Tüp bebek merkez ve doktor tavsiyesi

Runam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
1.435
1.091
83
32
Merhaba arkadaşlar.
Formu uzun zamandır takip ediyorum buradan çok şey öğrendim ve danışmam gereken önemli bir durum var.
Şuan aşılama sürecindeyim henüz aşılamam yapılmadı fakat sonucu tekrar olumsuz olursa artık tüp bebek sürecim başlayacak o yüzden şimdiden bakınmaya başladım süreç bittiğinde kararsız kalmamak adına.
İstanbul tüp bebek-emre karatekelioğlu
Bezmialem- Rabiye Yılmaz
Bagcılar mega medipol- gonca yetkin yıldırım
Yeni yüzyıl hastanesi- serap simavlı
Bu doktorlar ve hastaneler hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz yaşadığınız olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Sgk raporum olacak o yuzden sgk raporunun kabul edileceği yerler önceliğim olacak.

Konum görünsün diye mesaj bırakıyorum

Merhaba hayırlısı olsun inşallah. Bezmiâlem rabiye hanım çok maliyetli ve bir tık ilgisiz. Pınar Özcanda tüp bebek ile hamile kaldım ben.

Merhaba hayırlısı olsun inşallah. Bezmiâlem rabiye hanım çok maliyetli ve bir tık ilgisiz. Pınar Özcanda tüp bebek ile hamile kaldım ben.
Pınar özcan da aynı hastanede değil mi onun da adını duymuştum. Aynı hastanede olsa doktorlar farklı oldugunda maliyet değişebiliyor mu? Ne zaman tedavi olmuştunuz? Kaçıncı denemenizdi acaba?

Pınar özcan da aynı hastanede değil mi onun da adını duymuştum. Aynı hastanede olsa doktorlar farklı oldugunda maliyet değişebiliyor mu? Ne zaman tedavi olmuştunuz? Kaçıncı denemenizdi acaba?
Evet aynı hastanede ama rabiye hoca international clinicte ayrı bölümde ben 2019 ocakta hamile kaldım 2,5 sene medipolde tedavi görmüştüm çözüm bulamadilar oraya da tesadüf gittim pınar hocayı buldum ilk denemede hamile kaldım.

Medicalpark Serdar koç bahçelievlerde metrobüs durağında. Ben yeni başladım ama araştırabilirsiniz. Sgk geçerli

Medicalpark Serdar koç bahçelievlerde metrobüs durağında. Ben yeni başladım ama araştırabilirsiniz. Sgk geçerli
Teşekkür ederim dediğiniz ismi not alıyorum bakınacagım. Siz tedaviniz ilerlediğinde bilgilendirirseniz sevinirim. Benim tüp benek sürecine baslamamda en az bir ay var gibi görünüyor.
Guncel fiyatları ne durumda, siz sgk desteklimi tedavi görüyorsunuz?

Tamamdır teşekkür ederim rabiye hanımı listemden çıkaracağım gibi duruyor.

Ben desteksiz tedavi görüyorum ama sgk geçerli doktorun sayfasında yazıyor. Bilgilendiririm tabiki ama unutma ihtimalim var. Lütfen siz bana sorun. Şuan kontrole gidiyorum yoldayım. Yumurta toplama günü belirlenecek İnşaAllah tutar bu 4. Denemem

Tamamdır ben sürecim yaklaşınca size tekrar yazarım bilgi almak için. İnşallah bu son uğraşınız olur ve olumlu sonuç alırsınız. Siz tavsiye üzerine mi seçtiniz bu doktoru.

Tamamdır ben sürecim yaklaşınca size tekrar yazarım bilgi almak için. İnşallah bu son uğraşınız olur ve olumlu sonuç alırsınız. Siz tavsiye üzerine mi seçtiniz bu doktoru.
Âmin İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah. Evet abimin arkadaşı gitti ikizleri oldu ilk denemede. İkinci bebek için gittiler onda da ikiz oldu.

Merhaba süreciniz nasıl geçiyor bende tüp bebeğe başlamak niyetindeyim inşanllah hayırlısı ile Anneliğini tadarsınız sürec hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Ben şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. Yumurtalar toplandı. Embriyolar donduruldu.Âmin İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile hepimize tattırsın İnşaAllah. Reglin ikinci günü muayeneye gittim. 3.günden itibaren yumurtaları büyütmek için gonalf ve meriofert iğne kullandım. Yaklaşık 10 gün kadar. Yumurtalar çatlamasın diye son 3 gün de yarım doz oxotide iğne kullandım. ( oxotide yumurtaların zamanından önce çatlamasını engellemek için). Yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde ovitrelle iğne kullandım. ( yumurtaların çatlaması için kullanılıyor) bu iğneden 36 saat sonra yumurta toplandı. Yumurta toplama işlemi de için sedasyon yapılıyor. Toplandıktan sonra uyandığınızda hafif ağrı ve kanama olabiliyor. Yumurtaların toplandığı gün eşinizden de sperm örneği alıyorlar. Ertesi günden itibaren her gün embriyolog arayıp embriyolar ile ilgili bilgi veriyor. 3. Gün ya da 5. Gün transfer yapılıyor ( taze transfer) ve ya embriyo donduruluyor (dondurulmuş transfer), rahim dinlendirme yapılıp sonra da transfer edilebiliyor. Bu 4. Denemem. Taze transfer de oldu dondurulmuş transfer de. Sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Merhaba bende serdar koça gidiyorum.Pco hastasıyım.5 yıllık evliyim bu ilk tüp bebek denemem olucak.Bir bilgiye sahip değilim sonra bu siteyi keşfettim.Bana adetinin 3. Günü gel dedi tarlusal ve yanında folik asit ve glifor verdi kullandım adetin 3. Günü gittim.Muayene etti hiç bir gelişme yoktu.Sonra aşılama değil tüp bebek tavsiyesinde bulundu bizde başladık bakalım.Ben 10 gün gonal f 225 olarak 8 gün iğne verdi Ve Kullandım iğnelrin iyi geldiğini söyledi.Dün meriofert iğne verdi 2 adet ama 1 tanesinin tamamını 2. Nin se yarısını vurmamı söyledi.Dün gece 11 de yumurta çatlatma iğnesi kullandım.tam 11 de vurunun ne 1 dk geç ne erken olsun dedi.Yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılıcak.Nasıl devam edicem.serdar beyin dediklerini harfiyen yerine getiriyorum.Bir bilgimde yok iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.Herhangi bir konuda size danışabilirmiyim.

Tabiki istediğinizi sorabilirsiniz. Aşılama yapmaması bence iyi olmuş çünkü aşılamanın başarı oranı düşük. Progesteron testi istemiştir test sonucuna ve rahmin durumuna göre transfer taze mi olacak yoksa dondurulmuş mu olacak ona karar verecekler. Yumurtalar bu gün toplandıysa yarından itibaren embriyolog sizi her gün arayıp embriyoların gelişimi ile ilgili bilgi verecek. Genellikle 5. Gün embriyosu transfer eder Serdar Hoca. Tutma ihtimali daha yüksek olduğu için. Serdar hocaya güvenin. İşinin ehli bir doktor. Asla para için boş yere işlem yapmaz.

Gerçekten içim rahatladı.Şuan evde dinleniyorum 22 tane yumurta toplandı.Serdar beye ilk gittiğim zaman En başta Rahim dinlendirmesi yapacağını söylemişti.Bugün de 5. Gün transfer olurmu diye sorduğumda embriyonun ilerleme kalitesine bağlı dedi.Birde 2 görüşme öncesinde Bana yumurta toplama işleminden 1. Adet değil 2. Adet oluşumda transfer yapacağını söylemişti.5. gün embriyosunu transfer edermi acaba.

Tabi 5. Gün embriyosu olulursa onu tercih eder. Ben de şuan 2. reglimi bekliyorum transfer için

Kardeşim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.5. Gün embriyo transfer etmesi daha kaliteli olduğu anlamına geliyor demi.
Âmin canım İnşaAllah cümlemiz hayırlı pozitif sonuçlar alalım İnşaAllah 5. Gün embriyosu daha iyidir evet ama kalite meselesi başka. Onların kendi içlerinde bir sınıflandırması var. Bence sen kaliteye odaklanma şimdi. Çünkü iyi kalite olup tutmayan embriyo da var bu çöp tutmaz dedikleri ama gebelik getiren embriyolar da var. Belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…