- 13 Ağustos 2024
- 1.212
- 1.862
-
- Konu Sahibi Mavibirkalp
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimsenin emeğini boşa vermesin inşallahİçim rahatladı canım sen nöyle diyince allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı evlaglar nasip etsin bizlere
Kürtajdan bir hafta sonra kontrole git canım parça kalmış mi rahim durumuna bakılsın ihmal etme. kesinlikle ağır iş yapma belini ağrıtma dikkat et kendineİçim rahatladı canım sen nöyle diyince allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı evlaglar nasip etsin bizlere
Amin canım.genetikli değildi. 9+3ken lavaboya gidince kırmızı kan geldi peceteye oradan doktora gittik belirti olarak son 1 haftadır gebelik belirtilerim kaybolmuştu. Halsizlik ve uyma isteği çoktu bende eski enerjik halime gelmiştim bu belirti miydi bilmiyorum başka ne ağrım ne birşeyim yoktu.ilk bebeğimdi çok üzgünüm inşallah allah birdaha nasip eder ve sağlıkla kucağıma alırımMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin İnşallah. genetik tarama yaptırmış mıydınız? Kalbinin durduğunu nasıl anladınız?
Kan sulandırıcı kullandın mı canım son gebeliğindeGeçmiş olsun rabbim sabrını verir inşallah çok zor bir süreç Benimde 2. Denememde düşük olmuştu bende gen testi vs yaptırdım sonuç temizdi 3. Denememle oğluma kavuştum çok şükür
Evet kullandımKan sulandırıcı kullandın mı canım son gebeliğinde
Hangi geninizde pıhtılaşma çıktıbenimde 2.aşılamamda olmuştı 8+5 de kalbi durdu genetik test ve phtılaşma testleri yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı
Hangi geninizde pıhtılaşma çıktı
Benimde paI 4g/5g yaziyor mhtfr genleri heterezigot çıktı benim