Umuyorum çok güzel sonuçlar alırız, allahım nasip eder isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlarMerhaba canim, benim testlerime cok benziyor. Bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum dün yaptım test çizgiyi net göremedim ama bugün yaptığımı görebiliyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün. Kan test günüm 11 kasım. Bu testler pozitif mi gösteriyor bilemedim..
Benim de 30 Ekim'de transferim oldu, 11i test günüm. Hiç idrar testi yapmadım, zor tutuyorum kendimi ben dayanmaya çalıştım ama maalesef olmadı
Ben dayanmaya çalıştım ama olmadıBenim de 30 Ekim'de transferim oldu, 11i test günüm. Hiç idrar testi yapmadım, zor tutuyorum kendimi
Test verdinizmiMerhaba canim, benim testlerime cok benziyor. Bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum dün yaptım test çizgiyi net göremedim ama bugün yaptığımı görebiliyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün. Kan test günüm 11 kasım. Bu testler pozitif mi gösteriyor bilemedim..
Test günüm 11 kasım o günden önce kan testi vermeyi düşünmüyorumTest verdinizmi
Bugün idrar testi yaptınız mı? Yaptıysanız sonucunuz nasıl geldi?Test günüm 11 kasım o günden önce kan testi vermeyi düşünmüyorum
Yok bugün yapmadım dün yapmıştımBugün idrar testi yaptınız mı? Yaptıysanız sonucunuz nasıl geldi?
Ben işte bu belirsizlik yüzünden test yapmiyorumMerhabalar,
Pazartesi sabah ben de kan vereceğim. Bugün erken gebelik testini tekrarladım. Transfer gününü saymazsak 9.gündeyim. Sonucum böyle çıktı. Çizginin koyulaştığını görüyorum ama tabi bugünlerde daha koyu görenler var. Daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için ister istemez korkuyorum bu koyuluk yeterli mi diye. Hakkımızda hayırlısı kan için pazartesini bekleyeceğimEki Görüntüle 3501052
Çok güzel Çarşamba günü tekraklayın sağlıkla kuçağınıza alınMerhabalar,
Ben bugün kan testi verdim ve sonucum 185.1 geldi. 12.gün değeri nasıldır?
Çok çok teşekkür ederim, o kadar mutlu oldum ki.Çok güzel Çarşamba günü tekraklayın sağlıkla kuçağınıza alın
Sagliklica gelsin insallahMerhabalar,
Ben bugün kan testi verdim ve sonucum 185.1 geldi. 12.gün değeri nasıldır?