- 10 Şubat 2023
- 565
- 229
-
- Konu Sahibi Mavibirkalp
Geçmiş olsun rabbim sabrını verir inşallah çok zor bir süreç Benimde 2. Denememde düşük olmuştu bende gen testi vs yaptırdım sonuç temizdi 3. Denememle oğluma kavuştum çok şükürKızlar merhaba 3 sene sonunda 2. Tüp bebek denememde hamile kalmıştım. Malesef 8. Haftada kalbi durmuş. Nasıl atlatıcam bilmiyorum yıkıldık. Böyle bir durumda ne yapılır hiç bilmiyoruz. Salı kuretaj olacağım. Böyle birşey başına gelen var mı doktorunuz hangi testleri yaptırmanızı önerdi sonrasında gebelik oldu mu?
Genetik test 10.-12. Haftadan sonra baktırılıyor diye biliyorum. Kalp durması rutin muayenede görülen birşey.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin İnşallah. genetik tarama yaptırmış mıydınız? Kalbinin durduğunu nasıl anladınız?
Gecmis olsun , benimde 8. Hafta atmadi kalbi , doktor sagliksiz gebelikler ilk 3 ay vucuttan atilir dedi boyle olmasi daha iyi bence biraz zor gelecek ama atlatacaksin. Sonraki denemem de sukur yeniden hamileyim ve hicbir problem yok. Endisen cok normal ama sakin ol stres yapma . Insalah en yakin zamanda yeniden hamile kalirsinKızlar merhaba 3 sene sonunda 2. Tüp bebek denememde hamile kalmıştım. Malesef 8. Haftada kalbi durmuş. Nasıl atlatıcam bilmiyorum yıkıldık. Böyle bir durumda ne yapılır hiç bilmiyoruz. Salı kuretaj olacağım. Böyle birşey başına gelen var mı doktorunuz hangi testleri yaptırmanızı önerdi sonrasında gebelik oldu mu?
Geçmiş olsun bende 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum, siz ve eşiniz genetik test yaptırdınız mı, kan pıhtılaşmasına bakıldı mıKızlar merhaba 3 sene sonunda 2. Tüp bebek denememde hamile kalmıştım. Malesef 8. Haftada kalbi durmuş. Nasıl atlatıcam bilmiyorum yıkıldık. Böyle bir durumda ne yapılır hiç bilmiyoruz. Salı kuretaj olacağım. Böyle birşey başına gelen var mı doktorunuz hangi testleri yaptırmanızı önerdi sonrasında gebelik oldu mu?
Daha dün kürtaj oldum baktırmadık daha kasıklarım çok sızlıyor normal mi bu yaGeçmiş olsun bende 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum, siz ve eşiniz genetik test yaptırdınız mı, kan pıhtılaşmasına bakıldı mı
Vakum kürtaj mi oldun digeri miDaha dün kürtaj oldum baktırmadık daha kasıklarım çok sızlıyor normal mi bu ya
Sizinde mi tüp bebek tedavisi ile olduGecmis olsun , benimde 8. Hafta atmadi kalbi , doktor sagliksiz gebelikler ilk 3 ay vucuttan atilir dedi boyle olmasi daha iyi bence biraz zor gelecek ama atlatacaksin. Sonraki denemem de sukur yeniden hamileyim ve hicbir problem yok. Endisen cok normal ama sakin ol stres yapma . Insalah en yakin zamanda yeniden hamile kalirsin
Evet suan tup bebekle hamileyim .Sizinde mi tüp bebek tedavisi ile oldu
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet suan tup bebekle hamileyim .
Şehir hastanesinde oldum normal sanırım bilgi verilmediVakum kürtaj mi oldun digeri mi
Bende ilk defa kürtaj oldum doktor ağrısız en iyi yöntem vakum kürtaj olduğunu söyledi bende kabul ettim kürtaj sonrası karın ve kasık ağrısı oldu tabi ama diğer şekilde kürtaj olsaydım nasıl olurdu bilmiyorum kanama 2 hafta sürdüŞehir hastanesinde oldum normal sanırım bilgi verilmedi
Benim aynı adet gibi ağrı bacaklarıma vuruyor canım ya yarında aynısı olursa gidicem hastaneye baksınlar korkuyorum canım acıyor ağrıdanBende ilk defa kürtaj oldum doktor ağrısız en iyi yöntem vakum kürtaj olduğunu söyledi bende kabul ettim kürtaj sonrası karın ve kasık ağrısı oldu tabi ama diğer şekilde kürtaj olsaydım nasıl olurdu bilmiyorum kanama 2 hafta sürdü
Evet bende de ağrı 1 hafta çok oldu ağrı kesici ve antibiyotik kullandım doktorum vermiştiBenim aynı adet gibi ağrı bacaklarıma vuruyor canım ya yarında aynısı olursa gidicem hastaneye baksınlar korkuyorum canım acıyor ağrıdan
Daha yeni ya ağrın olur canm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak tut ayaklarını karnını. ağrı kesici vermediler miBenim aynı adet gibi ağrı bacaklarıma vuruyor canım ya yarında aynısı olursa gidicem hastaneye baksınlar korkuyorum canım acıyor ağrıdan
Bana arveles verdi bide monodox ilaçları içince geçiyor etkisi gidince cıldırcam ölüyorum kıvranmaktan ben bu kadar ağrılı bişey olcağını düşünmemiştim canım ya ağrı kesici sen ne içtinEvet bende de ağrı 1 hafta çok oldu ağrı kesici ve antibiyotik kullandım doktorum vermişti
Bende dexforte ağrı kesici ile monodoks vermişti, aynen içince biraz geçiyor sonra yine ağrıyo bende çok kivrandimBana arveles verdi bide monodox ilaçları içince geçiyor etkisi gidince cıldırcam ölüyorum kıvranmaktan ben bu kadar ağrılı bişey olcağını düşünmemiştim canım ya ağrı kesici sen ne içtin
Ağrı oldukça içtim günde 2 defaydı ama ben 3 içtim ağrı kesiciyi, doktoruma sordum iç dediBana arveles verdi bide monodox ilaçları içince geçiyor etkisi gidince cıldırcam ölüyorum kıvranmaktan ben bu kadar ağrılı bişey olcağını düşünmemiştim canım ya ağrı kesici sen ne içtin
İçim rahatladı canım sen nöyle diyince allah razı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı evlaglar nasip etsin bizlereBende dexforte ağrı kesici ile monodoks vermişti, aynen içince biraz geçiyor sonra yine ağrıyo bende çok kivrandimAllah yardımcın olsun canm ağrı kesicilerle atlatacan mecbur