- 10 Kasım 2012
- 238
- 45
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanınızda pıhtılaşma var mı ona baktırdınız miMerhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler
Valla test birseyler yapıldı ama pıhtılaşma testi yapıldı mı bilmiyorum. Yok yollamadık ilk tüp bebekti ve embriyolar çok kaliteli çıkmamştı malesefKanınızda pıhtılaşma var mı ona baktırdınız mi
Tüp bebek öncesi eşinle kandan genetik test baktırdınız mi
Bunlar çok önemli
Sonrasında da embriyonuzu genetiğe yolladınız mi
Merkez neresi olursa olsun bunlarda sorun varsa önlem alınmazsa sonuç negatif olur
Pıhtılaşma testini muhakkak yaptırValla test birseyler yapıldı ama pıhtılaşma testi yapıldı mı bilmiyorum. Yok yollamadık ilk tüp bebekti ve embriyolar çok kaliteli çıkmamştı malesef
Merhaba bende bezmialemde ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandi doktorunuz kimdi bende arayiş içerisindeyim şuanMerhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler
Doc dr Pınar özcandı bnm doktorum..Merhaba bende bezmialemde ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandi doktorunuz kimdi bende arayiş içerisindeyim şuan
Bende pınar hanimin hastasiyim ilk defa denedik tüp bebek geçen hafta negatif aldik teşekkür ederim cvp verdiğiniz içinDoc dr Pınar özcandı bnm doktorum..
Sizde sorun neydi.. başka yere gitmeyi düşünüyormusunzBende pınar hanimin hastasiyim ilk defa denedik tüp bebek geçen hafta negatif aldik teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
Benim rezerv problemim var esimdede sperm sayilarimiz düşük.Aslında araştiriyorum daha çok maliyetli diğer yerler evimede çok uzak sizinki neydiSizde sorun neydi.. başka yere gitmeyi düşünüyormusunz
Merhabalar gruba yeni katıldım transferimin 10.günü yani dün beta hcg negatif çıktı 12.gün yaptirsam pozitifi görürmuyum acaba yardimci olun lütfen...Bende polikistik var. Normalde bir sorun yok gibiydi ama yumurta toplanmada çok kaliteli olmadıgı söylendi.. bende orası hem yarı devlet yarı özel diye tercih ettim. Çünkü özel yerler hem fiyat olarak yüksek hemde bilerek tutturulmuyor diyende cok ..
Kan testi yaptırdın? Rakam kaç çıktıMerhabalar gruba yeni katıldım transferimin 10.günü yani dün beta hcg negatif çıktı 12.gün yaptirsam pozitifi görürmuyum acaba yardimci olun lütfen...
Kan testi yaptırdın? Rakam kaç çıktı
[/QUOTE 0.100 çıktı
3.gün embriyosu transfer olmuştu 10 günde çıkmamış olabilir mi sizceKan testi yaptırdın? Rakam kaç çıktı
Lütfen bisey söylermisinizKan testi yaptırdın? Rakam kaç çıktı
Yani büyük ihtimalle tutmamış olabilir.. ama sen gene kan testi yaptır.. bnmde kananam olmuştu test yaptrdım. 6 civarı çıktmıştı ama kimyasal gebelik oldugunu öğrendik..3.gün embriyosu transfer olmuştu 10 günde çıkmamış olabilir mi sizce
Inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun hepimizi. Kimyasal gebelik nasıl oluyo bilgi verirmisinizYani büyük ihtimalle tutmamış olabilir.. ama sen gene kan testi yaptır.. bnmde kananam olmuştu test yaptrdım. 6 civarı çıktmıştı ama kimyasal gebelik oldugunu öğrendik..
Sağlıklı bir gebelik olmuyor ve çok küçükken düşüyor..Inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun hepimizi. Kimyasal gebelik nasıl oluyo bilgi verirmisiniz
Sağlıklı bir gebelik olmuyor ve çok küçükken düşüyor..
Benimkilerde orta kaliteliydi ztn 7 tane toplandi 2 tane si gelişmemişti 5 tanesi olgun sadece 1 tane döllndi 3. Gün donduruldu embriyolog iyi oldugunu söylemişti fakat tutmadi 1 haftadir araştiriyorum fiyatlar fenaa sgk raporuda geçmiyor çogundada Allah yardimcımız olsunBende polikistik var. Normalde bir sorun yok gibiydi ama yumurta toplanmada çok kaliteli olmadıgı söylendi.. bende orası hem yarı devlet yarı özel diye tercih ettim. Çünkü özel yerler hem fiyat olarak yüksek hemde bilerek tutturulmuyor diyende cok ..