- 8 Kasım 2007
- 118
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi beyazkaramel
Seninle aynı dönemlere denk gelicek sanırım 4 gün sonra doğum kontrol haplarını bitiriyorum ve 22 kasımda lucrin e başlıyorum ondan sonraki aşamaları tam bilmiyorum ama az kaldı dr söylediğine göre her şey olumlu giderse 12- 15 aralık gibi transfer yapılabilirmiş hem sabırsızım hem korkuyorum garip bir haldeyim neler yaşıyacağım konusunda çok fikrim yok.Yumurta toplama anestezi ile yapılacak ama hsg çekimi iğneler tahliller çok acı çektim daha ne kadar çekiceğimide merak ediyorum. Hakkımızda hepimiz için hayırlısı canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.:teselli:
Aynı işlemler aslında ama farklı ön yöntemlerle yapılıyor: açıkçası benim bu ay d. kontrol ilacı kullanmam çok anlamsız geldi zaten bi bebek için uğraşıyorum ama vardır drlarımızın bi bildiği. Sana katılıyorum şeker bende aklıma gelince nefesim daralıyor yumurta toplama işlemiyle ilgili her gün saatlerce site ve araştırma yapıyorum ama korkum geçmiyor. Açıkçası ben kan verirken bile her defasında bayılırım öyle korkağım. Aşılamalarda iğneyi kendim yapamadım ve her gün bir polikliniğe gittim şimdi bir sürü iğne var ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu sitedede geçen gün biri o iğneler bi şeymi daha ne acılar yaşıycaksın demiş neler bekliyor bizi acaba.:bbo:
ebrizim yaaa bende o üğneleri düşünüyom yaa düşünsene lucrini 14 gün kullanacaz göbekten yapılcak mış ve o bitmeden yada bittikten bir kaç gün sonra puregona başlıycam ee o da göbekten artık bizim göbek kevgire döner su sızdırmaya başlar düşündükçe içim daralıyo senağlama ama inş allah sonycunda bize bu çektiklereimizi unuttururve bizde hamişiz diye buraya yazar :dance:böyle seviniriz tek tesellim bu
Dediğin gibi beyaz karamel lucrin puregon iğneler derken göbeğim kevkire döndü.Tabikide morluklar falanda var.Ama sonucu inşallah hayırlı olur.
esingül bol şans canım bende salı günü lucrin e başlıycam inşşallah allah hepimizin yüzünü güldürür. Aşamalarını yazarmısın canım bir kaç günde olsa benden önce takip ediceksin.
beyaz karamel'ciğim,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...ümidimizi kaybetmeyelim...MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
Merhaba arkadaslar TÜP bebek
bende adetin 2. gunu punegon iğnesiyle 425 dozla başladım 29 ekim gunuydu 4 kutu kullandım cumaya kadar karnımdam her aksam esım vurdu ıgneyı Cuma gunu doktora gıttım bu ıgnelere devam etmem gerktiğini söyledi yanında da
Başka b iki çeşit iğne daha verdi bunlarda göbekten vuruluyordu avertis adlı iğne 10 tane yumurtam olduğunu soyledi bu gun daha sonra pazartesı tekrar cagırdı 3 kutu daha verdı bu ılaclardan pazartesı gıttım bayutlarını ulaştırmaya çalısıyorlardı.
1 er gun arayla doktor cagırdı carsamba gıttım ve yumurta toplama gunu geldı Cuma gunu dedı yumurta toplanıcak 9 kasımda carsamba aksamı catlatma ıgnesı vurdurduk kalcadan
6 yumurtayı ısleme aldılar cumartesı aradılar Pazar transfer ıslemı vardı 1 embrıyo transfer oldu sımdı 23 kasımda sonuc bellı olucak ınsallah Allah yuzumuze gulerrrrrr