- 31 Ocak 2010
- 403
- 86
- 318
merhaba arkadaşlar sizinle sevindirici bir olayı paylaşmak istiyorum .ben gayrettepe florance nigtgel hastanesinde microenjeksiyon denenmemi yaptım ve ilk seferde dr emre karatekelioğlu sayesinde mucizem yolda şuanda 33 +5 günlük hamişim hastane fiyat olarak biraz pahalı ve sgk da geçmiyor.sizin anlıcağınız harika doktorumla devam etmek için biraz masraf yaptık ama florance nigtgel hastanesi tüp bebek ekibi tüm kadrosuyla IVI TÜP BEBEK MERKEZİ mecidiyeköye transfer oldular üstelikte SGK da geçerli ilk randevu muayne ücretsiz ben tüp bebek tıbbı mümessili bir abimin tavsiyesi üstüne gitmiştim emre beye vicdanlı ve prensipli bir doktor bana para için insanları ağlatmaz demişti. allah ondan razı olsun biz kızımı bulabilmek için dediğim gibi iyi paralar verdik sgk da geçmeyince şimdi arkadaşlarıma duyurayım dedim . Bu dünya iyisi doktorumla bebek sahibi olmayı düşünen arkadaşarım belki tanışır görüşür tedaviye başlarlar diye belki vesile olurum diye tedavinize başlamadan önce tüm korkularınızı ve ön yargılarınızı bırakıp emre beyle mutlaka tanışmanızı öneririm. süreç ve tadvi hakkında bilgi isteyen arkadaşlarıma özelden yazabilirim.
allah herkeze güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin.. AMİN :Saruboceq:
allah herkeze güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin.. AMİN :Saruboceq: