- 26 Kasım 2019
- 221
- 199
- 35
Ben o sanci icin gittim dr a progestandan dolayi ve cocuk progestan urettigi icin lifli beslensekte gaz birikip sıkışıyor oda batma seklinde agri veriyormus anlik oluyor zaten sıkinti etme canimAynen oda var surekli yatiyorum kabizim o yuzdn lifli yesemde öylebak boyle dusununce bi icimnrahatladi internette icerde buyudugu icinde rahim genisliomus ondanda olabilir yaziyordu
Tamam canim saolsin ilac ictim insallah gecerBen o sanci icin gittim dr a progestandan dolayi ve cocuk progestan urettigi icin lifli beslensekte gaz birikip sıkışıyor oda batma seklinde agri veriyormus anlik oluyor zaten sıkinti etme canim
Valla transfer gununden beri duphalagla yasiyorum kayisi suyundan tiksindim artikTamam canim saolsin ilac ictim insallah gecer
Ya bak ismini derken bile midem bi hoş oluyorValla transfer gununden beri duphalagla yasiyorum kayisi suyundan tiksindim artikolsun zafere ulasan yolda cekilen çileler kutsaldir
Haha ben bugun aksam içmedim kaytardim artik gercekten yorucu bir surec birde ben kabizlik problemi yuzunden oncesinde ameliyat olmustum tekrar edecek diye korkuyorumdaYa bak ismini derken bile midem bi hoş oluyoricerken bile kendime moral veriyordum bugun merve normal anne olmak kolay degil kendine gel die teselli ederk ictim ben surekli kabizlik problemi cektigim icin kendisi hep yanindaydi onu icince biraz rahatladim ama agrida kesildi bide baya direnmistim icmemek icin ama meger agrinin sebbebi kabizlikmis
Oo sizinde durum ciiddiymisHaha ben bugun aksam içmedim kaytardim artik gercekten yorucu bir surec birde ben kabizlik problemi yuzunden oncesinde ameliyat olmustum tekrar edecek diye korkuyorumdasonra diyorum 9 ay sonra hepsi gececek rahatliyorum insallah uzucu seyler yasamaz kucaklarimizdada goruruz yavrularimizi
Zaten kucagimiza almayi nasip ederse rabbim hepsini unutturur kokusuOo sizinde durum ciiddiymisamin insallah vala o zmn bu gunlerimizi hatrlamicaz bile cunki insan stres ve kotu yasadigi seyleri unutmaya daha verimli . insallah gulerek hatrlariz
Ya gulüm sen niye eziyet ediyorsun kendine..Sizde kuruntu dieceksiniz ama öyle değil sabaha karşı rüya gördüm bebeğin kalp atışı durmuş gördüm bugün de tüm herşey uçup gitmiş gibi bi boşluktayım ama kimse anlamıyorum anlatamıyorum
Ne demek.. aynı şeyler başımızdan geçiyorFairytale2
Sizin tahmininz dogru cikti .saolun valla yoksa aklima gelmemisti baska seylere yorcaktim .
İnsallah o gunleride goruruzZaten kucagimiza almayi nasip ederse rabbim hepsini unutturur kokusukisitli hareketliyiz artik ondanda gaz dagilmiyor kolay kolay gececek stres yapma ama olurmu
Kalp atişina gittinmi..İnsallah o gunleride goruruzSaolsin bugun cok daha iyim duzeldim cok sukur
Ben yuruyus yapmiyorum korkuom evde kisa araliklarla yuruyorum o kdarNe demek.. aynı şeyler başımızdan geçiyorduphelac iyi bi ilaç ama çok su içmeyi, yürüyüşü ihmal etme
Bu hafta gitcem insallh aslinda 2subata cagirdi dr. Ama ben o kadar beklemicmKalp atişina gittinmi..
8nci haftaya girmissin :)
2 şubatmiiiBu hafta gitcem insallh aslinda 2subata cagirdi dr. Ama ben o kadar beklemicm
İhlamur ic canim bol bol meyve tuket ve su içKızlar burada konuşulmuştu ama hasta olduğum için bakamıyorum grip oldum bogazlarim yanıyorneler yapabilirim? İlaç içmeden
İnsallah canim insallah persembe gunu gitcem esim.gelcek konyaya onu.bekliyorum en azindan buna onunla birlikte gidelim diye2 şubatmiii
O kadar beklenirmi yahu..
Kese zaten olusmus. 10 gun icinde belli olur icindekide canm.
Sağol canım yapayım bunları gece hiç uyuyamadım nefes alamdigimdanİhlamur ic canim bol bol meyve tuket ve su iç
Ben iyim sabah yürüyüşümü yaptım köpeği gezidirkenBen yuruyus yapmiyorum korkuom evde kisa araliklarla yuruyorum o kdarama o ilacin etkisi cok etki etti siz bugun nasilsiniz ?