- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Bide tuzlu suyla agizdan gargara yap canim burnunun acilmasi icinde buharli suyu biraz icine cek.uyumadan dogal yollarla atlatrsin insallhSağol canım yapayım bunları gece hiç uyuyamadım nefes alamdigimdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide tuzlu suyla agizdan gargara yap canim burnunun acilmasi icinde buharli suyu biraz icine cek.uyumadan dogal yollarla atlatrsin insallhSağol canım yapayım bunları gece hiç uyuyamadım nefes alamdigimdan
Kalbi duyarsam bende normale doncem insallah o ani bekliyorum yuruyus ne kadar yapiosunuz gunlukBen iyim sabah yürüyüşümü yaptım köpeği gezidirken çalışıyorum işe gidip geliyorum yani bu soğukta çekilmiyor ayrı konu ama mecbur
15 dk sabah, akşam yarım saat kadar. Gün içinde iştede koşturuyorum ama bazen her gün masa başında değilim günde 3-4 km yürümüş oluyorum ortalamaKalbi duyarsam bende normale doncem insallah o ani bekliyorum yuruyus ne kadar yapiosunuz gunluk
Ben duydum bu sefer de gelişimi düzgün mü kontrolünü bekliyorum bu böyle sürecek galiba ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmamaya çalışıyorum bazen ufak bi kaygı gelse de bunun hiçbir yararı yok diye kovalıyorum hemen yoksa çekilmez olur bu günler.Kalbi duyarsam bende normale doncem insallah o ani bekliyorum yuruyus ne kadar yapiosunuz gunluk
Bunların sakıncası yok herhalde yaparım canım inşallahBide tuzlu suyla agizdan gargara yap canim burnunun acilmasi icinde buharli suyu biraz icine cek.uyumadan dogal yollarla atlatrsin insallh
Oh masallah rabbim korusun sizi nazardan. Dikkt edin kendinize genede15 dk sabah, akşam yarım saat kadar. Gün içinde iştede koşturuyorum ama bazen her gün masa başında değilim günde 3-4 km yürümüş oluyorum ortalama
Haklisiniz ama siz calistiginiz icin onun artısini yasiyorsunuz bence bizler evde olunca kafada kurup arastirip duruyoruz yada burda kotu yasanan bi olay daha cok etkiliyor calismak cok buyuk bi nimet. Bende evime gidince baslicam işe tekrar evde olmuyor en azindan kafam mesgul olurBen duydum bu sefer de gelişimi düzgün mü kontrolünü bekliyorum bu böyle sürecek galiba ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmamaya çalışıyorum bazen ufak bi kaygı gelse de bunun hiçbir yararı yok diye kovalıyorum hemen yoksa çekilmez olur bu günler.
Amin canim rabbim korumuş bebegini insallah saglikla kucaginada alirsin . bencede degistr bide bikere guvenin kirildimi bida zor . suan kac haftaliksin ?Ayrıca beni belki hatırlarsınız beta hcg değerlerim çok yüksekti, doktor keseyi görüp bebek görmediği için dış gebelik olabilir demişti ( Almanya’nın doktorları beni yedi)
Dün tekrar gittik ultrasonda , başta göremedi, yok sağlıksız filan dedi. Sadece kese var dedi, sonra minicik bi embriyo gördü üstelik kalp atımı bile var ..
Acayip canımız sıkıldı ama eşimle, yani o gün bebeği görmese muhtemelen bana sağlıksız deyip düşük için ilaç verecekti ..
şimdi biraz daha bekleyip, eger 12nci haftaya kadar ulaşırsam başka bir doktor bulmaya çalışacağım.
Burada çok kolay olmuyor doktor bulmak
Neyse en azımdan çok şükür, Tabbim dış gebelikle bir daha sınamadı beni.
Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin ,
Amin canim rabbim korumuş bebegini insallah saglikla kucaginada alirsin . bencede degistr bide bikere guvenin kirildimi bida zor . suan kac haftaliksin ?
Masallah yol sikinti olmadi demi transferden hemen sonrami gittiniz? Bende simdi bingole gitcem ailemin yanindayim konyada korkuorum biraz yoldan6 haftalık , 5+6, 30 aralik transfer tarihim .
İnşallah 6 şubatta Türkiye’ye gelecem kendi doktoruma muayene olacağım , 3 şubatta burada tekrar randevum var .
Allah bizlere bağışlasın , sağlıkla kucağımıza alalım.
Çok doğru bi karar, çalışmayınca sürekli forum vesaire derken başımız gözümüz bile ağrıyor, psikolojik boyutunu moral bozukluğunu hiç demiyorum. Kolay gelsin sana da şimdidenHaklisiniz ama siz calistiginiz icin onun artısini yasiyorsunuz bence bizler evde olunca kafada kurup arastirip duruyoruz yada burda kotu yasanan bi olay daha cok etkiliyor calismak cok buyuk bi nimet. Bende evime gidince baslicam işe tekrar evde olmuyor en azindan kafam mesgul olur
Ben 30 Aralık’ta transfer oldum. 7 ocakta Almanya’ya geldim, o arada dinlendim Türkiye’deki evde. Benim doktorum ilk 3 gün yol yasak diyor sonrasına sıkıntı yok.Masallah yol sikinti olmadi demi transferden hemen sonrami gittiniz? Bende simdi bingole gitcem ailemin yanindayim konyada korkuorum biraz yoldan
Benim 7.veya 8.gündü üst üste ıkı gun az Bi şekilde geldi.Luyfen yardmci olurmusun. Kacinci gun geldi kahverengi leke. Benim 5nci gun embriyom. Transfern 2nci gunu geldi. Ve cok silik sekilde .
Tovbeler tovbesi Allahim affetsin ama ben o guzel duyguyu bile ozledim. Yarabbimin gucune gitmesin eksik dua olmasin. Tabi insallah kusmayiz .Kızlar umarım hiçbiriniz yaşamazsınız rahat geçer hamılelıgınız. Ben kusmaya da başladım. Çok fenayım 2 gündür hiç birşey yiyemiyorum. Su bıle ıcemıyorum ne yapacagım hiç bilmiyorum
Seninkide 5n i gun embiriyosuydu ??Benim 7.veya 8.gündü üst üste ıkı gun az Bi şekilde geldi.
Saolsin insallahÇok doğru bi karar, çalışmayınca sürekli forum vesaire derken başımız gözümüz bile ağrıyor, psikolojik boyutunu moral bozukluğunu hiç demiyorum. Kolay gelsin sana da şimdiden