tüp bebek ilaçları Gonal f - Cetrotide - Menogon - Ovitrelle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hamide67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
3
1
39
Selam arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacaktım ki hamile kaldığımı öğrendim ancak gerekli tüm ilaçları almıştım. ilaçlar buzdolabının sebzelik kısmında muhafaza edildi. Haziran ayında aldık. Son kullanma tarihleri 2019 ve 2020 dir. kesinlikle kutuları bile açılmadı. İstanbulda ikamet ediyoruz. ihtiyacı olan iletişime geçebilir.

1- gonal-f 450 ıu/75ml 5 kutu
2- cetrotide 0.25 mg 6 kutu
3- menogon 75 ıu 2 kutu
4- ovitrelle 250 ug/0,5 ml 1 kutu

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…