• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek için devlet raporu olanların raporu enabızda nasıl görünüyor?

cnm özelde rapor çıkıyor mu bilmiyorum.benim bulunduğum ilde sadece üniversite hastanesi veriyordu ama başka illerde belki özel hastanelerde verebilir.arayıp sorman lazım bulunduğun ildeki hastaneleri.
hayılısı olsun cnm hayırlı zamanda olsun..

birde bilgin olsun cnm.senin yada eşinin 500 günlük sigorta primi olması gerekiyorki devlet destek versin..
Çok sagol canım hepsını ogrenmıs oldum asılamaları olduktan sonra bu konuyu da hallederım ınsallah bu raddeye kalmam ama kalırsam da çözumu var bu anlamda ıcım rahatladı sigorta konusunu cevaplayayım esımın uzun yıllardır sıgortası var o yonden de bır sorun yok sımdı sadece 2 defa iğne den sonra asılama olmam kalıyor hakkımızda hayırlısı olsun sen hangı aşamadasın tüp bebek yaptın sanırım sonucu ne oldu eskı mesajları tam olarak okuyamdım kusura bakma lütfen

cnm ben 1 yıl denedim olmadı.aşılama yaptırdım olmadı.tüp bebeğe geçtim.ne bende ne eşimde problem yok.sebepsiz
Aynı sorun bız de de var canım sebepsız infertilite dedıler yumurtam kendı kendıne catlayabılıyor catlatma iğnesıne gerek kalmadan adetlerım falan duzenlı hormon tahlıllerım normal cıktı esımınde normal daha yenı bakıldı rahım filmi falanda cektırdım o da normal di tüp bebek tedavının sonucu ne zaman bellı olr bana da yazarsan sevınırım bana umut olursun 🥰 Rabbım hakkında en guzelını versın ınsallah isteyen herkese anne olmayı nasıp etsın beklemek cok zor bısey yasayan bılır

Çok sagol canım hepsını ogrenmıs oldum asılamaları olduktan sonra bu konuyu da hallederım ınsallah bu raddeye kalmam ama kalırsam da çözumu var bu anlamda ıcım rahatladı sigorta konusunu cevaplayayım esımın uzun yıllardır sıgortası var o yonden de bır sorun yok sımdı sadece 2 defa iğne den sonra asılama olmam kalıyor hakkımızda hayırlısı olsun sen hangı aşamadasın tüp bebek yaptın sanırım sonucu ne oldu eskı mesajları tam olarak okuyamdım kusura bakma lütfen
amin cnm inşallah gerek kalmaz..yok cnm ne demek.aralık ayında başladım tedaviye rahim dinlerdime,erken ilaç içmemden dolayı iptal,adet gecikmesi derken hazirana geldim.haftaya pazartesi nasipse transferim olacak.

Aynı sorun bız de de var canım sebepsız infertilite dedıler yumurtam kendı kendıne catlayabılıyor catlatma iğnesıne gerek kalmadan adetlerım falan duzenlı hormon tahlıllerım normal cıktı esımınde normal daha yenı bakıldı rahım filmi falanda cektırdım o da normal di tüp bebek tedavının sonucu ne zaman bellı olr bana da yazarsan sevınırım bana umut olursun 🥰 Rabbım hakkında en guzelını versın ınsallah isteyen herkese anne olmayı nasıp etsın beklemek cok zor bısey yasayan bılıa
tmm cnm yazarım sana da inşallah pozitif olur 😍😍amin cnm inşllah.

amin cnm inşallah gerek kalmaz..yok cnm ne demek.aralık ayında başladım tedaviye rahim dinlerdime,erken ilaç içmemden dolayı iptal,adet gecikmesi derken hazirana geldim.haftaya pazartesi nasipse transferim olacak.
Ayy canım benım Allahım yolunu güzellestırsın ınsallah olumlu sonuclar alırsın 🥰

Merhaba tüp bebek raporu için tam olarak aranan kriter nedir? Esım ve ben de sorun yok fakat 4 aydır ilaç tedavısı goruyorum 2 yıldır olmuyor bir defa asılama oldum basarısız sonuclandı bu gibi durumlarda da doktor raporu cıkar mı tüp bebek tedavisi için? Hiç çocugum yok
40 yaşından küçük olunması. üç sene evlilik ,yumurta sayısı düşüklüğünde kaç senelik evli olduğunun bir önemi yok.hatırladıklarım bunlar

M Mirkinaz M morseverr tupaaaaa tupaaaaa

Bayanlar merhaba sizlerin tecrübesine güvenerekten şöyle bir sorum olucak ...
Özel SGK Anlaşmalı bi merkezde Tüp Bebek için başlıyacağım .
Fakat öncesinde bulunduğum şehirde Rapor için başvuru yapıcam fakat merak ettiğim şu ki ;
Bu alınan rapor ;

-Fakülte Hastanesinde ki doktorun , tedavi için uygun gördüğü ilaçları yazarak mı veriyor ? 🙄😒
Yoksa ;
-İmzalı bi matbuu rapor mu veriyor ?

Yukarda yazdığınız mesajlarda eklere baktığımda rapor da ilaç isimleri gördüm ve buna istinaden sormak istedim . Çünkü mantıken fakültedeki doktorun raporda kullanacağım ilaçları yazması çok mantıksız değil mi ? Ben özelde yaptıracağım ve duruma göre ek ilaç , doz aşımı vs .. ne bileyim .
Siz beni aydınlatırmısınız ? 😬

M Mirkinaz M morseverr tupaaaaa tupaaaaa

Bayanlar merhaba sizlerin tecrübesine güvenerekten şöyle bir sorum olucak ...
Özel SGK Anlaşmalı bi merkezde Tüp Bebek için başlıyacağım .
Fakat öncesinde bulunduğum şehirde Rapor için başvuru yapıcam fakat merak ettiğim şu ki ;
Bu alınan rapor ;

-Fakülte Hastanesinde ki doktorun , tedavi için uygun gördüğü ilaçları yazarak mı veriyor ? 🙄😒
Yoksa ;
-İmzalı bi matbuu rapor mu veriyor ?

Yukarda yazdığınız mesajlarda eklere baktığımda rapor da ilaç isimleri gördüm ve buna istinaden sormak istedim . Çünkü mantıken fakültedeki doktorun raporda kullanacağım ilaçları yazması çok mantıksız değil mi ? Ben özelde yaptıracağım ve duruma göre ek ilaç , doz aşımı vs .. ne bileyim .
Siz beni aydınlatırmısınız ? 😬
cnm merhabalar benim rapordumda özellikle ilaç adı değilde içinde bulunması gereken bulunan maddeler yazılmış.zaten tüp bebekte kullanılabilecek ilaçların hemen hemen hepsi yazılmış oluyor böylelikle.gonal-f i karşılaşa yeter valla en çok o tutuyor.çoğu ilaç karşılanıyor onu düşünme
transferden sonra raporlu ilaç çok olmuyor.onlarda zaten çok tutmuyor.normal reçetelendirilmiş ilaçlar oluyor.göbekten yapılan progestan iğnelerini var onlar biraz pahalı,raporun da olsa onlar karşılanmıyor...

cnm merhabalar benim rapordumda özellikle ilaç adı değilde içinde bulunması gereken bulunan maddeler yazılmış.zaten tüp bebekte kullanılabilecek ilaçların hemen hemen hepsi yazılmış oluyor böylelikle.gonal-f i karşılaşa yeter valla en çok o tutuyor.çoğu ilaç karşılanıyor onu düşünme
transferden sonra raporlu ilaç çok olmuyor.onlarda zaten çok tutmuyor.normal reçetelendirilmiş ilaçlar oluyor.göbekten yapılan progestan iğnelerini var onlar biraz pahalı,raporun da olsa onlar karşılanmıyor...
Haklısın canım tapor ile üç bin tl ye aldım raporsuz fiyatları 13 bin di sanırım doktor hepsini istedi

merhaba arkadaşlar, zeynep kamil den tüp bebek raporu çıkartıyorum.rapor çıkmadan önce e nabızdan görüntülendiğini duydum. rica etsem tüp bebek için devlet raporu çıkartmış olan kişiler e nabı raporlar bölümünde raporlarda hangi bilgilerin mevcut olduğunu yaabilir mi? ben bugün baktığımda raporlarda konu başlığı olarak kadın infertilitesi kod yaıyor içeriğinde rapor no rapor türünde diğer rapor takip no kısmında - var. acaba rapor takip no yazmamaış olmasının sebebi raporumun çıkmamasından kaynaklı mı? yoksa rapor çıkmış kişilerde de aynı şekilde ise benim de raporum çıkmıştır diye düşünüyorum. ona göre hastaneye gideceğim ama emin olmak istiyorum hastane yakın değil ve çalıştığım için boşuna gitmek istemiyorum
Merhabalar, Zeynep Kamilde dosya tamamlama ve dosyayı kurula verdikten sonra raporun çıkması kaç gün sürdü acaba? Yakınım Marttan beri doktor onayları için uğraşıyor son anestesi onayı kaldı randevular çok zor bulunuyor Anestezi hemen onayladı mı? Sonrasında kurul teslim edip kaş gün beklediniz. Umarım görüp cevap verirsiniz

Merhabalar, Zeynep Kamilde dosya tamamlama ve dosyayı kurula verdikten sonra raporun çıkması kaç gün sürdü acaba? Yakınım Marttan beri doktor onayları için uğraşıyor son anestesi onayı kaldı randevular çok zor bulunuyor Anestezi hemen onayladı mı? Sonrasında kurul teslim edip kaş gün beklediniz. Umarım görüp cevap verirsiniz
kurul 1 hafta on güne teslim tarihi veriyor. anestezi randebularında pandemi dolayısıyla evet bir zorluk var ama tavsiyem mhrs ye tam saat 16 .00da girmeniz. yeni randevularda o saatte güncellendiği için şans daha yüksek

bende mart sonu gibi kaydımı açtırdım ve daha geçen ay alabildim . araya bayram kapanma vs girince daha da yavaşladı tabi

Canım cevabın için çok tesekkur ederım esım de sperm sorunu yok benım tüpler acık normal bı sorunum yok devlet hastanesınde hiç tedavı gormedım 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor klomenle 1 defa asılama oldum tutmadı eğer iğneyle 2 defa asılama olursam tüp bebege kabul ederler mi rapor cıkar mı bu konuda kafam karısıyorda
Merhaba ben tüp bebek tedavisine başladım özel kurumda raporu sonra alırsanız transferden önce getirin indirim olur dediler. Ama rapor devlet hastanelerinde mi yapılıyor. Yaş35
1,5 yıl evlilik
Eşimde sorun yok
Benim tubal faktörlü sorunum var (bunun için ameliyat şart dediler rapor almak için emin değilim tabi )
Aşılama yapılmadı .
Bir de sigortalılık durumu olması gerekiyor sanırım.
raporlı olunca ücret ne kadar düşüyor ? Nereye hangi evraklarla başvuru yapmamız gerekiyor ? Bilgi verebilirseniz memnun kalırım

bende mart sonu gibi kaydımı açtırdım ve daha geçen ay alabildim . araya bayram kapanma vs girince daha da yavaşladı tabi

Merhaba ben tüp bebek tedavisine başladım özel kurumda raporu sonra alırsanız transferden önce getirin indirim olur dediler. Ama rapor devlet hastanelerinde mi yapılıyor. Yaş35
1,5 yıl evlilik
Eşimde sorun yok
Benim tubal faktörlü sorunum var (bunun için ameliyat şart dediler rapor almak için emin değilim tabi )
Aşılama yapılmadı .
raporlı olunca ücret ne kadar düşüyor ? Nereye hangi evraklarla başvuru yapmamız gerekiyor ? Bilgi verebilirseniz memnun kalırım

1,5 yıl evlilik
Eşimde sorun yok
Aşılama yapılmadı .
Tubal faktorde ameliyat şart( ameliyat raporuyla 2 tupunuzunde olmadığını ispatlamaniz lazım)
Yalnız şu var tubal faktorde 3 yıl evlilik şartı var,şu halinizle size rapor çıkmaz ,1.5 yıllık evliyim yazmissiniz

1,5 yıl evlilik
Eşimde sorun yok
Aşılama yapılmadı .
Kadın faktörü
1- amh 1 in altında çıkarsa direkt tüp bebek aşılama ya gerek yok,evlilik şartı yok
2-Tubak faktorde 3 yıllık evlilik şartı var

Erkek faktörü
1- sperm sayısı 5 milyon altında ise direkt tüp bebek 3 yıl evlilik şartı var
2- erkek azospermi ise evlilik şartı yok

Diyelim bunlardan biri sebep tüp bebek yapmanız için , 900 gün prim istiyor ( aralıklı da olabilir ,sürekli arka arkaya olması şart deil)

Bide Sigorta girişi şimdiki tarihi baz alırsak 2016 tarihinden önce sigorta girişi istiyor

Back