• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek ilaçlarının psikolojik etkilerini yaşayanlar

denizgul76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
7
0
1
48
Arkadaşlar 42 yaşındayım tüp bebek tedavisi görüyorum. Çarşamba transferim yapılacak .Progestan fitil estrofem gibi ilaçlar sanırım beni çok etkiledi. Çok mutsuz durumdayım canım çıkacak gibi. Sizler de etkisini yaşadıysanız yazarsanız derdimizi paylaşalım.

Arkadaşlar 42 yaşındayım tüp bebek tedavisi görüyorum. Çarşamba transferim yapılacak .Progestan fitil estrofem gibi ilaçlar sanırım beni çok etkiledi. Çok mutsuz durumdayım canım çıkacak gibi. Sizler de etkisini yaşadıysanız yazarsanız derdimizi paylaşalım.
Allah yardımcın olsun canim
Benim tüp bebek mayısta olacak
Ama zorlu bir sürectir eminim
İns sonucu iyi olur allah yüzünü güldürür

D denizgul76 merhaba..
Düşünememeye çalışın. Ilk denememde bu ilaclar beni de negatif etkilemişti. Ağrılar psikolojik gel-gitler çok etkilemisti. Sonraki denemelerimde hiç etkilenmedim açıkçası. Hatta sürecimiz devam ediyor ve her iki ilacı da kullaniyorum ve ne ağrı olarak ne de psikolojik olarak etkilenmedigimi hissediyorum. Sanırım gerçekten psikolojik. Kendinizi dinlemeyin. Dikkatinizi farklı şeylere vermeye çalışın. Mutlu olabileceğiniz konularla ilgilenin. Umarim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız..

Allah yardımcın olsun canim
Benim tüp bebek mayısta olacak
Ama zorlu bir sürectir eminim
İns sonucu iyi olur allah yüzünü güldürür
D denizgul76 merhaba..
Düşünememeye çalışın. Ilk denememde bu ilaclar beni de negatif etkilemişti. Ağrılar psikolojik gel-gitler çok etkilemisti. Sonraki denemelerimde hiç etkilenmedim açıkçası. Hatta sürecimiz devam ediyor ve her iki ilacı da kullaniyorum ve ne ağrı olarak ne de psikolojik olarak etkilenmedigimi hissediyorum. Sanırım gerçekten psikolojik. Kendinizi dinlemeyin. Dikkatinizi farklı şeylere vermeye çalışın. Mutlu olabileceğiniz konularla ilgilenin. Umarim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız..[/QUOTE
D denizgul76 merhaba..
Düşünememeye çalışın. Ilk denememde bu ilaclar beni de negatif etkilemişti. Ağrılar psikolojik gel-gitler çok etkilemisti. Sonraki denemelerimde hiç etkilenmedim açıkçası. Hatta sürecimiz devam ediyor ve her iki ilacı da kullaniyorum ve ne ağrı olarak ne de psikolojik olarak etkilenmedigimi hissediyorum. Sanırım gerçekten psikolojik. Kendinizi dinlemeyin. Dikkatinizi farklı şeylere vermeye çalışın. Mutlu olabileceğiniz konularla ilgilenin. Umarim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız..

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Dua ediyorum o beni rahatlatıyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Evet bu tarz etkileri oluyormuş.Ama düşünsenize mucizevi bir şey. Bunun için o kadar sıkıntıya katlanılmaz mı.Lutfen güzel şeyler düşünün daha çabuk atlatırsınız. Mesela bebisinizi kucağınıza aldığınızı.

Evet bu tarz etkileri oluyormuş.Ama düşünsenize mucizevi bir şey. Bunun için o kadar sıkıntıya katlanılmaz mı.Lutfen güzel şeyler düşünün daha çabuk atlatırsınız. Mesela bebisinizi kucağınıza aldığınızı.
Sağol canım inşallah, öyle düşünmeye çalışıyorum hep. Moralimi yükseltmeye çalışıyorum.

Hepimiz etkileniyoruz Tabiki Ben asiri da duygusal oliyorum...
ayrica Ben 1 Yilda 5 kilo Aldine 2 Denememiz loud

Back