Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Banada 11.ve 15.gün bakıldı sadece. Gerek görülmedi 15.günden sonra kese görünür artık denildi çok şükür göründüde. 18ine randevu aldım kalp atışı için. Bu sabah saçma bi iş yapmış oldum. Farklı bi labaratuvarda baktırdım zaten. Fark olur çıkan sonuçta. İnşallah kalp atımını duyarız bizde sizin gibi. 🤲
Duyarsın insallah merak etme,randevu gününe kadarda düşünüp dert etme kendine,değerlerin gayet güzel😊

Kontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
İyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyo🙄

İyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyo🙄
Sanırım 6. Veya 7. Haftada duymuştum .... 8. Haftaya kadar yolu var sabırlı olun benim ilkinde kayıp olduğu icin ben özellikle geç gitmeye çalışmıştım .... kalp ve bebek için yani

Bende kanda öğrendim şükür inşallah katlar değerim ama çok erken değil mi mide bulantilari için ben sabah istifra ettim evham yaptım biraz

Benim 7+5 t böyleydi, altta bir boş kese var, doktor canını sıkma o kendi kendine gider dedi. Sıkıntılı birşey söylemedi.

Sende içini ferah tut, bölünen kese bebeğe zarar vermeden erirmiş. Doktorun ne dedi ? Birşey mi dedi de canın sıkıldı???
b
Benim cuma günü kontrolüm 🤗🤗

7. Haftada duydum ben kalp atışını

Benim yok bu hafta, ama ayarlayabilirsem bir özel doktordan haftaya almaya çalışacağım yoksa bir sonraki kontrolüm martta 😏
Burada kontroller 4 haftada 1 😏
[/QUOTE
Sağlık personeli olma avantajımı kullanıyorum ve 2 haftada bir kontrole gidiyorum. Arada da gitsem bir şey demez Doktorum ama bunaltmayayım diye gitmiyorum 😀😀

Benim de ctesi kontrolüm var. Tam 11+0 oluyoruz. İkili tarama için bi bakarız dedi. Olmadı başka gün veririz dedi
Teşekkür ederim 😊yine sabırsızlığım üstümde çünkü bu testten sonra eşimin ailesine söyleyeceğiz onlar başka bir şehirdeler ve daha söylemedik ama onların da mutlu olmasını çok istiyorum .... geçen sefer dayanamayıp 6. Haftada söylemiştik .... kayınvalidem kayınbiraderime o da tabiki karısına söylemiş .... düşükten 3 ay sonra eltimin beni arayıp bir konuşması vardı ; eşim bu sefer kendisi erken söylemeyelim dedi sırf bu yüzden

ben bugün 10+1'de kontrole gittim... :emir_bebek:
yalnız ben çocuğumu görünce bir ağladım ki hıçkırıklı hıçkırıklı böyle :KK48: ne kadar güzel duygular, bebişler ne kadar güzeller :KK200:
10 gün sonra beni 2li test için çağırdı. umarım herşey yolunda gider...

X