- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
ne yazık ki hiçbir çözümü yok, 4 aydır hergün 2 göbekten bir kalçadan iğne oluyorum. Göbeğim mosmor oldu ve içleri düğüm düğüm yapabildiğim tek şey kolonya ile masaj yapmak o düğümlere, hemşire öyle yönlendirdi beni. Birde doktoruna danış istersen morarmalara karşı bir krem verebilir benimki verdi.Selamlar kızlar, tüp bebek serüvenimizde iğne yapıyoruz ya aşırı acıyor sonra benim göbeğim kollarım falan ayrıca morarıyor
Mesela dün akşam göbeğimden yaptığım iğne çok canımı acıttı öyle ki bir yerden denedim canım yandı ucunu çıkardım başka yerden yaptım dünden beri aşırı agriyor
Siz nasıl çözüm yolu buldunuz?
morarmadan cok acısı can yakıyor ya. Nasıl basar yapıyorsunuz aldım avcuma kolonya sürdüm her yerine doğru mu yapıyorum?ne yazık ki hiçbir çözümü yok, 4 aydır hergün 2 göbekten bir kalçadan iğne oluyorum. Göbeğim mosmor oldu ve içleri düğüm düğüm yapabildiğim tek şey kolonya ile masaj yapmak o düğümlere, hemşire öyle yönlendirdi beni. Birde doktoruna danış istersen morarmalara karşı bir krem verebilir benimki verdi.
Neden 4 aydır kullanıyorsunuz eyvah ben bir süre sonra keseceğiz ilaçları diye umut etmiştimne yazık ki hiçbir çözümü yok, 4 aydır hergün 2 göbekten bir kalçadan iğne oluyorum. Göbeğim mosmor oldu ve içleri düğüm düğüm yapabildiğim tek şey kolonya ile masaj yapmak o düğümlere, hemşire öyle yönlendirdi beni. Birde doktoruna danış istersen morarmalara karşı bir krem verebilir benimki verdi.
bir pamuğa dök düğüm olan yerlerin üzerine minikçe masaj yap, o şekilde tarif ettiler bana.morarmadan cok acısı can yakıyor ya. Nasıl basar yapıyorsunuz aldım avcuma kolonya sürdüm her yerine doğru mu yapıyorum?
Selamlar kızlar, tüp bebek serüvenimizde iğne yapıyoruz ya aşırı acıyor sonra benim göbeğim kollarım falan ayrıca morarıyor
Mesela dün akşam göbeğimden yaptığım iğne çok canımı acıttı öyle ki bir yerden denedim canım yandı ucunu çıkardım başka yerden yaptım dünden beri aşırı agriyor
bende bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim daha 10 gün kullanıp kontrole gidicem sonra ne olacak bende bilmiyorum, daha önce boş gebelik yaşadım tedbir amaçlı devam ettiriyorlar.Neden 4 aydır kullanıyorsunuz eyvah ben bir süre sonra keseceğiz ilaçları diye umut etmiştim
Buz ayy hiç gelmedi aklima deneyeyim teşekkürlerAyy kıyamam çok geçmiş olsun
Buz kompresi yapsanız.
Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallahbende bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim daha 10 gün kullanıp kontrole gidicem sonra ne olacak bende bilmiyorum, daha önce boş gebelik yaşadım tedbir amaçlı devam ettiriyorlar.
Kolun arkasına kan sulandırıcı oksapar vuruyoruz yumuşak yere yapıyoruz ama o çok acıyor ya nedenseKolun biraz arkasına yumuşak kısmına vurunca acıma ve morarma olmuyor. Ve iğneyi yavaş yavaş batırmak lazım hızlı yapıncada çok acıyor.
progestan kullanıyorsanız yağlıdır, elinizde ısıtıp yavaş bi şekilde enjekte edin, kan sulandırıcıları ise kesinlikle havasını alın öyle enjekte edin acısı oluyor ilaç içerdiğinden dolayı ama asla morarmaz onu da yavaş vurunSelamlar kızlar, tüp bebek serüvenimizde iğne yapıyoruz ya aşırı acıyor sonra benim göbeğim kollarım falan ayrıca morarıyor
Progestan 25 göbekten kullanıyorum. Onun icin kan dolandırıcıyı koldan yapıyordum göbeğim çok aciyor diye. Tamam dediğiniz gibi yapayım çok teşekkür ederimprogestan kullanıyorsanız yağlıdır, elinizde ısıtıp yavaş bi şekilde enjekte edin, kan sulandırıcıları ise kesinlikle havasını alın öyle enjekte edin acısı oluyor ilaç içerdiğinden dolayı ama asla morarmaz onu da yavaş vurun
ha bir de en yağlı bölgeye vurun yani göbeğe, kolda hem acır hem morarır
en kötüsünü koldan yapıyorsunuz çok can yakar tabi, kan sulandırıcıyı hamileliğim boyunca kullandım göbeğin sağına soluna dönüşümlü olarak hiç morarma olmadı, sizde hepsini göbekten dönüşümlü sağlı sollu yapınProgestan 25 göbekten kullanıyorum. Onun icin kan dolandırıcıyı koldan yapıyordum göbeğim çok aciyor diye. Tamam dediğiniz gibi yapayım çok teşekkür ederim
Bir kere bacaktan denemiştim bayılacaktım acısından acı eşiğimiz düşük oluyor heralde ilaçlardan falan, tamam göbekten deneyeyim insalah sorunsuz ilerler bu sefer sağ olunen kötüsünü koldan yapıyorsunuz çok can yakar tabi, kan sulandırıcıyı hamileliğim boyunca kullandım göbeğin sağına soluna dönüşümlü olarak hiç morarma olmadı, sizde hepsini göbekten dönüşümlü sağlı sollu yapın
Bende kolumdan rahat yaptım. Başlarda göbek iyidi ama büyüdükçe zor olmaya başladı. Bünyeye göre değişiyo demekki. Deneyerek kendine iyi geleni bulmak en iyisien kötüsünü koldan yapıyorsunuz çok can yakar tabi, kan sulandırıcıyı hamileliğim boyunca kullandım göbeğin sağına soluna dönüşümlü olarak hiç morarma olmadı, sizde hepsini göbekten dönüşümlü sağlı sollu yapın
Merhaba,Selamlar kızlar, tüp bebek serüvenimizde iğne yapıyoruz ya aşırı acıyor sonra benim göbeğim kollarım falan ayrıca morarıyor
Ayyy Allah razı olsun iyi ki dediniz haberim yoktu kanama olayindanMerhaba,
Progestan iğneleri yağlı yapıdaki iğneler, yapmadan evvel karnınızın en yağlı kısmını parmağınızla sıkıştırıp iğne yeri belirleyin. Göbek deliğinizin dört parmak altında kalacak şekilde oluyor genelde. Ben progestan iğnelerini yavaş enjekte ediyorum. Kolonyalı pamuğu hemen cekmeyip masaj yapıyorum.
Kan sulandırıcı olarak clexane kullanıyorum. Hep karından yaptım. Kan sulandırıcıyi yaptıktan sonra asla ovmayın. Ovunca deri altı kanama oluyor. Sadece pamukla hafifçe bastırıyorum. Arada soğuk kompres yapıyorum. Soğuk ıslak havlu ya da buz koyuyorum
Rica ederimAyyy Allah razı olsun iyi ki dediniz haberim yoktu kanama olayindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?