Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Aynen oda var surekli yatiyorum kabizim o yuzdn lifli yesemde öyle bak boyle dusununce bi icimnrahatladi internette icerde buyudugu icinde rahim genisliomus ondanda olabilir yaziyordu
Ben o sanci icin gittim dr a progestandan dolayi ve cocuk progestan urettigi icin lifli beslensekte gaz birikip sıkışıyor oda batma seklinde agri veriyormus anlik oluyor zaten sıkinti etme canim

Valla transfer gununden beri duphalagla yasiyorum kayisi suyundan tiksindim artik olsun zafere ulasan yolda cekilen çileler kutsaldir
Ya bak ismini derken bile midem bi hoş oluyor icerken bile kendime moral veriyordum bugun merve normal anne olmak kolay degil kendine gel die teselli ederk ictim ben surekli kabizlik problemi cektigim icin kendisi hep yanindaydi onu icince biraz rahatladim ama agrida kesildi bide baya direnmistim icmemek icin ama meger agrinin sebbebi kabizlikmis

Haha ben bugun aksam içmedim kaytardim artik gercekten yorucu bir surec birde ben kabizlik problemi yuzunden oncesinde ameliyat olmustum tekrar edecek diye korkuyorumda sonra diyorum 9 ay sonra hepsi gececek rahatliyoruminsallah uzucu seyler yasamaz kucaklarimizdada goruruz yavrularimizi

Oo sizinde durum ciiddiymis amin insallah vala o zmn bu gunlerimizi hatrlamicaz bile cunki insan stres ve kotu yasadigi seyleri unutmaya daha verimli . insallah gulerek hatrlariz

Oo sizinde durum ciiddiymis amin insallah vala o zmn bu gunlerimizi hatrlamicaz bile cunki insan stres ve kotu yasadigi seyleri unutmaya daha verimli . insallah gulerek hatrlariz
Zaten kucagimiza almayi nasip ederse rabbim hepsini unutturur kokusu kisitli hareketliyiz artik ondanda gaz dagilmiyor kolay kolay gececek stres yapma ama olurmu

Ya gulüm sen niye eziyet ediyorsun kendine..
Boyle kotü seyler dusunme yaa
Biraz olumlu ilimli ol..
Simdiden diger transferi planliyorsun.
Bu surec uzun suruyor planladigin gibi gitmezki.
Sen buraya girmeee
Biraz kafani rahatlaticak seyler yap lutfen

Kızlar burada konuşulmuştu ama hasta olduğum için bakamıyorum grip oldum bogazlarim yanıyor neler yapabilirim? İlaç içmeden

Ne demek.. aynı şeyler başımızdan geçiyor duphelac iyi bi ilaç ama çok su içmeyi, yürüyüşü ihmal etme
Ben yuruyus yapmiyorum korkuom evde kisa araliklarla yuruyorum o kdar ama o ilacin etkisi cok etki ettisiz bugun nasilsiniz ?

Ben yuruyus yapmiyorum korkuom evde kisa araliklarla yuruyorum o kdar ama o ilacin etkisi cok etki ettisiz bugun nasilsiniz ?
Ben iyim sabah yürüyüşümü yaptım köpeği gezidirken çalışıyorum işe gidip geliyorum yani bu soğukta çekilmiyor ayrı konu ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…