• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek isteyen arkadaşlarım müjde iyi bir dr tavsiyesi

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
merhaba arkadaşlar sizinle sevindirici bir olayı paylaşmak istiyorum .ben gayrettepe florance nigtgel hastanesinde microenjeksiyon denenmemi yaptım ve ilk seferde dr emre karatekelioğlu sayesinde mucizem yolda şuanda 33 +5 günlük hamişim hastane fiyat olarak biraz pahalı ve sgk da geçmiyor.sizin anlıcağınız harika doktorumla devam etmek için biraz masraf yaptık ama florance nigtgel hastanesi tüp bebek ekibi tüm kadrosuyla IVI TÜP BEBEK MERKEZİ mecidiyeköye transfer oldular üstelikte SGK da geçerli ilk randevu muayne ücretsiz ben tüp bebek tıbbı mümessili bir abimin tavsiyesi üstüne gitmiştim emre beye vicdanlı ve prensipli bir doktor bana para için insanları ağlatmaz demişti. allah ondan razı olsun biz kızımı bulabilmek için dediğim gibi iyi paralar verdik sgk da geçmeyince şimdi arkadaşlarıma duyurayım dedim . Bu dünya iyisi doktorumla bebek sahibi olmayı düşünen arkadaşarım belki tanışır görüşür tedaviye başlarlar diye belki vesile olurum diye tedavinize başlamadan önce tüm korkularınızı ve ön yargılarınızı bırakıp emre beyle mutlaka tanışmanızı öneririm. süreç ve tadvi hakkında bilgi isteyen arkadaşlarıma özelden yazabilirim.

allah herkeze güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin.. AMİN :Saruboceq:

arkadaşımın dediği gibi emre bey dünya tatlısı, çok kibar, kadın ruhundan anlayan, sabırlı, her aradığınızda ulaşabildiğiniz, ulaşamasanız bile size ivedilikle geri dönen, her sorunuza bıkıp usanmadan cevap veren, tedavinin başından sonuna kadar sizinle bizzat kendisi ilgilenen, inançlı, sorumluluk sahibi bir insan. ben kenidisine sonuna kadar her şekilde kefil olurum. benim bütün korkularım endişelerim sayesinde yok oldu. çok yaklaşmıştık neredeyse oluyordu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ilk denemem. benimle birlikte dua edip ağladığını (çaktırmamaya çalışarak:)) bilirim. Allah ondan razı olsun. inşallah dondurulmuşlarımla başaracağımıza benim kadar belki benden de çok inanıyor sağolsun.

hiç düşünmeden gidin bir görüşün derim.

evet canım IVI Tüp Bebek Merkezi, Mecidiyeköy'de. ayrıca Emre Bey'in cep numarasını özelden sana gönderdim :)

evet canım IVI Tüp Bebek Merkezi, Mecidiyeköy'de. ayrıca Emre Bey'in cep numarasını özelden sana gönderdim :)

Peki SGK olmaksızın şuan maliyetini biliyormusun?1-2 ay içinde tüp bebek düşünüyorum ve araştırıyorum.Yardımcı olursan sevinirim

Maliyeti öğrenemeden pazartesi için IVIden ön görüşme için randevu aldım.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

arkadaşlar maaliyet konusunda benim bir bilgim yok lütfen kusura bakmayın. ama IVI yi arayarak ücretsiz bir ön görüşme ayarlayıp tüm detayları görüşebilirsiniz. zaten maliyetler kullanılacak ilaçlara ve dozlara göre de değişecektir ama aşağı yukarı bir rakam verirler mutlaka.

ekincim, çok doğru bir karar vermişsin bence, Emre bey süper bir seçim olmuş :) hayırlı olsun.

benim eşimde erkek inferltesi problemi vardı 36 haftalık hamişim 3 hafta sonra doğum var emre beyle kızlar

merhabalar ben de emre beyin hastasıyım ve şuan hamileyim arkadaşlar.kesinlikle tavsiye ediyorum.sorun ne olursa olsun çok başarılı olduklarını biliyorum onun hastası olan ve bebeği olmuş pek çok tanıdığım var kesinlikle siz de gidip en azından bir görüşmelisiniz. bir de bana Emre Beyin yanında çalışmış bir tadınığım sayesinde indirim de yaptılar. istersneiz bana özleden ulaşın size de yardımcı olsun çünkü başka arkadaşlarıma da yardımcı olabileceğini söylemişti. kar kardır pahalı işlemler kolay değil.ama en güzeli de sonuca ulaşabilmek bebeğimizi kucağımıza alabilmek değil mi .Allah hepimize nasip etsin

merhaba arkadaşlar sizinle sevindirici bir olayı paylaşmak istiyorum .ben gayrettepe florance nigtgel hastanesinde microenjeksiyon denenmemi yaptım ve ilk seferde dr emre karatekelioğlu sayesinde mucizem yolda şuanda 33 +5 günlük hamişim hastane fiyat olarak biraz pahalı ve sgk da geçmiyor.sizin anlıcağınız harika doktorumla devam etmek için biraz masraf yaptık ama florance nigtgel hastanesi tüp bebek ekibi tüm kadrosuyla IVI TÜP BEBEK MERKEZİ mecidiyeköye transfer oldular üstelikte SGK da geçerli ilk randevu muayne ücretsiz ben tüp bebek tıbbı mümessili bir abimin tavsiyesi üstüne gitmiştim emre beye vicdanlı ve prensipli bir doktor bana para için insanları ağlatmaz demişti. allah ondan razı olsun biz kızımı bulabilmek için dediğim gibi iyi paralar verdik sgk da geçmeyince şimdi arkadaşlarıma duyurayım dedim . Bu dünya iyisi doktorumla bebek sahibi olmayı düşünen arkadaşarım belki tanışır görüşür tedaviye başlarlar diye belki vesile olurum diye tedavinize başlamadan önce tüm korkularınızı ve ön yargılarınızı bırakıp emre beyle mutlaka tanışmanızı öneririm. süreç ve tadvi hakkında bilgi isteyen arkadaşlarıma özelden yazabilirim.

allah herkeze güzel ve sağlıklı bebişler nasip etsin.. AMİN .............

Merhaba, ben forumda tüp bebek doktor ve tavsiyesi ararken mesajınızla karşılaştım. Dr Emre Karatekelioğlunu bana çok yakından olmasa da tanıdığım birinin arkadaşı önerdi.
Zamanında Florence Nightingale ekibinin çok iyi olduğunu,Dr Emre Bey'den hamile kaldığını iletti.
Ben de 34 yaşındayım 9 aydır deneyip bebek sahibi olamadık. FSH değerim sınırdaymış çok da iyi değilmiş. (Normal jinekoloji doktorumun dediği.)
Benim sorum: yakın zamanda yine Emre Bey ile tüp bebek deneyiminiz oldu mu? ve sizdeki sorun neydi? Yaş neydi. Başarılı sonuç adığınız için, sizdeki yaş ve kaç ay sonrası hangi sorunla, kaç denemeden sonra gebe kaldığınız paylaşırsanız, çoook memnun olurum. çevremde herkes doğuruyor, ben hangi doktorda aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi yaptırmam gerektiğine karar veremedim. Yaş ve FSH problemi nedeniyle hangi doktorda başarılı sonuç aldınız?
Deneyiminizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler

Merhaba, ben forumda tüp bebek doktor ve tavsiyesi ararken mesajınızla karşılaştım. Dr Emre Karatekelioğlunu bana çok yakından olmasa da tanıdığım birinin arkadaşı önerdi.
Zamanında Florence Nightingale ekibinin çok iyi olduğunu,Dr Emre Bey'den hamile kaldığını iletti.
Ben de 34 yaşındayım 9 aydır deneyip bebek sahibi olamadık. FSH değerim sınırdaymış çok da iyi değilmiş. (Normal jinekoloji doktorumun dediği.)
Benim sorum: yakın zamanda yine Emre Bey ile tüp bebek deneyiminiz oldu mu? ve sizdeki sorun neydi? Yaş neydi. Başarılı sonuç adığınız için, sizdeki yaş ve kaç ay sonrası hangi sorunla, kaç denemeden sonra gebe kaldığınız paylaşırsanız, çoook memnun olurum. çevremde herkes doğuruyor, ben hangi doktorda aşılama mı yoksa direk tüp bebek mi yaptırmam gerektiğine karar veremedim. Yaş ve FSH problemi nedeniyle hangi doktorda başarılı sonuç aldınız?
Deneyiminizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler

Merhaba canım,

Bende çikolata kisti sorunu vardı. farklı farklı merkezlerde toplam 5 kere tüp bebek denemesi yaptık ama sonuç negatif oldu. Her defasında büyük umutla başlıyorduk bu kez olacak diye... Ancak bir tanıdık tavsiyesi üzerine Bahçeci tüp bebek merkezi ile tanıştık. Bu kez son dedik. Olmazsa artık durumu kabullenip oturcaktık başka çaremiz kalmamıştı çünkü. Maddi manevi bitmiş durumdaydık.

Doktorumuz Mustafa Bahçeci.ydi. Çok güzel ilgilendiler, neredeyse sürekli hemşiremizle telefonda irtibat halindeydik. Ayrıca laboratuvarları, embriyologları çok gelişmiş bi merkez. Zaten işin mutfağı onlar. Veee 10 yıllık mücadele sonunda oğluma kavuştum. Hamile olduğumu duyduğumda inanamıyordum mucize gerçekleşmişti benim için ağlamaktan öldüm o gün. Yani sana diyeceğim tercihlerin arasında Bahçeci Fulya merkezide olsun. Önce git, konuş, ön görüşme yap sonra doğru merkeze ve doktora kendin karar ver canım. Allah Bahçeci ekibinden ve Mustafa Bahçeciden razı olsun. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...

Back