• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek merkezi

tucess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
238
45
98
Merhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.. bezmialemde 1 aşılama ve tüp bebek denedik.aşılama tutmadı. Tüp bebekte kimyadal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tekrar arayışa girdim. Önerdiğiniz tüp bebek yerlerini ögrenebilirmiyim? Ve fiyatları ne kadar? Şimdiden teşekkürler
Kanınızda pıhtılaşma var mı ona baktırdınız mi
Tüp bebek öncesi eşinle kandan genetik test baktırdınız mi
Bunlar çok önemli
Sonrasında da embriyonuzu genetiğe yolladınız mi
Merkez neresi olursa olsun bunlarda sorun varsa önlem alınmazsa sonuç negatif olur

Kanınızda pıhtılaşma var mı ona baktırdınız mi
Tüp bebek öncesi eşinle kandan genetik test baktırdınız mi
Bunlar çok önemli
Sonrasında da embriyonuzu genetiğe yolladınız mi
Merkez neresi olursa olsun bunlarda sorun varsa önlem alınmazsa sonuç negatif olur
Valla test birseyler yapıldı ama pıhtılaşma testi yapıldı mı bilmiyorum. Yok yollamadık ilk tüp bebekti ve embriyolar çok kaliteli çıkmamştı malesef

Valla test birseyler yapıldı ama pıhtılaşma testi yapıldı mı bilmiyorum. Yok yollamadık ilk tüp bebekti ve embriyolar çok kaliteli çıkmamştı malesef
Pıhtılaşma testini muhakkak yaptır
Diğer dediğim seyleri de araştır
Benim de ilk denememdi ama tuttu Çünkü riske atmadım hiçbir şeyi

Merhaba bende bezmialemde ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandi 😔doktorunuz kimdi bende arayiş içerisindeyim şuan

Bende polikistik var. Normalde bir sorun yok gibiydi ama yumurta toplanmada çok kaliteli olmadıgı söylendi.. bende orası hem yarı devlet yarı özel diye tercih ettim. Çünkü özel yerler hem fiyat olarak yüksek hemde bilerek tutturulmuyor diyende cok ..

Bende polikistik var. Normalde bir sorun yok gibiydi ama yumurta toplanmada çok kaliteli olmadıgı söylendi.. bende orası hem yarı devlet yarı özel diye tercih ettim. Çünkü özel yerler hem fiyat olarak yüksek hemde bilerek tutturulmuyor diyende cok ..
Merhabalar gruba yeni katıldım transferimin 10.günü yani dün beta hcg negatif çıktı 12.gün yaptirsam pozitifi görürmuyum acaba yardimci olun lütfen...

3.gün embriyosu transfer olmuştu 10 günde çıkmamış olabilir mi sizce
Yani büyük ihtimalle tutmamış olabilir.. ama sen gene kan testi yaptır.. bnmde kananam olmuştu test yaptrdım. 6 civarı çıktmıştı ama kimyasal gebelik oldugunu öğrendik..

Yani büyük ihtimalle tutmamış olabilir.. ama sen gene kan testi yaptır.. bnmde kananam olmuştu test yaptrdım. 6 civarı çıktmıştı ama kimyasal gebelik oldugunu öğrendik..
Inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda bebislerimize kavustursun hepimizi. Kimyasal gebelik nasıl oluyo bilgi verirmisiniz

Benimkilerde orta kaliteliydi ztn 7 tane toplandi 2 tane si gelişmemişti 5 tanesi olgun sadece 1 tane döllndi 3. Gün donduruldu embriyolog iyi oldugunu söylemişti fakat tutmadi 😔1 haftadir araştiriyorum fiyatlar fenaa sgk raporuda geçmiyor çogundada Allah yardimcımız olsun

Back