• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek merkez ve doktor tavsiyesi

Merhaba. Ben medipol mega gonca hanımın hastasıyım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir insan sırf para almak adına gereksiz birşey yapmıyor ilaclari dozunda veriyor. Ve anne şevkatinde ben çok memnun kaldım. Pcos teshisini 4 tane dr gttim hic biri demedi. Kendisi direk teshisi koydu cocugumun olmama sebebini kendisi buldu. Ve gerekli tedavi sekillerini sundu. Kendim karar verdim. Kendisine güvenim sonsuz. Transferim oldu şuan beklemedeyim. Gerekli sorulariniz varsa burdan bende size yardimci olabilirim. Sgk ile anlasmali gonca hanim buarada.

Merhaba. Ben medipol mega gonca hanımın hastasıyım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir insan sırf para almak adına gereksiz birşey yapmıyor ilaclari dozunda veriyor. Ve anne şevkatinde ben çok memnun kaldım. Pcos teshisini 4 tane dr gttim hic biri demedi. Kendisi direk teshisi koydu cocugumun olmama sebebini kendisi buldu. Ve gerekli tedavi sekillerini sundu. Kendim karar verdim. Kendisine güvenim sonsuz. Transferim oldu şuan beklemedeyim. Gerekli sorulariniz varsa burdan bende size yardimci olabilirim. Sgk ile anlasmali gonca hanim buarada.
Tedaviye karar verdiğimizde size soru sorabilirim şimdiden teşekkür ederim 😊

Ben şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. Yumurtalar toplandı. Embriyolar donduruldu.Âmin İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile hepimize tattırsın İnşaAllah. Reglin ikinci günü muayeneye gittim. 3.günden itibaren yumurtaları büyütmek için gonalf ve meriofert iğne kullandım. Yaklaşık 10 gün kadar. Yumurtalar çatlamasın diye son 3 gün de yarım doz oxotide iğne kullandım. ( oxotide yumurtaların zamanından önce çatlamasını engellemek için). Yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde ovitrelle iğne kullandım. ( yumurtaların çatlaması için kullanılıyor) bu iğneden 36 saat sonra yumurta toplandı. Yumurta toplama işlemi de için sedasyon yapılıyor. Toplandıktan sonra uyandığınızda hafif ağrı ve kanama olabiliyor. Yumurtaların toplandığı gün eşinizden de sperm örneği alıyorlar. Ertesi günden itibaren her gün embriyolog arayıp embriyolar ile ilgili bilgi veriyor. 3. Gün ya da 5. Gün transfer yapılıyor ( taze transfer) ve ya embriyo donduruluyor (dondurulmuş transfer), rahim dinlendirme yapılıp sonra da transfer edilebiliyor. Bu 4. Denemem. Taze transfer de oldu dondurulmuş transfer de. Sorunuz olursa yanıtlayabilirim.
Merhaba. Ne kadar süre beklemek gerek? Beklemek şart mı? Yumurta sayısı azalıyorsa rahim ille de dinlenmeli mi?

Nerede yaparsınız bilmiyorum ama şunu kesinlikle tavsiye ederim. Küçük bir klinik yerine mutlaka bir tüp bebek merkezine gidin. Ben tek başına çalışan yasemin çekmez'e gittim. Sandım ki daha özel ilgi görürüm. Ama iş takibi yanında çalışan tek bir asistana kalmış ve disiplinleri yok. Ayrıca doktor kendisi de benim moral bozukluğu yaşadığım bir sırada bana yüklenerek kriz geçirmeme sebep oldu. Tavsiyem, doktorlarla tanışın, unutmayın ki size tüm süreçte bir yol arkadaşı olacak bir ekip lazım; egosu yüksek, müşterisi az kliniklere gitmeyin.

Merhaba. Ne kadar süre beklemek gerek? Beklemek şart mı? Yumurta sayısı azalıyorsa rahim ille de dinlenmeli mi?
Merhaba. Ben 3. Tüp bebekte olumsuz sonuç alır almaz beklemeden 4. İçin tedaviye başladım. Yumurta toplandı. Taze transfer olacaktı fakat progesteron yüksek çıktığı için transfer yapılamadı. Dondurulmuş transfer olacak. Bekleme meselesini doktor beliyor. Rahmin durumuna göre.

Âmin canım İnşaAllah cümlemiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım İnşaAllah 😊 5. Gün embriyosu daha iyidir evet ama kalite meselesi başka. Onların kendi içlerinde bir sınıflandırması var. Bence sen kaliteye odaklanma şimdi. Çünkü iyi kalite olup tutmayan embriyo da var bu çöp tutmaz dedikleri ama gebelik getiren embriyolar da var. Belli olmaz22 yumurtadan 13 tanesini deçmişler.
Âmin canım İnşaAllah cümlemiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım İnşaAllah 😊 5. Gün embriyosu daha iyidir evet ama kalite meselesi başka. Onların kendi içlerinde bir sınıflandırması var. Bence sen kaliteye odaklanma şimdi. Çünkü iyi kalite olup tutmayan embriyo da var bu çöp tutmaz dedikleri ama gebelik getiren embriyolar da var. Belli olmaz.
Haklısın.Duadan başka yspscsk bişeyimiz yok.Allah yardımcımız olsun.Yine aklıma takılan bişey olursa sorarım size.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

Tamamdır teşekkür ederim rabiye hanımı listemden çıkaracağım gibi duruyor.
Merhaba karar verdiniz mi bilmiyorum yazan olmamış bende yazayım dedm.Yüzyıl Serap hanım bnce çok bilgili başarılı olduğunu da düşünüyorum ancak çok ama çok yoğun. Mesela beklentiniz uzun uzadıya bilgi almak ilgilenildiğini hissetmekse malesef bu noktada beklentinizi karşılayamayabilir.

Rica ederim ne demek sizden de Allah razı olsun. Tabi sorabilirsiniz
Günaydın mavibirmasal mavibirmasal sana bişey sormak istiyorum.Serdar beye gittiğine göre hastanen Medical Park Hastanesi dir değilmi.Beni 4 gündür arıyorlar.Bugün embriyoların 4. Günü.4 tanesini ücretsin kendileri dondurduklarını 4 taneden fazla dondurmak istersekte ücretli olduğunu söylediler.Hani fiyat nedir biliyor musun?Embriyoloğa sordum ama cevaplamadı.

Günaydın mavibirmasal mavibirmasal sana bişey sormak istiyorum.Serdar beye gittiğine göre hastanen Medical Park Hastanesi dir değilmi.Beni 4 gündür arıyorlar.Bugün embriyoların 4. Günü.4 tanesini ücretsin kendileri dondurduklarını 4 taneden fazla dondurmak istersekte ücretli olduğunu söylediler.Hani fiyat nedir biliyor musun?Embriyoloğa sordum ama cevaplamadı.
Biliyorum bir tanesi için 1000 tl istiyorlar. Benim 8 tane var. 4 tane için 6.000 diğer embriyolar için de tanesine 1000 tl istediler

Biliyorum bir tanesi için 1000 tl istiyorlar. Benim 8 tane var. 4 tane için 6.000 diğer embriyolar için de tanesine 1000 tl istediler
Benim de 10 tane var her gün arayan embriyolog yarın hastaneye gelmemi söyledi.Hani 7 yıldır manen yoruldum.7 yıl beklememin sebebide maddi açıdandı zaten.Ha deyince herrşey olmuyor.Tamam tıpla çocuk olabilmesi gelişmesi güzel ama bu işi resmen ticarete dökmüşler.Şimdi ben 10 embiriyoyu dondurtsammı dondurtmasa mı kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.

Benim de 10 tane var her gün arayan embriyolog yarın hastaneye gelmemi söyledi.Hani 7 yıldır manen yoruldum.7 yıl beklememin sebebide maddi açıdandı zaten.Ha deyince herrşey olmuyor.Tamam tıpla çocuk olabilmesi gelişmesi güzel ama bu işi resmen ticarete dökmüşler.Şimdi ben 10 embiriyoyu dondurtsammı dondurtmasa mı kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.
İmkanın varsa kaliteli olanları dondurt çünkü tutmazsa bir daha baştan başlamak daha maliyetli.dondurulmuş embriyo transferi daha uygun fiyata yapılıyor. Hem fiziksel olarak hem maddi açıdan daha iyi

Merhaba hayırlısı olsun inşallah. Bezmiâlem rabiye hanım çok maliyetli ve bir tık ilgisiz. Pınar Özcanda tüp bebek ile hamile kaldım ben.
Merhaba pınar hanımda süreç nasıl işledi bilgi verir misin tüp bebek ile birde maliyet ne oldu fiyatlar nasıl aceba yardımcı olursanız çok sevinirim

Back