evet canım IVI Tüp Bebek Merkezi, Mecidiyeköy'de. ayrıca Emre Bey'in cep numarasını özelden sana gönderdim :)
evet aynen bende bu konuyu çok merak diyorum....özelden yardımcı olabilirmisin canım...Peki SGK olmaksızın şuan maliyetini biliyormusun?1-2 ay içinde tüp bebek düşünüyorum ve araştırıyorum.Yardımcı olursan sevinirim
Acaba erkek infertilisinde nasıl Emre bey?
Maliyeti öğrenemeden pazartesi için IVIden ön görüşme için randevu aldım.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar sizinle sevindirici bir olayı paylaşmak istiyorum .ben gayrettepe florance nigtgel hastanesinde microenjeksiyon denenmemi yaptım ve ilk seferde dr emre karatekelioğlu sayesinde mucizem yolda şuanda 33 +5 günlük hamişim hastane fiyat olarak biraz pahalı ve sgk da geçmiyor.sizin anlıcağınız harika doktorumla devam etmek için biraz masraf yaptık ama florance nigtgel hastanesi tüp bebek ekibi tüm kadrosuyla IVI TÜP BEBEK MERKEZİ mecidiyeköye transfer oldular üstelikte SGK da geçerli ilk randevu muayne ücretsiz ben tüp bebek tıbbı mümessili bir abimin tavsiyesi üstüne gitmiştim emre beye vicdanlı ve prensipli bir doktor bana para için insanları ağlatmaz demişti. allah ondan razı olsun biz kızımı bulabilmek için dediğim gibi iyi paralar verdik sgk da geçmeyince şimdi arkadaşlarıma duyurayım dedim . Bu dünya iyisi doktorumla bebek sahibi olmayı düşünen arkadaşarım belki tanışır görüşür tedaviye başlarlar diye belki vesile olurum diye tedavinize başlamadan önce tüm korkularınızı ve ön yargılarınızı bırakıp emre beyle mutlaka tanışmanızı öneririm. süreç ve tadvi hakkında bilgi isteyen arkadaşlarıma özelden yazabilirim.
allah herkeze güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin.. AMİN .............
Merhaba, ben forumda tüp bebek doktor ve tavsiyesi ararken mesajınızla karşılaştım. Dr Emre Karatekelioğlunu bana çok yakından olmasa da tanıdığım birinin arkadaşı önerdi.
Zamanında Florence Nightingale ekibinin çok iyi olduğunu,Dr Emre Bey'den hamile kaldığını iletti.
Ben de 34 yaşındayım 9 aydır deneyip bebek sahibi olamadık. FSH değerim sınırdaymış çok da iyi değilmiş. (Normal jinekoloji doktorumun dediği.)
Benim sorum: yakın zamanda yine Emre Bey ile tüp bebek deneyiminiz oldu mu? ve sizdeki sorun neydi? Yaş neydi. Başarılı sonuç adığınız için, sizdeki yaş ve kaç ay sonrası hangi sorunla, kaç denemeden sonra gebe kaldığınız paylaşırsanız, çoook memnun olurum. çevremde herkes doğuruyor, ben hangi doktorda aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi yaptırmam gerektiğine karar veremedim. Yaş ve FSH problemi nedeniyle hangi doktorda başarılı sonuç aldınız?
Deneyiminizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?