Rica ederim ya ne demekkk
Aniden sorunca kala kaldım Stres yaşamamanız ilk tavsiyem olur doktorunuzun önerdiği ve kullanmanızı söylediği şeyler dışında hiç birşey uygulamanız ikinci önerim olur şuan değerleriniz nedir ? Kaçıncı gündesiniz ?
Şöyle anlatayım:: pcos'um ama tüm değerlerim normal. Amh 3.05. hormonlarım çok iyi ve adetlerim düzenli. Yumurtlarım da her ay kendiliğinden büyüyor ve çatlıyor. Sebepsiz infertilite teşhisi konuldu. İlk kez bu ay tedaviye başladık öncesinde hiçbir tedavi uygulanmadı. Adetin 3.günü yani 24 aralıkta gonal-f 450 verildi ve günde 50 ml olarak vurulmam istendi. Fakat ben yanlış anlayıp ilk kullanımda tüm ilacı sıkmışım. Hemen doktorumu aradım ve 26 Aralık'ta muayene için çağırdı. 9 mm boyutlarında yumurtalarımın olduğunu ve rahim kalınlığımın 6 mm olduğunu söyleyip tekrar 450 lik gonal-f yazıp günde 50 olacak şekilde vurulmaya devam etmemi istedi. Bugün ile birlikte 5. günüm olacak. Pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim ama iki gündür yumurtlama akıntım durmuyor ve erken çatlamış olabilirler mi diye endişe ediyorum.