Tüp bebek için rapor hakkında bilgi

piglett1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
293
152
53
Merhabalar tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz eşimde sperm yok denecek kadar az tek tük yani. Bende sorun yok gibi görünüyor. Tüp bebek fiyatını düşürmek amacıyla rapor nasıl ve nereden alınır tecrübelerinize ihtiyacım var. Birde ne kadar indirir maliyeti? Yüzde ile mi indirim yapılıyor yoksa direk bir meblağ belli mi indirm için.

Merhaba
Tüp bebek yapan devlet hastanesinden randevu olarak muayene oluyosunuz. Bu zamana kadar yaptırdığınız testleriniz var ise yanınızda götürmenizi tavsiye ederim ondan sonra süreç başlıyor rapor için. İstedikleri evrakları toplayıp hastahaneye götürüyorsunuz. Sonra heyete çıkıp raporunuzu alıyorsunuz.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim peki bu rapor tüp bebek için bize verilen fiyattan mı düşülüyor yoksa sadece ilaçları alırken mi düşüyor

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim peki bu rapor tüp bebek için bize verilen fiyattan mı düşülüyor yoksa sadece ilaçları alırken mi düşüyor
Size verilen fiyattan da düşüyorlar 6 ay öncesi bende 3-4 bin civarı bir indirim olmuştu ayrıca ilaçlarınızı da indirimli alıyorsunuz.

Özel hastahanede yaptırcaksan eğer ödeyeceğin tutardan düşüyor eczaneden değil. Ama devlette yaptırcaksan zaten hiçbir ücret ödemiyorsun ödeyeceğin tutarda eczane parasının yarısı.

Özel hastahanede yaptırcaksan eğer ödeyeceğin tutardan düşüyor eczaneden değil. Ama devlette yaptırcaksan zaten hiçbir ücret ödemiyorsun ödeyeceğin tutarda eczane parasının yar
Tüp bebeği özelde yaptıracağım anladım peki kadın olarak hangi işlemler görecem rapor alma aşamasında kan verme ultrasona girme dışında? Rahim filmi falan çekecekler mi eğer evetse bu işlem acılı bir işlem mi

Eşinden ve senden kan tahlili istiyolar. Eşinden sperm testi. Senden rahim filmi. Süreç uzamaması için rahim filmini dışarda çektirmeni öneririm. Asla acılı bir işlem değil korkutuyolar. Benim canım çok az biri olarak söylüyorum. Hafif bir adet sancısı oluyor çekildikten sonra. Bu işlem için anestezi almana değmez. Filmi çekerken alttan muayane gbi basınçlı suyla ilaç gidiyor biraz kasıklarda basınç oluyor hissediyosun ama ağrı yok yaptırınca zaten anlıcaksın ne demek istediğimi.

Nasıl yani? Alttan muayene gibi özel bölgemize hortum gibi bir sey mi giriyor

Bu arada bu zamana kadar benim fsh lh gibi hormonlarıma bakıldı ama amh bakılmadı onada bakarlar mı rapor vermek için

Bu arada bu zamana kadar benim fsh lh gibi hormonlarıma bakıldı ama amh bakılmadı onada bakarlar mı rapor vermek için
girmeden önce hormon testlerini rahim filmini amh testini yanınızda götürün. rapor alma süreci biraz uzun oluyor çünkü önceden halletmek gerekir. diğer evrakları söylüyorlar zaten sizin işlemler bitince eşinizden 2 3 kez test alınıyor androloji raporu veriyor dr. tüm evrakları verince 15 günde çıkıyor rapor uygunsanız

Tesekkürler ama orada yapılmayan testleri kabuk eder mi devlet hastanesi

Merhaba üniversite hastaneleri rapor çıkarıyor. Ben kasım ayında istanbul istinye üniversitesi hastanesinde 2000 tl karşılığı rapor çıkarttım. Benim amh çok düşük o yeterli oluyor. Tam kan sayımı tiroit testleri, hormon testleri, rahim filmi, bulaşıcı hastalık testleri ve eşin sperm testleri yeterli oluyor. İlaçların yaklaşık %80 lik kısmını karşılıyor. Diğer işlemlerde de indirim yapılıyor. Benim 1 hafta içinde raporum hazırdı.

Canım çok deli bı indirim olmuyor şu an zaten yazılan çoğu ilacı SGK karşılamıyor karsilasa da ilaç yok biz eczaneyle pazarlık yapmıştık rapor alan arkadaşla aynı paraları ödedik nerdeyse aramızda 2bin bile yoktu.tabi yine siz bilirsiniz

Anladım üniversite hastanesinde hangi bölüme başvuracağım tüp bebek bölümümü var bir de devlet hastanesi ya da üni hastanesinde bunu çıkarmak 2.000 gibi bi maliyete neden sebep oldu ki

Mila86 isimli arkadasta %80 karsılıyor diyor yani nasıl oluyor %80 iyi bi rakam

Mila86 isimli arkadasta %80 karsılıyor diyor yani nasıl oluyor %80 iyi bi rakam
Yani Antalya da böyleydi canım kendi arkadasimla kiyasladim benim vaktim yoktu alamadım rapor o almıştı en son topladık aynı para kiz boşuna uğraştım demişti belki farklı illerde farklıdır bilemem

Anladım üniversite hastanesinde hangi bölüme başvuracağım tüp bebek bölümümü var bir de devlet hastanesi ya da üni hastanesinde bunu çıkarmak 2.000 gibi bi maliyete neden sebep oldu ki
Kadın doğuma başvuru yapmıştım. Özel hastane olduğu için o kadar ücretlendirme çıktı. Bir de sperm testinin orada olması zorunluluğu vardı. Nöroloji, psikiyatri, kadın doğum ve genel cerrahi bölümlerine muayene oluyorsunuz.

Yani Antalya da böyleydi canım kendi arkadasimla kiyasladim benim vaktim yoktu alamadım rapor o almıştı en son topladık aynı para kiz boşuna uğraştım demişti belki farklı illerde farklıdır bilemem
Ay bilemiyorum ya neyse gidince görücez bakalım teşekkürler hanımlar işimiz zor allah yardımcımız olsun

Tamam cok teşekkürler umarm bi problem olmadan verirler raporu ne kadar indirsek kardır gözüyle bakıyorum suanda birde bende amh falan bakılmadı o yüzden de zaten baktıracam her seye alayım raporu da hemde tedaviyi ankarada olmayı düşünüyorum, uzak olduğundan dolayı biraz havalar ısınır yollar açılır ben rapor alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…