesela. arkadasim da genetikten sonuç gelene kadar tüp bebek denemek istedi ama doktoru izin vermedi bekleyelim önce dedi. ve genetik sonucunda da tüp bebek yapılsa da tutmayacağını öğrendiler. başlasalar boşuna vakit ve para kaybedeceklerdi. bence gebe kalmak isteyenlere öncelikle tüm testler yapılmalı. mesela kan pıhtılaşma testi bile 2 düsükten sonra bakılıyor. yazık değil mi yani 2 kez düsük yaşicam da sebebine ondan sonra bakılacak. anlamıyorum valla.Evet dediğiniz şeylere bakıldı sadece genetik hariç oda doktor genetiği gerek yok tüp bebekten sonra o dedi
Bende aşırı adet duzensizligi var 2 2 buçuk ay da adet oluyorum çenem de göğüs ucumda killanma var sivilce problemim yok benim ama . Kist bende de oluyoSizin ağır pkos nasıl belirti veriyor bende her ay kocaman kistler oluşuyor sivilce aşırı killanma var
Aynn katılıyorum aynısını yaşadım ikikez tüpbebek yaptım negatif olduktan sonra genetik istediler ve genetik sorunum çıktı emeklerimemi yanayım hayalerimemi ama işte anlamıyolar ne emeklerle birikim yapıyoruz nelerde feda ediyoruz bunu bilimiyolar o yüzden bana sordularmı her testi yapın diyom sonra tüpbebek diyombana sacma geliyor valla. genetiğe de şimdi bakılsın. o kadar para vereceksiniz tüp bebeğe. benim bir arkadasimin esinin aonıçları genetiğe gönderildi mesela. arkadasim da genetikten sonuç gelene kadar tüp bebek denemek istedi ama doktoru izin vermedi bekleyelim önce dedi. ve genetik sonucunda da tüp bebek yapılsa da tutmayacağını öğrendiler. başlasalar boşuna vakit ve para kaybedeceklerdi. bence gebe kalmak isteyenlere öncelikle tüm testler yapılmalı. mesela kan pıhtılaşma testi bile 2 düsükten sonra bakılıyor. yazık değil mi yani 2 kez düsük yaşicam da sebebine ondan sonra bakılacak. anlamıyorum valla.
valla saçma bir sistem. bu testleri yapmak tüp bebek kadar stresli ve maliyetli değil. önce basit ve kolay olan adımlardan başlanılması gerekir yani.Aynn katılıyorum aynısını yaşadım ikikez tüpbebek yaptım negatif olduktan sonra genetik istediler ve genetik sorunum çıktı emeklerimemi yanayım hayalerimemi ama işte anlamıyolar ne emeklerle birikim yapıyoruz nelerde feda ediyoruz bunu bilimiyolar o yüzden bana sordularmı her testi yapın diyom sonra tüpbebek diyom
Banada saçma geliyo yani zaten maliyetli bişeyde değil devlette yapıyor genetik inşallah bu yazımızı görenlerde fikir olur yaparlar tüpbebekğe başlıcak olanlarvalla saçma bir sistem. bu testleri yapmak tüp bebek kadar stresli ve maliyetli değil. önce basit ve kolay olan adımlardan başlanılması gerekir yani.
Bu genetik devlette filan yapılıyor mu hangi bölüme gidilmesi lazım bunun ucinbana sacma geliyor valla. genetiğe de şimdi bakılsın. o kadar para vereceksiniz tüp bebeğe. benim bir arkadasimin esinin aonıçları genetiğe gönderildi mesela. arkadasim da genetikten sonuç gelene kadar tüp bebek denemek istedi ama doktoru izin vermedi bekleyelim önce dedi. ve genetik sonucunda da tüp bebek yapılsa da tutmayacağını öğrendiler. başlasalar boşuna vakit ve para kaybedeceklerdi. bence gebe kalmak isteyenlere öncelikle tüm testler yapılmalı. mesela kan pıhtılaşma testi bile 2 düsükten sonra bakılıyor. yazık değil mi yani 2 kez düsük yaşicam da sebebine ondan sonra bakılacak. anlamıyorum valla.
Bende yaptırayım o zaman bunu devlette hangi bölüm.bakiyir eslemi gidiliyorBanada saçma geliyo yani zaten maliyetli bişeyde değil devlette yapıyor genetik inşallah bu yazımızı görenlerde fikir olur yaparlar tüpbebekğe başlıcak olanlar
Neye bakiyorlar genrtikteAynn katılıyorum aynısını yaşadım ikikez tüpbebek yaptım negatif olduktan sonra genetik istediler ve genetik sorunum çıktı emeklerimemi yanayım hayalerimemi ama işte anlamıyolar ne emeklerle birikim yapıyoruz nelerde feda ediyoruz bunu bilimiyolar o yüzden bana sordularmı her testi yapın diyom sonra tüpbebek diyom