• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek IVM In Vitro Maturation - Düşük AMH

adoristo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
1
2
36
47
Merhaba arkadaşlar,

41 yaşındayım. Tüp bebek tedavisi görüyorum. AMH'ım 0,1. Endometriozis hastasıyım. Daha önce hiç gebeliğim yok. Uzun uğraşlar sonucu 2 tane embriyo elde ettik. Bir sonraki ay tedavimde 2 embriyo daha oluştu. Ancak son 2 embriyo, yumurtalar olgunlaşmadığı için laboratuvarda olgunlaştırılmış. Kaybedecek hiç vaktim yok. Bu transferler başarısız olursa, yumurta donasyonunu düşünüyorum. Sorum şu ki, laboratuarda olgunlaştırılmış yumurta ile hamile kalan var mıdır?

Hamile kadınları görünce içim cız ediyor. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin.

merhaba d
Merhaba arkadaşlar,

41 yaşındayım. Tüp bebek tedavisi görüyorum. AMH'ım 0,1. Endometriozis hastasıyım. Daha önce hiç gebeliğim yok. Uzun uğraşlar sonucu 2 tane embriyo elde ettik. Bir sonraki ay tedavimde 2 embriyo daha oluştu. Ancak son 2 embriyo, yumurtalar olgunlaşmadığı için laboratuvarda olgunlaştırılmış. Kaybedecek hiç vaktim yok. Bu transferler başarısız olursa, yumurta donasyonunu düşünüyorum. Sorum şu ki, laboratuarda olgunlaştırılmış yumurta ile hamile kalan var mıdır?

Hamile kadınları görünce içim cız ediyor. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin.
merhaba
bu ve pekcok konuda 40 yas ustu ileri yas dogal yolla hamilelik basligini okumanizi ve katilmanizi tavsiye ediyorum.mucizeleri goreceksiniz Allah buyuk.

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba bana da 9 adet yumurta için bu işlemin uygulanacağı söylendi. Sizin başarılı olmuş muydu ne yaptınız?

Back