Tüp bebek mi yaptirmaliyim

bana sacma geliyor valla. genetiğe de şimdi bakılsın. o kadar para vereceksiniz tüp bebeğe. benim bir arkadasimin esinin aonıçları genetiğe gönderildi mesela. arkadasim da genetikten sonuç gelene kadar tüp bebek denemek istedi ama doktoru izin vermedi bekleyelim önce dedi. ve genetik sonucunda da tüp bebek yapılsa da tutmayacağını öğrendiler. başlasalar boşuna vakit ve para kaybedeceklerdi. bence gebe kalmak isteyenlere öncelikle tüm testler yapılmalı. mesela kan pıhtılaşma testi bile 2 düsükten sonra bakılıyor. yazık değil mi yani 2 kez düsük yaşicam da sebebine ondan sonra bakılacak. anlamıyorum valla.
Aynen öyle valla haklısın benim doktorumda bu konuda çok titiz sabırlı olucaksin dedi ve her türlü testi yaptırdı kramozom testi eşli yaptırdık. Pıhtılaşma testi, Sma testi çok şükür hiç bir sorun çıkmayınca transfer aşamasına geçtik.

Bu genetik devlette filan yapılıyor mu hangi bölüme gidilmesi lazım bunun ucin
devlette 2 düsükten sonra bakılıyor. özelde bakılıyor mu hiç bilmiyorum. ben bu ay yaptırmak istiyordum regl dönemim gelip gecsin diye bekliyordum. özeldeki kadın doğumcuma danışacaktım. ama gebe kaldım su an. inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🏻

devlette 2 düsükten sonra bakılıyor. özelde bakılıyor mu hiç bilmiyorum. ben bu ay yaptırmak istiyordum regl dönemim gelip gecsin diye bekliyordum. özeldeki kadın doğumcuma danışacaktım. ama gebe kaldım su an. inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🏻
Özelde bakıyor biraz pahalı daha erken çıkıyor

inşallah gerek kalmaz valla yaptırmaya şu an. ben de yaptırmadan gebe kaldım diye huzursuzum biraz 😟
Inşallah cnm huzursuz olma herkeste olcak diye bişey yok bazen ne sende ne eşte olmaz ama bakarsın embiriyoda oluyor yada çocuk anne karnında kendini geliştirmiyo benim ailemde yok doktor dediği anne karnında sen yapmısın kendini böyle düşün cnm

Inşallah cnm huzursuz olma herkeste olcak diye bişey yok bazen ne sende ne eşte olmaz ama bakarsın embiriyoda oluyor yada çocuk anne karnında kendini geliştirmiyo benim ailemde yok doktor dediği anne karnında sen yapmısın kendini böyle düşün cnm
inşallah güzel olur her sey 🙏🏻

Aynn katılıyorum aynısını yaşadım ikikez tüpbebek yaptım negatif olduktan sonra genetik istediler ve genetik sorunum çıktı emeklerimemi yanayım hayalerimemi ama işte anlamıyolar ne emeklerle birikim yapıyoruz nelerde feda ediyoruz bunu bilimiyolar o yüzden bana sordularmı her testi yapın diyom sonra tüpbebek diyom
Genetik sorunu ne demek oluyor acaba

Bende tüp bebek yaptırdım tutmadı ilk defa duyuyorum bunu genetik de bi problem varsa doğal yoldan hamile kalıp düşükle yada kimyasalla sonuçlanma şanaı var mı yoksa hiç mi olmuyor
Gecmiş olsun hamile kalıp düşükte olur yada kalp atışı duymasın yada doğurup ölür yada benim gibi hiç hamile kalamazlar

Gecmiş olsun hamile kalıp düşükte olur yada kalp atışı duymasın yada doğurup ölür yada benim gibi hiç hamile kalamazlar
Hıı doğal yoldan da 2 defa hamile kaldım biri kimyasal biri düşük o yüzden sordum birde bunu hangi bölüm bakıyor nasıl bakılıyor kandan mı bi bilginiz var mı

Hıı doğal yoldan da 2 defa hamile kaldım biri kimyasal biri düşük o yüzden sordum birde bunu hangi bölüm bakıyor nasıl bakılıyor kandan mı bi bilginiz var mı
Geçmiş olsun Genetik bölümü randevu alın orda bakılıyor devlette 1 ay yada 1.5 ayda çıkıyor sonuçlar

Geçmiş olsun Genetik bölümü randevu alın orda bakılıyor devlette 1 ay yada 1.5 ayda çıkıyor sonuçlar
Çok teşekkür ederim fotoğrafta gördüğünüz test alınmamaktadır ne demek oluyor yapmıyorlar mı yanı kusura bakmayın ilk defa duydum ve ilk defa gördüğüm için sürekli soru soruyorum

Eklentiler

• IMG_5851.png
    IMG_5851.png
    107,2 KB · Görüntüleme: 32
Çok teşekkür ederim fotoğrafta gördüğünüz test alınmamaktadır ne demek oluyor yapmıyorlar mı yanı kusura bakmayın ilk defa duydum ve ilk defa gördüğüm için sürekli soru soruyorum
Merkez bina test almıyo cnm yeni bina alıyo galiba istanbulu bilmiyorum anladığım bu cnm

Merhaba kızlar ileri derece polikistik overim var zayıfım insülin direnci falan da yok ama diğer sorunlar hepsi var 2bucuk yıllık evliyim ilk 1sene bekledim.belki olur diye çünkü pko olup kendiliğinden hamile kalanları biliyordum sonra doktora gittim olmadığı için rahim.filmi çekildi 2tüpte tıkalı çıktı doktor ikisini de açtım hamile kalırsın problem yok dedi hemen ertesi ay tedaviye başladım femara ve ovitrelle 3tane yumurtam gelişti doktor çok iyi çoğul gebelik olabilir dedi bende tabi nasıl hevesleniyorum ama yumurtalar günde 1 veya 2mm büyümesi gerekirken benimki 4 5 mm çok hızlı büyüyordu 3gunde 20 mm yi buldu ovitrelle oldum doktor kesin tutar dedi 24 gün oldu ve adet oldum nasip olmadı sonra tekrar denemelere başladık aynı tedaviyi 4kez devam ettirdik her seferinde 1den fazla yumurta oluştu ama hiç bir gebelik oluşmadı derken 1yil daha geçti aradan yumurtalar çatlayıp salindigi halde gebelik olmaması beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan varmi aranizda bir sürü yumurtaya rağmen hüsran sonuç alan bu ve benzer durumlar yaşayan desteğe ihtiyacım var:KK43:
Bende maalesef pco liyim 3 yıl boyunca tedavi oldum ama hiçbir sonuç alamadık sizin gibi doktor kendiliğinden bile olur diyordu hersey çok iyi gidiyordu ama maalesef en son tüp bebek yaptırdık daha fazla zaman kaybetmeyelim diye 1.kimyasal oldu 2. Tuttu çok şükür hamileyim 8 haftalık Rabbım isteyen herkese nasip etsin araştırın dilerseniz zaman kaybetmeden tüp bebeği deneyin en azından 1 tane olursa stres olmadan Rabbım diğerlerinde nasip eder inşallah yanında çok 🤗

X