Tüp bebek ilaçları ücretsiz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yesil elma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
355
330
29
Merhaba arkadaşlar bu forumu zor durumda olan arkadaşlar için açtım transferim var 3 Kasıma felan denk geliyor bir daha ihtiyacım kalmayacağına inanarak ya da olumsuz bi sonuç alırsam uzun süre ara vereceğimden elimde kalan tüp bebek ilaçlarından Gonapeptyl 5 6 taneye kadar ihtiyacı olan birine ücretsiz bi şekilde vercem. Mersin de yaşıyorum Perşembe günü İstanbul Avrupa yakasında olacağım oraya da getirebilirim soğuk zincirle.. sizde elinizde kalan ilaç varsa bu forumun altına yazıp ilaç bulamayanlara ücretsiz destek olabilirsinizz her şey para değil kiminin duası demişler

geçen hafta o kadar zorlandım ki bulmak için gezmedik eczane kalmadı forumda deli gibi dolandim bulamadim. çok güzel düşünülmüş bir fikir sizi tebrik ediyorum

geçen hafta o kadar zorlandım ki bulmak için gezmedik eczane kalmadı forumda deli gibi dolandim bulamadim. çok güzel düşünülmüş bir fikir sizi tebrik ediyorum
Birbirimizin halinden en iyi biz anlarız.. umarım yardımcı olabilirim Sizin adınıza çok üzüldüm.. naptınız peki tedavi ertelendi mi?

Arkadaşlar bizde tedaviye başladık bugün ömrümden ömür gitti stresden bir çoğunu temin edemedik banada yardımcı olurmusunuz Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…