tüp bebek için start verdik yaptıran arkadaşar deneyimlerinizi yazınız

inşallah bebeğin tutunur canım ve hayırlı haberlerini alırız. benim cumartesi lucrine başladık sabah ve akşam 10 oranında, günde 2 defa sabah ve akşam,pazar günü regl oldum bugün sabah e2 kan testi yaptırdım. saat 2 de sonucu alıp dr gidicem bu arada geçen ayda kalan küçük bir folikül var büyürse iğneyle içini boşaltıcam büyümüzse sorun yok dedi drum

hayırlısı olsun esingül allah hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte

amin inşallah canım ALLAH isteyen herkese nasip etsin. e2 sonucum 31,64, dr götürdüm sonucu gönal f ye 450 dozla başladık lucrine devam perşembe günü e2 yaptırıp tekrar gidicem yumurta sayısı az diyor dr

hayırlı olsun esingül. Bende yarın lucrin e başlıycam banada yazılı bir protokol verildi klinikten orda lucrin i 2 gün yazıyor sabah ve akşam 22 kasımda da e2 tahlili yapılıp gonal f e başlanıcağı.İnşallah her şey gönlümüzce olur: Çok tedirginim ben çünkü.

bende çok tedirginim ama heycanlıyımda. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca bu sıkıntıları unutacağız.

biz de 1.Tüpbebek için start verdik bakalım hayırlısı

Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah kızlar

arkadaşlar bende lucrin e başladım bu sabah 3. iğnemi yaptım. C teside son d kontrol ilacım bitmişti bu gün yarın adet olmam gerekiyor lucrin kullnınca adette gecikmemei yaşıyorsunuz.

meralun hayırlısı olsun canım inşallah emeklerin boşa çımaz. hepimizin öyle.

evet canım 14 iğne var ama bu arada adet olmam gerekirmiş. yarında e2 tahlilim yapılıp gonal f e başlanıcak

Merhaba Kizlar, Bende Ayin 7'sinde Adetin 21.günü Lucrine Başladim Normalde 16 Sindan Sonra Adet Olucaktim Ama Ilaç Geciktiriyormuş Bugün Yarin Olurum Gibi. Bugün 16. Iğnemi Vuruncam Günde Bir Kere
10cc Yapiyorum Ilaç Hala Ayni Gibi Duruyor :) Adetin 3. Günüde Gel Dedi Doktorum....
Herkese Başarilar
Bu Arada Kizlar Tedavinizi Nerelerde Yapitiriyorsunuz?

arkadaşlar bende lucrin e başladım bu sabah 3. iğnemi yaptım. C teside son d kontrol ilacım bitmişti bu gün yarın adet olmam gerekiyor lucrin kullnınca adette gecikmemei yaşıyorsunuz.

CANIM ANLAMADIM SENİN İLACIN KAÇ GÜNDE BİTTİ GÜNDE KAÇ KERE YAPIYORDUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…