Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun gerek görmemiştir belki. Yaşın da gençse.ya benim ultrason muaynelerinde ve tedavi sirasinda hep yeterli folikul oluyor diye amh ye gerek duymadilar ama ben endometriosiz hastasayim her an yumurtalarım zarar görebilir korkuyorum demek tepecikte de yapmiyorlar, ozellerde cok pahali yapiyorlar, ege de var mi acaba.
amh testi için güvenilir bir laboratuvar olması da önemli arkadaşlar. Yanlış sonuçlar verebiliyorlarmış. Eğer yaptıracaksanız iyi bir yer olsun. Bunu çok kişiden duydum farklı farklı sonuçlaraaa koskoca izmirde ücretsiz amh yaptircak yer yok mu cnm Adü neresi? cehaletimi mazur gör:)
Yaşım 32 canım. İlk deneme yaz tatiline gelsin diyorum da acele mi ediyorum diyorum sonra.canim bu tamamen senin maddi durumun ve aciliyetinle alakali. Yaşın kaç bilmiyorum 38-39 yaş üzerinde her geçen ay önemli. Ben de öğretmenim ilk deneme yaz tatiline denk gelsin diye raporu beklemedim fiyat uygun geldi, bi de ilk denemede hemen olur diye atladik ama olmadi simdiki aklim olsa ilkini raporlu denerdim nasilsa rapor gecen bi yerde yaptirmistim (tinaztepe). simdi rapor hakkim bitmis olsa gönül rahatlığıyla rapor geçmeyen merkezlere giderim ama simdi son rapor hakkimi kullanmak istedigim icin elimde az secenek var.
çok iyi anlıyorum seni bende ayni ikilemde kalmıştım. Yaşın büyük değil burda önemli faktör maddiyat :) maddi durumunuz iyiyse beklemeyebilirsin ama Allah korusun da bazen birden fazla tedavi gerekebiliyor benimki gibi o zaman fatura bayaga kabariyor bunlari da hesap etYaşım 32 canım. İlk deneme yaz tatiline gelsin diyorum da acele mi ediyorum diyorum sonra.
bi araştırmak lazim. eşim de napicaksin amhyi öğrenip diyor zaten tüp bebek deniyoruz amh düşük çıkarsa zaten değişen birşey olmayacak diyor ben özel olulda ogretmendim ikinci tedavim icin çalışmayı birakrim, tabi başka etkenlerde vardi. şimdi özel ders veriyorumBelki Dokuz Eylül yapıyordur onu bilmiyorum canım bu arada ben de öğretmenim
Amh tüp bebek tedavisinin ne derece başarılı olacağı hakkında doktora bilgi verirmiş ama sen zaten daha önce tüp bebek tedavisi görmüşsün elde edilen yumurta sayın zaten bu konudaki bilgiyi verecektir.Şimdiye kadar çok doktora gittim bir tane doktor amh yaptır yaşın 30 olmuş dedi bakalım dedi.O da beni tanıyan tedavi eden bir doktor olmadığı için bilmiyordu tedavilerimdeki elde edilen yumurta sayılarını ve hangi doz ilaçlar kullanarak elde edebildiğimizibi araştırmak lazim. eşim de napicaksin amhyi öğrenip diyor zaten tüp bebek deniyoruz amh düşük çıkarsa zaten değişen birşey olmayacak diyor ben özel olulda ogretmendim ikinci tedavim icin çalışmayı birakrim, tabi başka etkenlerde vardi. şimdi özel ders veriyorum
canim hayırlı olsun raporun.en yakın sen aldın neler istediler direk kadın doğuma mi gittin..ozel doktor ile mi hallettin.Biliyosun bende alacam bir türlü randevu alamadım tlf lara cvp verilmiyor internette desen hemen doluyor kontejyanBen başka bir yazıda okumuştum bu rapor sadece medikal parkta ve tınaztepede geçiyor diye o yüzden öyle demiştim.Siz kullanabildiyseniz raporunuzu geçiyordur tabi Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.Raporumuz çıktı bugün çok şükür Artık tedavi başlayacak Allah’ın izniyle orası da aklımızda dursun o zaman
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah sizler de sorunsuz bir şekilde alırsınız hatta belki de rapora bile kalmadan güzel haberlerinizi alırız Önceki sayfalarda yazmıştım ordan kopyalıyorum tekrar umarım bir faydası olur senin için decanim hayırlı olsun raporun.en yakın sen aldın neler istediler direk kadın doğuma mi gittin..ozel doktor ile mi hallettin.Biliyosun bende alacam bir türlü randevu alamadım tlf lara cvp verilmiyor internette desen hemen doluyor kontejyan
saol canim inşallah bebisinin haberlerini de alalim hayırlısı ileRandevu alırken 17.55 gibi sisteme girip bilgilerimi yazıp öyle bekledim hiç sorun olmadı randevu almam
Aminn canım inşallah hepimizin o güzel haberini alalımsaol canim inşallah bebisinin haberlerini de alalim hayırlısı ile
Canım sana verdiğim bilgiyi güncellemem gerekti bugün Tekrar gittik Egeye raporu almak için çarşamba günü yani heyet günü eşim aramıştı o almıştı bilgiyi ona raporunuz heyetten geçti konsey onayladı anlamında rapor çıktı demişler bugün fotokopi bilgi işlem ve son olarak arşive gönderildik raporumuzun yazılması en az on günü bulurmuş sadece heyetten geçmişizbenim zaten infertilite de dosyam var artik, ikinci için de ben direk infertilitedeki hemsireye gitmistim benim dosyami bulmuştu guncellenmesi gereken evraklari istedi sadece ama egede her sene sistem degisiyor mesela bu kadar cabuk cikmasina bile hem cok şaşırdım hem cok sevindim. ben beta hgc yi kendim yaptirip gitsem vakit kazanmis olurmuyum ki
olsun cnm yine de güzel benim ilk rapor 1buçuk ayda çıkmıştı artik daha hizlilarCanım sana verdiğim bilgiyi güncellemem gerekti bugün Tekrar gittik Egeye raporu almak için çarşamba günü yani heyet günü eşim aramıştı o almıştı bilgiyi ona raporunuz heyetten geçti konsey onayladı anlamında rapor çıktı demişler bugün fotokopi bilgi işlem ve son olarak arşive gönderildik raporumuzun yazılması en az on günü bulurmuş sadece heyetten geçmişiz
Aynen canım yine de güzel dediğin gibi ben çok pürüz çıkacak diye korkuyordum hiç öyle olmadı çok şükürYazılma işi hızlı biterse de bu ayki adeti kaçırmayız inşolsun cnm yine de güzel benim ilk rapor 1buçuk ayda çıkmıştı artik daha hizlilar
yapiyorlar cnm ama acaba rapor icin kabul olur mu bende saglik ocaginda yaptirmistim onu goturcem egeyekızlar hormon testlerini aile hekimleri yapıyor mu.daha önce ben yaptırdım ama doktorum talep etmişti.simdi rapor için hazır olsun diye kendim yaptıracam.
canim siz evraklari ne gün verdiniz? heyete ne gün gitti? bende sali günü gidip evraklari versem carsamba hemen heyete yollarlar mi acabaCanım sana verdiğim bilgiyi güncellemem gerekti bugün Tekrar gittik Egeye raporu almak için çarşamba günü yani heyet günü eşim aramıştı o almıştı bilgiyi ona raporunuz heyetten geçti konsey onayladı anlamında rapor çıktı demişler bugün fotokopi bilgi işlem ve son olarak arşive gönderildik raporumuzun yazılması en az on günü bulurmuş sadece heyetten geçmişiz
rapor için nerde yapıldığı önemli değildir herhalde canim kabul ederleryapiyorlar cnm ama acaba rapor icin kabul olur mu bende saglik ocaginda yaptirmistim onu goturcem egeye
Canım biz evrakları salı verdik çarşamba kuruldan geçti hemen o gün gidip fotokopi bilgi işlem arşiv işini halledebilirmişiz aslında biz bu Pazartesi teslim ettik arşive bakalım ne zamana yazılacak ama en az 10iş günü dediler bir de kabul ederler sağlık ocağı sonuçlarını benim taaaa haziranda bakılmış sonuçlarımı kabul ettilercanim siz evraklari ne gün verdiniz? heyete ne gün gitti? bende sali günü gidip evraklari versem carsamba hemen heyete yollarlar mi acaba
Aile hekimine rapor için istiyorlar dersen baktırır canım aile hekimleri bir çok teste bakabiliyor artık Medikal parktan istenen bir sürü test vardı onların hepsine aile hekimime baktırdımkızlar hormon testlerini aile hekimleri yapıyor mu.daha önce ben yaptırdım ama doktorum talep etmişti.simdi rapor için hazır olsun diye kendim yaptıracam.