Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal olmasının sebebi nedir acabaTest bozuk olabilir, kimyasal olabilir benim kimyasal olmuştu, keşke hemen kan verseydiniz erken bile olsa en azından bu kadar strese girmezdiniz
Sanırım embriyo bölünmeye devam ederken hata oluşuyor ve ilerlemeden bozuluyor. Rahimde tutunmada sorun yoksa bu şekilde oluyormuş, doktorum bana öyle demiştiKimyasal olmasının sebebi nedir acaba
Umarim öyle bir sey değildirSanırım embriyo bölünmeye devam ederken hata oluşuyor ve ilerlemeden bozuluyor. Rahimde tutunmada sorun yoksa bu şekilde oluyormuş, doktorum bana öyle demişti
Senin kimyasal olduğunu nasıl anladın yani testin bir pozitif çıkıp bir negatif mi çıktıSanırım embriyo bölünmeye devam ederken hata oluşuyor ve ilerlemeden bozuluyor. Rahimde tutunmada sorun yoksa bu şekilde oluyormuş, doktorum bana öyle demişti
Evet kan vermeden 2 gün önce yaptığımda silik çizgi vardı iki gün sonra daha da silikti o çizgi koyulaşmamıştı. Kan verince değer pozitifti ama çok düşüktü ordan anlaşıldı tabi kimyasal olacağıSenin kimyasal olduğunu nasıl anladın yani testin bir pozitif çıkıp bir negatif mi çıktı
Mesela bu kan testinde sonuc kac olması lazım ben anlamadım kiEvet kan vermeden 2 gün önce yaptığımda silik çizgi vardı iki gün sonra daha da silikti o çizgi koyulaşmamıştı. Kan verince değer pozitifti ama çok düşüktü ordan anlaşıldı tabi kimyasal olacağı
Belkide benimkide kimyasal gebeliktir artık hiç ümidim yok benimMesela bu kan testinde sonuc kac olması lazım ben anlamadım ki
Sanırım en az 70-80 olmalı belki de 100 emin değilim. Ama 15-20’lerdeyse çok büyük ihtimal kimyasal oluyor. Olmayıp Artarak devam eden de varmış ama burda yazıyor arkadaşlar. Siz kan testi yapmadan kesin konuşamayız belki de idrar testi bozuktur, bi iki kez daha deneyinMesela bu kan testinde sonuc kac olması lazım ben anlamadım ki
Bu insanın kan değerleriyle ilgilidir . Mesela benim 400 çıkmıştı arkadaşlarimin kimisinin 50 kimisinin 90 vs çıkmıştı. Dediğim gibi önemli olan 2 ye katlanmasiMesela bu kan testinde sonuc kac olması lazım ben anlamadım ki
Hayır sali yaptiricam bakalim ama yazılanlardan sonra cok daha kötü oldumKan testinin kaç çıktığı önemli degil. 5 ve üzeri çıkması pozitif anlamına geliyor. Kimyasal olup olmadığı değerin az olmasından anlaşılmaz. İkiye katlanamasa kimyasal olur. Siz kan tahlili yaptırdınız mi
Benden sali ve persembe kan testi istedi belkide katlicakmi diye bakicakBu insanın kan değerleriyle ilgilidir . Mesela benim 400 çıkmıştı arkadaşlarimin kimisinin 50 kimisinin 90 vs çıkmıştı. Dediğim gibi önemli olan 2 ye katlanmasi
Valla ben kimyasal diyenlere şaşırıyorum. Neye göre kimyasal deniliyor. Burada müneccim değiliz biz . İdrar testi yaptınız mı. Ben kaç tane idrar testi yaptım en sonuncusunda çıkmadı koyulasmasi gerekirken cok silik çıktı. Kan verene kadar yüreğim agzimdaydi. Test bozukmus. Kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Testlerinzii atarmisiniz yaptiysanizHayır sali yaptiricam bakalim ama yazılanlardan sonra cok daha kötü oldum
Evet çok normal iki gün kan istemesi. Bence siz salı ve perşembe gününe kadar birşey okumayın veya buraya girmeyin. Stres yapmamanız gerekiyor.Benden sali ve persembe kan testi istedi belkide katlicakmi diye bakicak
Valla ben kimyasal diyenlere şaşırıyorum. Neye göre kimyasal deniliyor. Burada müneccim değiliz biz . İdrar testi yaptınız mı. Ben kaç tane idrar testi yaptım en sonuncusunda çıkmadı koyulasmasi gerekirken cok silik çıktı. Kan verene kadar yüreğim agzimdaydi. Test bozukmus. Kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Testlerinzii atarmisiniz yaptiysaniz
Evet çok normal iki gün kan istemesi. Bence siz salı ve perşembe gününe kadar birşey okumayın veya buraya girmeyin. Stres yapmamanız gerekiyor.
Sunu okuduktan sonra bir nebze rahatladimValla ben kimyasal diyenlere şaşırıyorum. Neye göre kimyasal deniliyor. Burada müneccim değiliz biz . İdrar testi yaptınız mı. Ben kaç tane idrar testi yaptım en sonuncusunda çıkmadı koyulasmasi gerekirken cok silik çıktı. Kan verene kadar yüreğim agzimdaydi. Test bozukmus. Kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Testlerinzii atarmisiniz yaptiysaniz