Tüp bebek merkezi sürecim 1. ve 3. AŞILAMA ile hamileyim (UZUN) Hepinize umut olsun ❤️🥰

Oy oy maşallah miniğime çok ama çok sevindiiimmm salı günü tekrar haber bekliyorum sizdeeennnn tebrikkk ederim annesi

Oy oy maşallah miniğime çok ama çok sevindiiimmm salı günü tekrar haber bekliyorum sizdeeennnn tebrikkk ederim annesi

Kuzucum dün yazmadım merak ettim kaç oldu hcg nasıl ilerliyor miniğinin büyümesi

Kuzucum dün yazmadım merak ettim kaç oldu hcg nasıl ilerliyor miniğinin büyümesi
Çok teşekkür ederim çok şükür dün 1000 oldu ilerlemesi iyi yarın sağlık ocağı çağırdı genel kan tetkiki istedi hepatit ciğer durumu falan bakmak istedi yarında tekrarlarim randevu bulamadım kasılmalarım var acaba normal midir tüm kanlar çıkıncaya kadar randevuyu halledip kese için gidersem inşallah kalp atışını da duyarım

Nasıl kasılmaların var kuzum anlamadım? Ama belirti şeklindeyse normaldir. Çok güzel bir değeeerrr oy oy sağlıkla gelsin annesi tebrik ederim tekrardan

Nasıl kasılmaların var kuzum anlamadım? Ama belirti şeklindeyse normaldir. Çok güzel bir değeeerrr oy oy sağlıkla gelsin annesi tebrik ederim tekrardan
Kasılmalar adetin ilk günü sancısı gibi ama sık değil arada oluyor sağlık ocağına sordum normal dedi Güzel dilekleriniz ve motive ettiğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır Rabbim dileyip istediğiniz herşeyi gönlünüzce nasip etsin yavrunuzun derdini göstermesin inşallah çok sağolun

İlk aşılama adetin ilk günümü oluyor çünkü beni adetin 2.gunu gel hormon testi yapicam dedi

İlk aşılama adetin ilk günümü oluyor çünkü beni adetin 2.gunu gel hormon testi yapicam dedi
Hayır hormonlara bakılıyor regl iken. Aşılama rahim duvarı kalınlığı ve yumurtaların gelişimini tamamladığı zaman çatlatma iğnesinin ardından yapılır.

Hayır hormonlara bakılıyor regl iken. Aşılama rahim duvarı kalınlığı ve yumurtaların gelişimini tamamladığı zaman çatlatma iğnesinin ardından yapılır.
Merhaba eski ve yeni bütün konuşmalarınızı okudum platformu çok gezdim ama bulamadım o yüzden size sormak istiyorum belki fikir verirsiniz aşılamanın 8. Günü kahve rengi leke geldi leke resmen her sabah var gün boyunca yok regl için çok erken değil mi 8. Gün yani

Yumurtlama belirtisi de olabiliyor lekelenme ama bende hiç olmadı..
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbende Bursa'dayım şehir hastanesinde aşılamaya başladım ama iğneyi yanlış kullanmışım 9 günde vurulmam gereken dozu tek seferde vurmuşum bu durumda devletteki hakkım yanmış oluyor mu acaba bilenler yazarsa çok sevinirim.

Çok teşekkür ederim 6 aylık oldu bile çiçeğim
Rapor çıkmaz ilacınıza bu defa için fakat ücretli şekilde tekrar alabilirsiniz gonalF i.
Yumurta takibiniz yapılır mutlaka doktorunuza gidin ve bu durumu bildirin

Maşallah Rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah doktorum muayene etti tekrar ilaç yazdı devam etmemi istedi raporlu olarak aldım ilacımısiz nerde yaptırdınız aşılamayı acaba?

A Aytimu Ya ciddimisinizzz çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız umarım minnoşunuzu
Yunus Emre Devlet hastanesi/tüp bebek merkezi/Merdan Ali Merdanoğlu

A Aytimu Ya ciddimisinizzz çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız umarım minnoşunuzu
Yunus Emre Devlet hastanesi/tüp bebek merkezi/Merdan Ali Merdanoğlu
Çok teşekkür ederim böyle de kötü bir deneyim yaşamış oldum ama umarım süreç iyi ilerler siz Bursa'da yaptırdınız sandım ondan sordum çok telaş yapıyorum ilk defa bir tedavi görüyorum aşılama yapılırken acı oluyor mu sanırım uyuşturmuyorlar değil mi ? Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın ama çok heyecanlı ve tereddütlüyüm süreci hiç bilmiyorum

Daha önceden hiç gebe kaldınız mı

Anestezi olmuyor ağrı yada acı da olmuyor. Spekulum ile vajinal giriş açılıyor kanül ile de spermler rahme bırakılıyor.
Bu işlemin 1.5 gün öncesi çatlatma iğnenizi vuruyorsunuz.
Yok yok ne uğraştırması seve seve yanıtlarım

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız tavsiye edeceğiniz başka şeyler var mı? Yani dikkat etmem yada yapmam gereken şeyler?

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız tavsiye edeceğiniz başka şeyler var mı? Yani dikkat etmem yada yapmam gereken şeyler?
Rica ederim ya ne demekkk
Aniden sorunca kala kaldım Stres yaşamamanız ilk tavsiyem olur doktorunuzun önerdiği ve kullanmanızı söylediği şeyler dışında hiç birşey uygulamanız ikinci önerim olur şuan değerleriniz nedir ? Kaçıncı gündesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…